QUOTE(Monteverte @ 2020 03 02, 13:48)
Jau pamiršai kas buvo dėl meningito? Kokio lygio diskusijos? Jei čia sėdi tiek kvailių, kurie niekaip nesusieja pasekmių, priežasčių ir pan. dalykų, tai aš iš savo galvos tikrai neimsiu vardyti dabar, nes aš ne gyvūnų habilituotas daktaras, profesorius

nes vėl bus 3 dienų diskusijos apie nieką, šūdo įrodinėjimai.
Kai man tie klausimai rūpėjo prieš niolika metų, aš juos išsistudijavau ir apsisprendžiau. Taip pat aš asmeniškai gavau numerį ir paskambinau geriausiam tuometiniam lytinių ligų vetui Lietuvoje. Jis man tikrai atvirai viską išdėstė ir jokiais būdais neliepė atvežti ir sterilizuoti sveiko, jaunučio šuns.
Jei tau rūpi tavo šuo, tu irgi nagrinėkis, konsultuokis, dėliokis pliusus ir minusus. Ir niekada nepamiršk, jei sterilizacija būtų tokia nekalta, niekas nekurtų spec. maistų pvz. tunkantiems po sterilizacijų ir t.t.
Paaiškėjo ar tai yra realiai pavojingas recidyvistas ar ne.
Nu tai tavo žinios nulinės, kaip suprantu? Aš galiu parašyt, kad žinau, kaip kosminę raketą sudėt, bet tai bus bullshit, kaip yra bullshit tavo ale žinios, nes jei tu žinotum tiek, kiek teigi žinanti, argumentuotai, bent keliais sakiniais ir išdėstytum, KODĖL. O kol kas tik bereikšmės paklodės iš tavo pusės. Mano gyvūnai sterilizuoti, išskyrus mopsą, jei kada sugalvosiu, klausiu ne ko kito, o veisėjos, nes ja pasitikiu.
O tai pala.. mano abu katinai sterilizuoti, kalė irgi. Nenutuko, ničniekas nepasikeitė. Tai? O nesterilizuoti galima manyt netunka?
Iš ko paaiškėjo? Tai papasakok visiems