QUOTE(kin @ 2020 03 16, 19:30)
Noretum pabuti ju vietoje? Zmones darbe rubu atsargas jau pasideje ir vaikams paaiskine, kad mamytes ar tevelio gali pora menesiu nematyti, jei teks uzsidaryti darbe.
Nematau ko saipytis.
Papildyta:
P.S. as dekinga visiems siuo metu dirbantiems.
Barboros kurjeriui, kuris pristate man prekes, zmonems, kurie jas surinko, zmonems, kurie jas atveze, krove, gamino, tieke zaliavas.
Tiems, kurie viska dezinfekuoja, nes dezinfejcines priemones tai ne lietaus vandenelis, net su apsaugos priemonemis toks darbas ne i sveikatas.
Dekinga musu itisnikams, kurie gerai pasiruose nuotolinio darbo organizavimui ir prireikus pasiruose net i namus atvaziuoti, jei kiltu techniniu problemu.
Dekinga medikams, gaisrininkams, policininkams, kasininkems, komunalininkams ir visiems kitiems, kurie dirba, kad mes galetume buti namuose saugus.
ne, niekada nenorėjau būti tradicinės medicinos medike, o jie - norėjo. Be to, dar nėra jokios jų "vietos". Suprasčiau dar, kad skųstusi tada, kai bus jau taip, kaip Kinijoje. Ir dar kartą kartoju, jie žinojo kur stoja. O jei nežinojo, tai kaip ten sakoma: nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Tau normaliai atrodytų pvz. gaisrininkas, kuris rėktų, kad bijo kelti šlangą prieš ugnį?
Aš pirmiausia dėkinga sau ir savo šeimai, kad esame valinga šeima, niekada neapsirijome maistais, visada daugiau mažiau sportavome, naudojome sveikesnes priemones, niekada nepasidavėme kvailoms reklamoms apie baisiausių sudėčių produktus, kuriuos taip uoliai reklamuoja tv kaip gerus ir pan. Ir labai džiaugiuosi, kad su vyru dirbame tokius darbus, kad saugiai iš namų galime juos teikti internetu ir toliau būti naudingi visuomenei

Tiesa, apimtys sumažėti gali pas mane, bet tada žiūrėsim, valstybė gi kažką žada