Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 04, 20:40)
Va Lietuvoje su tuo didele beda kur ramu ir tylu, ten ir keliu nera  biggrin.gif

Ten kur pirkau sodyba pries 10 metu buvo toks slykstus zvyrkelis... Dabar asfaltas. Iki Utenos Vilniaus kelio kuri tvarko - 6km. UK tokia vieta tai jau skaitytusi "salia Londono".
Bet reikia ilgai ieskotis...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 04, 20:40)
vistiek yra. Nu pagalvok, kur iš kokios Labanoro girios palėkti kartais iki Vilniaus ar Kauno, o kur jau iki Londono.

Kuriam laikui tu dabar išvažinėji? Kiap taviškė viena liks sodyboje, kai įsikelsit? Nebijos

As cia pries 15 metu vazinejau po Lietuva, tada ziurinejau idomiu vietu ir galimybiu. Tda ant bangos buvo sodybos prie Baltarusijos sienos. Pasienieciai smirineja gaudydami kontrabosistus, tie uzsieme savo cigaretemis, jokiu ten vagiu...

Bet cia tikrai tik tiems kuriems i koki Vilniu reik max karta per menesi.

O kitasi atvejais, tai dar vienas niuansas - Lietuvos keliai yra TRAGISKI ziema. Nu ir kas kad asfaltuota, bet ten pavojinga vazinet. Tik magistraliniai keliai Vilnius Klaipeda, Dabar Kaunas Kapsukas, ir kaunas Zarasai dar OK. Vilnius Moletai kelias kols kas baisus... na tvarko.

Tai jei kokiam labanore, tai ziema vien del blogu keliu vaziuosi pora valandu iki Vilniaus. Tai reikia ziuret, nee kaip toli, o kaip ilgai...
Sakysim is Rumsiskiu iki Vilniaus 40 minuciu, nors 70km, o is kokios Labanoro girios gli but pora valandu ar ilgiau ziema.

Iki UK tai be problemu nuvaziuodavau... Keltas labiausia isvargindavo, tie laukimai patikros iavaziavimai sedejimai isvaziavimai. Per ta laika 500km nuvaziuotum ir maziau pavargtum
Atsakyti
kodėl neatsakai dėl saviškės? ar labai liūdės? įgytum jai va kokį šuniuką biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 04, 23:02)
kodėl neatsakai dėl saviškės? ar labai liūdės? įgytum jai va kokį šuniuką biggrin.gif  mirksiukas.gif

Tai liudes ar bijos. SUo yra kliuvinys namuose. Taii gyvas daiktas jo i stalciu nepadesi. Todel negalima gyvunu laikyt, nebent kas yra pamises del to.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 04, 16:16)

Kaip tik paminejau apie Bali, ziuriu youtube video apie Bali, idomiai, tiek nesigilinau apie ta sala, pasirodo ten veganu, jogu, ir iv kitokiu keistuoliu geraja prasme rojus smile.gif  Visai idomu pasidare.

jau su tuo Baliu....broliene ir brolis buvo...prasikeike...db sesuo su draugu ten...irgi...shakes.... juo žmogus "turtingesnis" ir poshe atrodo, ju ji viskas puola. broliene apsinuodijo, pragulejo su temp virš 38,
seses draugas db irgi....
klausiu sesers: kaip Balis...sake, baisu, žmoniu knibždelynas, bandysim lekti kažkur i gamtą, atokiau....
žodžiu, ne visiems žmones tas tolimas pasaulis...
pati indijoj buvau, man ir vaikams - nieko....esme, nevalgyt mesos ir ypac laabai skaniu kreveciu, gerti vandeny buteliuose - ir viskas bus ciki. net ir visavalgiams turistams bent turistavimo laiko siūloma pabūt vegetarams...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 05, 08:40)
jau su tuo Baliu....broliene ir brolis buvo...prasikeike...db sesuo su draugu ten...irgi...shakes.... juo žmogus "turtingesnis" ir poshe atrodo, ju ji viskas puola. broliene apsinuodijo, pragulejo su temp virš 38,
klausiu sesers: kaip Balis...sake, baisu, žmoniu knibždelynas, bandysim lekti kažkur i gamtą, atokiau....
pati indijoj buvau, man ir vaikams - nieko....esme, nevalgyt mesos ir ypac laabai skaniu kreveciu, gerti vandeny buteliuose - ir viskas bus ciki. net ir visavalgiams turistams bent turistavimo laiko siūloma pabūt vegetarams...

