Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man viešbučiai nepatinka jau vien tuo, kad jei jie dideli, tai aplink daug žmonių. Tai man daug geriau tada privatus namas nuomai. Išeini į sodą - kaifas, gali nors voliotis sau, išeini į balkoną, nieko nėra šalimais prie pat.

Kaip jums mano ekologiškas valymo sprendimas? Nuo senų senų laikų pas mane buvo natūr. raudono molio, tipo kaip kaukė veidui. Bet labai daug buvo dar likę nepanaudota ir susenęs. Bet taip ir stovėjo vonioj nežinia ko ir kam jau. Ir gimė idėja, jei jau jis šveičia veidą, tai ko ne klozetą? Ir išbandžiau. Ir jei jis neužleistas, o eiliniai geltonumai, tai normaliai nušveičia bigsmile.gif biggrin.gif Ždž, beveik rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
žiūrek, kad neužkimštu, gerai atskiesk. coca colą bandei? ką dar vietoj "kurmio" rekomenduojat?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 06, 13:04)
žiūrek, kad neužkimštu, gerai atskiesk. coca colą bandei? ką dar vietoj "kurmio" rekomenduojat?

nebandžiau dar. Ūlos valiklių yra.
O soda kažin verta bandyt?

Sakai gali kimšt? Bet kiek ten to moliuko liko, kaip klozetui tai keliems kartams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 14:19)
nebandžiau dar. Ūlos valiklių yra.
O soda kažin verta bandyt?

Sakai gali kimšt? Bet kiek ten to moliuko liko, kaip klozetui tai keliems kartams smile.gif

Stikline sodos + pora litru verdancio vandens, atkemsa ir praplauna vamzdzius.
Soda turi sveiciamojo poveikio.
Acto uzpylus ir palaikius nusivalo visos kalkes.
Sodos su actu kartu nemaisyti, nes vienas kita gesina.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 13:24)
Stikline sodos + pora litru verdancio vandens, atkemsa ir praplauna vamzdzius.
Soda turi sveiciamojo poveikio.
Acto uzpylus ir palaikius nusivalo visos kalkes.
Sodos su actu kartu nemaisyti, nes vienas kita gesina.

tai sakai slapta skaitinėji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 06, 08:36)
Keista, kad tavęs, L, netraukia Azija...tu man atrodei tokia paprasta, neišlepus, o juk ir iš mažo miestelio...  biggrin.gif na, žmones are getting comfortable....aš neeee, megstu visokius esktrym, aišku, kurie gerai baigiasi. bet viešbuciuose numirciau.
tiesa, airijoj pirmąsyk gyvenime ir buvau vienam.
nežinau, gerai, kad sumokejo už mane, šiaip žiauriai gaila moketi, kai dieną vis tiek nebūni.... ir kaip waste-less, kassyk paklotus perrengia, muilo papildo, nors anas neišnaudotas...smile.gif tipo, kad nebūtu gruzo del kainos kurią sumokejai  bigsmile.gif
vat tirpios airiškos kavos ir arbatos pakeliai palikti spintelej ir papildomi, tai paaatiko smile.gif

O jei neislepusi, tai turi Azija traukti? bigsmile.gif Prie ko cia tai is vis? Ne tik Azija manes is vis netraukia niekur vaziuoti is Europos, jei jau is vsi vaziuoti,bet aplamai keliauti netraukia labai jau, matyt prisikeliavau pakankamai, del labai daug iv priezasciu, gal kada uzsinoresiu, dabar gerai namie, dabar prioritetas namus isikurti , soda isiveisti, o atostogos tai limituotos, o ir finansai nekapsi patys smile.gif

Mes, kai keliaujam po Airija tai apsistojam B&B man smagiausiai. Dabar maciau ta airbnb atsiradusi paslauga, bet dar nesam isbande. Bet siaip smagu, kai kazkur ekliauji ismiegi, gali nueiti ten pat ramiai pusrycius pavalgyti, pabendrauti su seimininkais. Papsakoja jei ka is apylinkiu idomybiu galima rasti ar dar su kitais turistais pabendrauji. O kai vaziuojam per Europa, tai pakeliui kur pigiau asistojam ir tiek. Lenkijoj buvo geriausios kainos kiek pamenu. O Vokietijoje ziauriai nepatiko, kad ten leidzia rukyti viduj, tai likau beveik be miego is kaimynu kambario sklido toks dvokas, tai baisu...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 06, 13:04)

Nezinau kaip butuose, bet name mes pilam gerasias bakterijas i kanalizacija irgi gerai ten viska atkisa, suvalgo biggrin.gif
O jei jau uzsikise normaliai, tai zinoma reikia rankinio valymu su prietaisais, nesinori labai bjaurios chemijos pilti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 09:14)
Man viešbučiai nepatinka jau vien tuo, kad jei jie dideli, tai aplink daug žmonių. Tai man daug geriau tada privatus namas nuomai. Išeini į sodą - kaifas, gali nors voliotis sau, išeini į balkoną, nieko nėra šalimais prie pat.

