Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Žu žu @ 2020 03 02, 13:43)
grazus darbai, labai. bet va mano namie nzn ar noreciau tokiu, gert kava kazin ar patogu butu, bijociau sudauzyt, o saugot ant lentyneles neturiu mados. zodziu as tokiai groziai tik groziuosi  wub.gif  bigsmile.gif

Aš tai laisvai gerčiau, na suduš tai suduš, nieko nėra amžino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 02, 12:09)
Mane eilini karta glumina, kai s... vyniojamas i blizganti popieriuka. Si karta "prieraisi tevyste"... O ka, jau tie kurie kartu su vaikais negimde, to "prieraisumo" seimoje maziau? Cia jau, sorry, kaip su veganais, kurie isijuose irodineja, kad ju mityba sveikiausia... Uzmirsdami kad sveika mityba yra SUBALANSUOTA.

na va teksto suvokimas... unsure.gif
Atsakyti
l gražūs LIucijos darbai, beje, arbatos komplektas Dviese gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 02, 13:40)
Tai tokia amunicija i eilini bagaza vaziuoja, ar primoket reikua?

Girdejau, kad uz sportini inventoriu lupa papildomai ir nemazai.
Cia jums ne paslaugus Aeroflotas, kur mano pripuciama motorine valti 70kg is Maskvos va siaip imete, nes buvo vietos. Dabar burzujai uz toki finta neaisku kiek uzprasytu
Atsakyti
Skaityk, išsigimėle
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 02, 13:36)
Ne, ne ir dar kartą ne. Man dzin, kokie ten tie nauji vėjai, bet matyti kraujuojančią mamą, kuriai skauda ir žiūrėti į ją nuogą, kai iš intymių vietų lenda kūdikis. Nematau nieko tame prieraišaus. Yra daug natūralių intymių procesų, kuriuose mano vaikai nedalyvauja ir nedalyvaus. O kiti lai daro ką nori. Jei jiems tai skatina prieraišumą - pirmyn smile.gif Galima pasikviesti pažiūrėti ir į tai, kaip tie vaikai daromi, jei jau taip. Irgi natūralu. O gal ir smalsu vaikams. Nereiks kalbėtis smile.gif

Ne visom skauda biggrin.gif nebutina tarp koju ziureti, kitos vandenyje gimdo ir nebutinai vsiai nuogos.
kai kuriuose "necivilizuotose" gentyse ir mato biggrin.gif kaime vaikai mato gyvunus. Kaip kokia kultra gal toks ir suvokimas, is saves nieko bloga matyti gimdyma. tevai gal ir vaika jaucia, jei mato,kad vaikui tai neidomu, netinkama tai ir nesives gal.
Atsakyti
Sita tema palikt ubuntei ir kurti nauja, kur ji nepageidaujama. Kas nores, tas senoje su ja kalbes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 02, 14:40)
Tai tokia amunicija i eilini bagaza vaziuoja, ar primoket reikua?

Sportinis bagažas važiuoja atskirai. 30 kg “negabarito” ten / atgal ~60€ dažniausiai.
Šioje pakuotėje : trys lentos, trys apkaustų komplektai, trys poros batų, šalmai, hidriakai ir dar kažkas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 02, 13:35)
Isties, tai labai svarbu, su kokia intencija yra kariamas suva, ar metamas is namu, dauginami niekam nereikalingi gyvunai. AR kokia intencija zmones tuos gyvunus gelbeja, rupinasi jais...

Savaime, Montevertei akivaizdu, kad intencija rasanciu, kad suinis reikia karti, ar kad sunu seimininkai yra nenormalus zmones yra zymiai dvasingesne, nei davsios ubagu, kurie tuos sunis ismestu i gatve priglaudzia, rupinasi jais...

Bravo, MOnteeverte, bravisimo  bis.gif  bis.gif  bis.gif
Papildyta:
Ir kiek kainuoja viska nusivezti i vieta?

Savaime akivaizdu tik viena, brangi Moonte - čia tiesiog internetinė erdvė ir tiesiog rašliavos. O tai reiškia, kad žmogus turi teisę išsisakyti įvairiomis temomis ir įvairiai. Svarbiausia yra, kad jis diskutuotų apie mintį, reiškinį, idėją, o ne kapstytųsi asmenybėse ar jų šeimose. Bet kadangi šie kertiniai principai seniai šiame forume peržengti, o kas pradėjo taip elgtis, pirštais neberodysim, visi ir taip žino, tai yra kaip yra. Dabar belieka pašnekovus pagal tai ir vertinti: kurie dar moka išlaikyti deramą atstumą, o kurie nebe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 02, 13:47)
Nesinervuok taip,  Dangute. biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

eik tu nx Lietuvos bukute 4u.gif 4u.gif 4u.gif dar nenuejai? bigsmile.gif mars nuo mano stalo, tu cia nepageidaujama.
na kaip biski susidirbai su savo logika, nei pati ja nesugebi vadovautis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 14:42)
užsupa labai?

Viskas priklauso nuo bangų. Bet jų būna jūroje. Vyras pasakojo (neplaukiau tada su juo), dvi dienas bortas buvo geras draugas.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 13:38)
Aha aha, veislynai blogis, nu supratau lotuliukas.gif Bet aš tavęs jau klausiau, kiek prieglaudose nusėda veislinių šunų, o kiek dvarnių? Daugintojai, kergiantys belekaip beleką su bet kuo verslo nedaro?  O va čia ką norėjai pasakyti?
vartotojo įkelta nuotrauka paaiškink plačiau. Sakai, reikia  skalbti veislynus, o daugintojai tegu gyvuoja? Tai iš kur tavo šuo, veislyno ar daugyklos?
Omg, kokia neišmanėlė

Tą ir norėjau - abejos pusės yra tik verslininkai: tiek tavo minimi daugintojai, tiek veislynai (dideli). Žinoma, atsakingų, rūpestingų ir mažų veislynukų prie daromos žalos gyvūnams kaip ir negalima priskaičiuoti formaliai.
Atsakyti