Visokie Baliai tai taip nedomina, kad ir uz dyka ten neskrisciau. Komercijs, siukslynas skruzdelynas pavojai ir nuovargis. Nebent ka domina istorija. Vietos kur kazkada buvo rojaus kampeliai.
Palangoje kazkada irgi buvo ramu ir tyku.

Indija, tai turetu gerai primoket kad i tokia skyle listi.
Australija, Naujoji Zelandija- yra visko ir nuosaliu vietu ir kur daug zmoniu. Kai as tryniausi paciame Sidnejuje, tai patys suprantate, kad kokiam Vilniuje, graziose vietose ieskotis nuosalios gamtos butu ne pats gudriausias tikslas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 kovo 2020 - 09:25
Aš irgi tik už laukinę gamtą ir mažai žmonių atostogoms, ypač jei tai užsienis. Dar čia ko, tiek mokėti už skruzdėlynus. O Lietuvoje jau įprasta, kad kokiam Birštone ar Druskininkuose nuo žmonių nepabėgsi, tai susitaikiau. O dėl jūros, Palangą aplenkiu, važiuojam nuošaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 05, 10:02)
Aš irgi tik už laukinę gamtą ir mažai žmonių atostogoms, ypač jei tai užsienis. Dar čia ko, tiek mokėti už skruzdėlynus. O Lietuvoje jau įprasta, kad kokiam Birštone ar Druskininkuose nuo žmonių nepabėgsi, tai susitaikiau. O dėl jūros, Palangą aplenkiu, važiuojam nuošaliai ax.gif

Pries 15 metu Latvijos pajuryje buvo nuosaliu vietu. Lietuvoje tai pajuryje nieko nera.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 05, 08:40)

Gal priklausomai nuo to kur buna, ka veikia, kokiu tikslu kur zmones vaziuoja...
as vakar sita video ziurejau, smagiai visai susiziurejo

https://www.youtube....h?v=ZWls3Zt9C2M

Nu bet Azija manes kol kas netraukia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 09:24)
Visokie Baliai tai taip nedomina, kad ir uz dyka ten neskrisciau. Komercijs, siukslynas skruzdelynas pavojai ir nuovargis. Nebent ka domina istorija. Vietos kur kazkada buvo rojaus kampeliai.
Palangoje kazkada irgi buvo ramu ir tyku.

Indija, tai turetu gerai primoket kad i tokia skyle listi.
Australija, Naujoji Zelandija- yra visko ir nuosaliu vietu ir kur daug zmoniu. Kai as tryniausi paciame Sidnejuje, tai patys suprantate, kad kokiam Vilniuje, graziose vietose ieskotis nuosalios gamtos butu ne pats gudriausias tikslas

kada jau Palangoje ramu budavo? Vasra ten visada pilna zmoniu, o ziema zinoma ramiau biggrin.gif

Atvaziuok i Airija kada , tiek visur buves, o pasonei Uk nebuves biggrin.gif Tikrai yra ramiu nuosaliu vietu, idomi gamta, zmones draugiski.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 05, 10:02)

Lietuvoje tikrai daug budavo prieinamu upiu, ezeru, kur galima paturistauti ramiai, dabar nezinau kaip irgi nemazia kaip matau virsta privaciom valdom ar uztersiama, bet manau dar eina kazka rasti nesunaikinto.

nesu buvusi nei Druskininkose, nei Birstone, visada svajojau kokia savaite ten pasilepinti su masazais ir purvo voniom, nu ada nors gal biggrin.gif Mes kazkaip daugiau i Klaipeda, Palanga vaziuodavom.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 10:06)
Pries 15 metu Latvijos pajuryje buvo nuosaliu vietu. Lietuvoje tai pajuryje nieko nera.

kodel Smiltyneje gana smagu, o ir Nida labai faina vieta ramiai pailseti, bent budavo, dabar jau senokai buvau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 05, 10:06)

yra yra, tik nesakysiu kur. Pernai, užpernai buvom, įsimylėjom tą vietą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 05, 12:01)
Lietuvoje tikrai daug budavo prieinamu upiu, ezeru, kur galima paturistauti ramiai, dabar nezinau kaip irgi nemazia kaip matau virsta privaciom valdom ar uztersiama, bet manau dar eina kazka rasti nesunaikinto.

nesu buvusi nei Druskininkose, nei Birstone, visada svajojau kokia savaite ten pasilepinti su masazais ir purvo voniom, nu ada nors gal  biggrin.gif Mes kazkaip daugiau i Klaipeda, Palanga vaziuodavom.
Papildyta:

kodel Smiltyneje gana smagu, o ir Nida labai faina vieta ramiai pailseti, bent budavo, dabar jau senokai buvau.

sunku jau darosi. Kaip Idomucia ir mini, kad valties reik ar pan. vandens transporto, kad nusiirti į kokią salelę ar šiaip vidury ežero plūduriuot.

Tai žiūrint kur gyvenai. Man tai Birštonas, Druskininkai arčiau, tai jei kokios 3 nedarbo dienos, apsimoka į tuos krašus nei į pajūrį ir ypač pavasarį, kokią gegužę.

Nida mane buvo labai nustebinusi. Miestelis pilnas žmonių, nukrautas vakare, o tos garsiosios kopos tuščios, praktiškai nieko nėra. tai mes taip džiaugėmės, kad žmonės tokie liaušos ir sėdi kavinėse, šiaip po miestą trankosi, o kopos visos mums biggrin.gif net lapę sutikom ten, gerai, kad šunio nenunešė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 05, 12:29)

Nida mane buvo labai nustebinusi. Miestelis pilnas žmonių, nukrautas vakare, o tos garsiosios kopos tuščios, praktiškai nieko nėra. tai mes taip džiaugėmės, kad žmonės tokie liaušos ir sėdi kavinėse, šiaip po miestą trankosi, o kopos visos mums biggrin.gif net lapę sutikom ten, gerai, kad šunio nenunešė biggrin.gif

O nera uzdrausta po tas kopas vaikscioti? Siaip tai fainos vietos labai, man tie pusynai palei jura pasaka...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 05, 19:03)
O nera uzdrausta po tas kopas vaikscioti? Siaip tai fainos vietos labai, man tie pusynai palei jura pasaka...

ne, takai oficialiai yra
https://lt.wikipedia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 05 kovo 2020 - 21:08
Keista, kad tavęs, L, netraukia Azija...tu man atrodei tokia paprasta, neišlepus, o juk ir iš mažo miestelio... biggrin.gif na, žmones are getting comfortable....aš neeee, megstu visokius esktrym, aišku, kurie gerai baigiasi. bet viešbuciuose numirciau.
tiesa, airijoj pirmąsyk gyvenime ir buvau vienam.
nežinau, gerai, kad sumokejo už mane, šiaip žiauriai gaila moketi, kai dieną vis tiek nebūni.... ir kaip waste-less, kassyk paklotus perrengia, muilo papildo, nors anas neišnaudotas...smile.gif tipo, kad nebūtu gruzo del kainos kurią sumokejai bigsmile.gif
vat tirpios airiškos kavos ir arbatos pakeliai palikti spintelej ir papildomi, tai paaatiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 kovo 2020 - 08:38