Kaip jums mano ekologiškas valymo sprendimas? Nuo senų senų laikų pas mane buvo natūr. raudono molio, tipo kaip kaukė veidui. Bet labai daug buvo dar likę nepanaudota ir susenęs. Bet taip ir stovėjo vonioj nežinia ko ir kam jau. Ir gimė idėja, jei jau jis šveičia veidą, tai ko ne klozetą? Ir išbandžiau. Ir jei jis neužleistas, o eiliniai geltonumai, tai normaliai nušveičia bigsmile.gif  biggrin.gif Ždž, beveik rekomenduoju biggrin.gif

Idomiai smile.gif

siaip molis gerai gydymo tikslais, galima detis kaukes ne tik ant veido smile.gif
As esu pirkusi zaliaji moli specialu toki tai geriau siek tiek i vandeni iberusi, ten i v mineralu , gerai organizmaui kartais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 06, 13:41)
As esu pirkusi zaliaji moli specialu toki tai geriau siek tiek i vandeni iberusi, ten i v mineralu , gerai organizmaui kartais.

tai va aš tą prancūzų gamybos žalią molį dabar veidui naudoju, nes jis labai švelnus. Jis man vietoje toniko/valiklio. Skiedžiu su vandeniu ir nusivalau vakarais veidą. Man tinka ir patinka ir chemijos jokios.
O raudonas tas buvo toks harsh, šiurkštus man, tai liko klozetui biggrin.gif
Papildyta:
skaitėt? zaraza jau ir Vatikane. Palies ir šventenybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 13:51)
tai va aš tą prancūzų gamybos žalią molį dabar veidui naudoju, nes jis labai švelnus. Jis man vietoje toniko/valiklio. Skiedžiu su vandeniu ir nusivalau vakarais veidą. Man tinka ir patinka ir chemijos jokios.
O raudonas tas buvo toks harsh, šiurkštus man, tai liko klozetui biggrin.gif
Papildyta:
skaitėt? zaraza jau ir Vatikane. Palies ir šventenybes smile.gif

Man irgi patinka molis, nors mano beautician sako, kad nenaudociau nes jau oda reiktu drekinti labiau, jau senstu biggrin.gif , molis sausina bla bla bla, o man jis vis tiek patinka biggrin.gif
Aplamai dirbti su moliu smagu, kaip ir su zeme, tarsi igauni kazkokios zemes energijos...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nejaugi, gales irodyti, kiek seka Jezaus pedom, kiek gali gydyti visus ir aisku patys nesusirgti, nes teigiamuose laukuose, nei bakterijos, nei virusai nesiveisia biggrin.gif
Atsakyti
nuo žalio sausinimo labai ir nejaučiu, bet tavo postas verčia susimąstyti. Skaičiau, kad kitos makiažą valo aliejais, įskaitant akis. Bet man čia kažkoks aukštasis nesuvokiamas pilotažas, gi papuola tas aliejus į akis. Graužia gi, parausta. Ar čia aš nemoku gerai užsimerkti? Akys gal kokios tai netokios? biggrin.gif

gal vandenį vynu pavers ir gydysis kaip Idumicia rekomendavo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 14:06)
nuo žalio sausinimo labai ir nejaučiu, bet tavo postas verčia susimąstyti. Skaičiau, kad kitos makiažą valo aliejais, įskaitant akis. Bet man čia kažkoks aukštasis nesuvokiamas pilotažas, gi papuola tas aliejus į akis. Graužia gi, parausta. Ar čia aš nemoku gerai užsimerkti? Akys gal kokios tai netokios? biggrin.gif

gal vandenį vynu pavers ir gydysis kaip Idumicia rekomendavo? biggrin.gif

Su moliu daznai nesilepinu veido 2-3 k per metus. o siaip nelabai daug ka jam ir darau.

As valausi su kokoso aliejum, jei reikia, siek tiek su pirstais paimi to aliejaus issitepi veida, akis ir paskui su dregna vata nuvalau, nelabai jauciu, kad i akis patektu.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 kovo 2020 - 14:12
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 06, 14:12)
Su moliu daznai nesilepinu veido 2-3 k per metus. o siaip nelabai daug ka jam ir darau.

As valausi su kokoso aliejum, jei reikia, siek tiek su pirstais paimi to aliejaus issitepi veida, akis ir paskui su dregna vata nuvalau, nelabai jauciu, kad i akis patektu.
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu pabandysiu su kokosu, jei kas, tu prisiimi kaltę ir atgailauji biggrin.gif ok?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 14:55)
nu pabandysiu su kokosu, jei kas, tu prisiimi kaltę ir atgailauji biggrin.gif ok?

Megink blogiau nebus biggrin.gif tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti