Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 11:24)
Stikline sodos + pora litru verdancio vandens, atkemsa ir praplauna vamzdzius.
Soda turi sveiciamojo poveikio.
Acto uzpylus ir palaikius nusivalo visos kalkes.
Sodos su actu kartu nemaisyti, nes vienas kita gesina.

oi kaip smagu. tiesiog ir pilti tiesiai i unitaza tą visą mišini ir nuleisti, ar tiesiai i kriaukle, kaip?
Atsakyti
man su actu gerai metalinis arbatinis išsišveičia, tik po to vandens reikia vėl kelis kartus perskalauti. Su soda bandžiau, tai išsišveitė tik trečdaliu galima sakyti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 06, 17:51)
oi kaip smagu. tiesiog ir pilti tiesiai i unitaza tą visą mišini  ir nuleisti, ar tiesiai i kriaukle, kaip?

As supilu soda i unitaza, arba sukreciu i kriaukle, vonia, tada arbatini pilna uzverdu ir supilu. Uzputoja gerai viskas ir nubega. Darau kartais profilaktiskai, nes siaip nesikemsa. Bet naudoju aliejus kosmetikai, tai manau sveika kartais verdanciu praeit, kad neapsinestu vamzdziai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 16:53)
man su actu gerai metalinis arbatinis išsišveičia, tik po to vandens reikia vėl kelis kartus perskalauti. Su soda bandžiau, tai išsišveitė tik trečdaliu galima sakyti.

As tai i arbatini supilu citrinos rugsties skysti, kuris jau isbega valant kavos aparata. Tai ten viskas puikia issivalo

Pigiausias sitas, Lietuvoje irgi suradau

ASSORTI Market
Adresas: "Ogmios miestas“
Verkių g. 29B, Vilnius

https://www.assorti....-ml/?item=28137

tai koncentratas pilu 100ml i kavos aparata ir uzpilu vandens puslitriu ar kiek ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 06 kovo 2020 - 17:52
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 06, 17:51)
As tai i arbatini supilu citrinos rugsties skysti, kuris jau isbega valant kavos aparata. Tai ten viskas puikia issivalo

Idomucia tu tvarkaisi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 06, 17:51)

Pigiausias sitas, Lietuvoje irgi suradau

ASSORTI Market
Adresas: "Ogmios miestas“
Verkių g. 29B, Vilnius

https://www.assorti....-ml/?item=28137

tai koncentratas pilu 100ml i kavos aparata ir uzpilu vandens puslitriu ar kiek ten

maloniai nustebinai, kad ekologiškesnius naudoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 06, 18:30)
Idomucia tu tvarkaisi?  bigsmile.gif

Tai kavos aparatas siaip mechaninis elektroninis irenginys
Reikia priziuret.
Veikia jau 7+ metu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aš kažkaip taip ir nepriėmiau aparatų nė vieno. Man skaniausia kaip senais laikais, paprastai plikoma kava su visom nuosėdom ant puoduko dugno. Ir puodukas didelis pas mane, arbatinis. Žodžiu, akmens amžiaus kavos gėrimas pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 21:22)
Aš kažkaip taip ir nepriėmiau aparatų nė vieno. Man skaniausia kaip senais laikais, paprastai plikoma kava su visom nuosėdom ant puoduko dugno. Ir puodukas didelis pas mane, arbatinis. Žodžiu, akmens amžiaus kavos gėrimas pas mane biggrin.gif

Pasaulyje niekur nezino to rusisko kavos ruosimo budo.
Nors man atrodo, kad kai buvo tie kavos bumai rusu laikais, tai pardavinedavo turkiskos kavos ruosimo komplektus. kelios metalines kavos ruosimo formos ir kaistantis padeklas.
Ten reikdavo idet kavos uzpilti vandeniu ir ikaitinti iki uzvirimo, bet speti nukelti.
vartotojo įkelta nuotrauka

Lyg smelyje karstame reikdavo virti, nepamenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 07 kovo 2020 - 08:45
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 06, 14:53)
man su actu gerai metalinis arbatinis išsišveičia,

kiek skiedi ? cia valgomas actas ar esensija?

O geras, idomucia, mes iki šiol taip Labanoro girioje darome. su mociute vidudinenio kava ant terasos. bigsmile.gif wub.gif
ipilam vandens, kavos ir užkaitinam ant duju, iki triju kavos putos pakilimu, iškrt nukeliam, vos 1minute užtrunka.
lb švelni, tikra, gera kavos skonis, sakyciau. toks iš esmes ir turi būti.

dar lb patiko metodas, internete, radau, "kava atvirkšciai".
1.ipili karšto vandens i puodeli,
2.tada iberi atsargiai kavos, (cukraus).
3.NIEKO NEMAIŠAi. nejudini. leidi taip ir būti apie 3/4/5min.
4.tada atsargiai judini puodeli , suki ratuku pamažele,neatkeliant nuo stalo ar stalviršio, ir kava išsileidžia, ištirpsta, tarsi matiko raštai gaunasi, netgi suputoja.

sveciams esu darius, nepastebjo skirtumo.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 06, 15:39)
As supilu soda i unitaza, arba sukreciu i kriaukle,

aciu. wub.gif
tiesiog visą sodos pakeli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 kovo 2020 - 09:01
Dar pasidomejau.
I ta aparata tikrai reikia pripilti smelio.
Kai prasidejo perestrojka ir atsidare privacios kavines, tai daug kur taip kava ruosdavo
Atsakyti
negirdejau. kosmosas, smelio?
Atsakyti