Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 14:04)
Utopija. Atsivilktų ir į naują nekviesta

nu davai pabandom, ar ju gal sukurti ta tema? neisiu as ten, tik su salyga, kad ir tu, ir aimeja, cambala cia irgi nebeis bigsmile.gif kitos netrukdo, jusu buku trijule butu gerai issiusti kur toliau i Peru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 02, 13:57)
Tą ir norėjau - abejos pusės yra tik verslininkai: tiek tavo minimi daugintojai, tiek veislynai (dideli). Žinoma, atsakingų, rūpestingų ir mažų veislynukų prie daromos žalos gyvūnams kaip ir negalima priskaičiuoti formaliai.

Oi, kaip tu nusišneki, matosi, kad nei bum bum galvelėj, kas liečia daugyklas ir veislynus. Bėk googlintis.
Bl jau nežinau kelintą kartą klausiu, kiek matei dokumentinių gyvūnų prieglaudose? Ar žinai, iš kur prieglaudiniai atsiranda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 02 kovo 2020 - 14:10
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 01, 09:46)
Lietuviai labai panikuoja.

nejaugi, oi kaip juokesi cia kai kurios, kai as taip parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 13:58)
O be sukiu ir reklamu, marketiniu niekaip ir nesugebi ikelti, kur rasti tuos tukstancius kaciuku,kad pasiimti auginti, kaip tu bukai pasimauni ant marketingo lotuliukas.gif
as tai ikeliau kiek epr airija skelbimu su paparstais kaciukais buvo gal 10, laukiu konkreciu kaciuku, o ne reklamu, bet nemanau, kad sulauskiu ar ne?

Debile tu beviltiška, man px ką tu įkėlei. Ar pasiskambinai bent į vieną gyvūnų globos įstaigą, paklausei, kokia yra situacija? Aišku, kad ne, nes žinai, kad teks išgirsti visai ką kita, nei ką tu čia besiplėšydama bandai įrodyt.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 13:58)
pzdc man būtų biggrin.gif Kryžium voliočiausi po denį biggrin.gif

Man vienodai, karta, po audrs buvo nereali jura. Gal 6-7 metru bangos bet kaip idubos ir kalneliai, tarp kuriu simtai metru. Tai plaukiojimas kaip i kalna ir nuo kalno.
Kazkas nuostabaus.

O paemiau drauga, atrodo nieko eiline jura o ji uzssupo
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 11:23)
Kvaile. Nieko tu neaptaike. GAlimai, gamta neduodama tau vaiku taip issivalys, neprates tavojo kodo, ateiciai.
Siuo metu, as samoningai tave skaudinu. Kad tau butu skauda, taip kaip skauda man, atsimenant kancias gaistancio suns.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip man fainai, kai Moonte savo sventosios kauke nusimeta biggrin.gif

Moonte, NEIMANOMA KITAM ZMOGUI TAVE ISKAUDINTI, nu neimanoma, tavo pacios mintys, patirtys tik tave skaudina, o ne kiti zmones. Jei kazkam skaudu,kad neturi vaiku jam ir taip bus skaudu, o kam tai pasirinkiams jam nebus. Vat niekaip nedasyla jums tokia elementari tiesa. Cia tas pats su visais durninimais, kuriuos tu megsti, zeminimias, tau tik atrodo,kad kazka pazeminai, tai vyksta tik tavo vaizuoteje, tas zmogus islieka toks koks yra. mirksiukas.gif

JUS CIA KAI KURIOS PER DAUG SUSIREIKSMINAT.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 02, 14:06)
Nu va sakau... apie ką glaima diskutuoti, kai tu taip iškraipai mintis, iš karto nuvertini pašnekovą? Manau diskusiją ties tuo ir baigsime, priminus, kad aš nagrinėjaus mokslinius straipsnius + konsultavausi su geriausiu vetu, todėl, kadangi mokslininkė ar geriausia vetė nesu, tai negaliu tau daabr žodis žodin visko perteikti, todėl pasiūliau domėtis pačiai, viskas šiais laikais prieinama, pvz. kokios ligos paūmėja, pagilėja ir pan.
Nenori - nereikia. Konsultuokis toliau tik su savimi pačia ir su savo veisėja smile.gif

O ką čia pasakot? vėl nepatikėsi biggrin.gif

Tu pati save nuvertini. Kur tie tavo moksliniai straipsniai? Ką sakė ale geriausias vetas ir pagal ką sprendi, kad jis geriausias?
Tai be abejo, konsultuosiuos.

Tai gal nėra ką pasakot? Ar yra? Nu tai papasakok, juk ne man vienai pasakotum
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 02, 14:52)
Sita tema palikt ubuntei ir kurti nauja, kur ji nepageidaujama. Kas nores, tas senoje su ja kalbes.

Done.
https://www.supermam...owtopic=1049391
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 14:12)
Debile tu beviltiška, man px ką tu įkėlei. Ar pasiskambinai bent į vieną gyvūnų globos įstaigą, paklausei, kokia yra situacija? Aišku, kad ne, nes žinai, kad teks išgirsti visai ką kita, nei ką tu čia besiplėšydama bandai įrodyt.

Nei keiksmazodziai, nei siulymas jau aptartu temu, nera argumentai.
Vis dar laukiu tu tukstanciu kaciuku, nu turetu gi jie buti kazkur internete, ar tai kokia slapta info ar nemoki internetu naudotis? bigsmile.gif
as tau ikleiau jusu miesto rpieglauda, kur vos keli akciukai ir skelbimus visos Airijojos kur irgi vos keli kaciukai, KUR TUKSTANCIAI? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 14:07)
nu davai pabandom, ar ju gal sukurti ta tema? neisiu as ten, tik su salyga, kad ir tu, ir aimeja, cambala cia irgi nebeis  bigsmile.gif kitos netrukdo, jusu buku trijule butu gerai issiusti kur toliau i Peru  biggrin.gif

Ką ir sakiau, atsivilktum nekviesta, nusibostų tau su savo minionais kliedėt lotuliukas.gif Tik Peru žinai? Tau į Kiniją kelialapis, gal pasigautum korona ir negrįžtum
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 02 kovo 2020 - 14:20
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 14:17)

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, atia, nauji namai sukurti, ačiū Nakvišai, renkamės ten, visos tos, kurios nesuvokiate tekstų, esate bukos patriotės ir nevaldomos mėnulio - welkom velkom biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti