Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 13:55)
Viskas priklauso nuo bangų. Bet jų būna jūroje. Vyras pasakojo (neplaukiau tada su juo), dvi dienas bortas buvo geras draugas.

pzdc man būtų biggrin.gif Kryžium voliočiausi po denį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 13:51)

O be sukiu ir reklamu, marketiniu niekaip ir nesugebi ikelti, kur rasti tuos tukstancius kaciuku,kad pasiimti auginti, kaip tu bukai pasimauni ant marketingo lotuliukas.gif
as tai ikeliau kiek epr airija skelbimu su paparstais kaciukais buvo gal 10, laukiu konkreciu kaciuku, o ne reklamu, bet nemanau, kad sulauskiu ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 kovo 2020 - 13:58
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 02, 13:48)
Jau pamiršai kas buvo dėl meningito? Kokio lygio diskusijos? Jei čia sėdi tiek kvailių, kurie niekaip nesusieja pasekmių, priežasčių ir pan. dalykų, tai aš iš savo galvos tikrai neimsiu vardyti dabar, nes aš ne gyvūnų habilituotas daktaras, profesorius smile.gif nes vėl bus 3 dienų diskusijos apie nieką, šūdo įrodinėjimai.
Kai man tie klausimai rūpėjo prieš niolika metų, aš juos išsistudijavau ir apsisprendžiau. Taip pat aš asmeniškai gavau numerį ir paskambinau geriausiam tuometiniam lytinių ligų vetui Lietuvoje. Jis man tikrai atvirai viską išdėstė ir jokiais būdais neliepė atvežti ir sterilizuoti sveiko, jaunučio šuns.
Jei tau rūpi tavo šuo, tu irgi nagrinėkis, konsultuokis, dėliokis pliusus ir minusus. Ir niekada nepamiršk, jei sterilizacija būtų tokia nekalta, niekas nekurtų spec. maistų pvz. tunkantiems po sterilizacijų ir t.t. mirksiukas.gif

Paaiškėjo ar tai yra realiai pavojingas recidyvistas ar ne.

Nu tai tavo žinios nulinės, kaip suprantu? Aš galiu parašyt, kad žinau, kaip kosminę raketą sudėt, bet tai bus bullshit, kaip yra bullshit tavo ale žinios, nes jei tu žinotum tiek, kiek teigi žinanti, argumentuotai, bent keliais sakiniais ir išdėstytum, KODĖL. O kol kas tik bereikšmės paklodės iš tavo pusės. Mano gyvūnai sterilizuoti, išskyrus mopsą, jei kada sugalvosiu, klausiu ne ko kito, o veisėjos, nes ja pasitikiu.
O tai pala.. mano abu katinai sterilizuoti, kalė irgi. Nenutuko, ničniekas nepasikeitė. Tai? O nesterilizuoti galima manyt netunka?

Iš ko paaiškėjo? Tai papasakok visiems
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 14:58)
pzdc man būtų biggrin.gif Kryžium voliočiausi po denį biggrin.gif

Turiu istorijų, kuomet mergoms katamarane variklis užlinko, o vėją išjungė.
Mačiau kaip buksyravo į krantą.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 02, 13:52)
Sita tema palikt ubuntei ir kurti nauja, kur ji nepageidaujama. Kas nores, tas senoje su ja kalbes.

as uz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 13:52)
Ne visom skauda  biggrin.gif nebutina tarp koju ziureti, kitos vandenyje gimdo ir nebutinai vsiai nuogos.
kai kuriuose "necivilizuotose"  gentyse ir mato  biggrin.gif kaime vaikai mato gyvunus. Kaip kokia kultra gal toks ir suvokimas, is saves nieko bloga matyti gimdyma. tevai gal ir vaika jaucia, jei mato,kad vaikui tai neidomu, netinkama tai ir nesives gal.

Taip, taip. Žinoma. Esu aš mačiusi ne vieną namų gimdymo video. Įskaitant ir tuos, kuriuose dalyvauja vaikai. Nepriklausomai nuo pridengtumo lygio, nepriklausomai nuo to lovoje ar vandenyje, tai nėra gražus procesas fiziškai ir vizualiai. Jei kas nori savo vaikus kviestis - laisvė tai daryt. Mano vaikai mano gimdymuose nedalyvavo ir jei reikėtų tai pakartoti, nedalyvautų ir vėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 02 kovo 2020 - 14:02
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 02, 14:00)
Taip, taip. Žinoma. Esu aš mačiusi ne vieną namų gimdymo video. Įskaitant ir tuos, kuriuose dalyvauja vaikai. Nepriklausomai nuo pridengtumo lygio, nepriklausomai nuo to lovoje ar vandenyje, tai nėra gražus procesas fiziškai ir vizualiai. Jei kas nori savo vaikams kviestis - laisvė tai daryt. Mano vaikai mano gimdymuose nedalyvavo ir jei reikėtų tai pakartoti, nedalyvautų ir vėl.

tai taip visi rnekasi as irgi nesivesciau vaiku, be tdel saves, ne del ju pirmiausia. Bet i sesme stame nieko bloga nematau, visiem tas pats dalykas gali atrodyti skirtingai, kazkas bijo kraujo, alpsta, kazkam kaip tik idomu ir t.t. Kai kurios ir vyru nesiveda, kai kurios vedasi, visos me sskirtingai.
Mano mociute pvz pirmus 3 berods vaikus pasigimde viena pati laukuose bedirbdama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 02, 13:52)
Sita tema palikt ubuntei ir kurti nauja, kur ji nepageidaujama. Kas nores, tas senoje su ja kalbes.

Utopija. Atsivilktų ir į naują nekviesta
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 02, 14:00)

vargeliai jus vargeliai, tiek metu planuojat, tai susikurkit viena diena, ir cambla butinia pasiimkit 4u.gif
taip be jusu kai kuriu cia buvo smagu toje temoje unsure.gif

O siaip medike, kaip ten su tavo destytojos darbu, kokiu metu tu ten klientus i sarasus kazkokius itraukineji ar ieskai? bigsmile.gif
Ir paskutiniais PSO duomenim gal jau pasidomejai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 13:59)
Nu tai tavo žinios nulinės, kaip suprantu? Aš galiu parašyt, kad žinau, kaip kosminę raketą sudėt, bet tai bus bullshit, kaip yra bullshit tavo ale žinios, nes jei tu žinotum tiek, kiek teigi žinanti, argumentuotai, bent keliais sakiniais ir išdėstytum, KODĖL. O kol kas tik bereikšmės paklodės iš tavo pusės. Mano gyvūnai sterilizuoti, išskyrus mopsą, jei kada sugalvosiu, klausiu ne ko kito, o veisėjos, nes ja pasitikiu.
O tai pala.. mano abu katinai sterilizuoti, kalė irgi. Nenutuko, ničniekas nepasikeitė. Tai? O nesterilizuoti galima manyt netunka?

Iš ko paaiškėjo? Tai papasakok visiems

Nu va sakau... apie ką glaima diskutuoti, kai tu taip iškraipai mintis, iš karto nuvertini pašnekovą? Manau diskusiją ties tuo ir baigsime, priminus, kad aš nagrinėjaus mokslinius straipsnius + konsultavausi su geriausiu vetu, todėl, kadangi mokslininkė ar geriausia vetė nesu, tai negaliu tau daabr žodis žodin visko perteikti, todėl pasiūliau domėtis pačiai, viskas šiais laikais prieinama, pvz. kokios ligos paūmėja, pagilėja ir pan.
Nenori - nereikia. Konsultuokis toliau tik su savimi pačia ir su savo veisėja smile.gif

O ką čia pasakot? vėl nepatikėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 13:54)
eik tu nx Lietuvos bukute  4u.gif  4u.gif  4u.gif dar nenuejai? bigsmile.gif mars nuo mano stalo, tu cia nepageidaujama.
na kaip biski susidirbai su savo logika, nei pati ja nesugebi vadovautis lotuliukas.gif

O kada tu nx buvai? Spėju, senokai, nepadulkina tavęs ar ką? Nebestovi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 14:03)
tai taip visi rnekasi as irgi nesivesciau vaiku, be tdel saves, ne del ju pirmiausia. Bet i sesme stame nieko bloga nematau, visiem tas pats dalykas gali atrodyti skirtingai, kazkas bijo kraujo, alpsta, kazkam kaip tik idomu ir t.t. Kai kurios ir vyru nesiveda, kai kurios vedasi, visos me sskirtingai.
Mano mociute pvz pirmus 3 berods vaikus pasigimde viena pati laukuose bedirbdama.  biggrin.gif

Nu čia jau matyt kiekviena turim savo nuomonę. Mano nuomone vaikams gimdyme ne vieta, lygiai taip pat kaip ir ne vieta tėvų miegamajame tuo metu, kada tie gimdomi vaikai yra daromi. Nesugalvoju nė vienos priežasties, kodėl vaikai turėtų dalyvauti gimdyme ar kodėl jiems tai būtų naudinga. Dėl įdomumo? Nu jau gal tiek to... Bet suprantu, kad yra kitaip manančių. Tegu.
Atsakyti