Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 10, 17:53)
Net baltai ir tai zodis sugalvotas uzsienieciu. Tai kaip ir apie visa tikejima ziniu nuotrupos tik, dabartiniai sekejai ,manau, daug ka daro is fantazijos, ne is realiu ziniu.
manau tame kine daug issigalvojimu, o ne realybes...

Daina nelabai, klipas idomus.Airiu daina irgi ne kas , manau lietuviai turi daug sansu.

manau, kad per amžius tie užrašai gal susiplakė ir susimaišė. Tos visos kruvinos ir žiaurios aukos galėjo būti skirtos ne Dievams, o būtent Žemojo pasaulio atstovams, dvasiokams visokiems. Dievui užtektų ir lašo asmens kraujo dėl ryšio. Tiesiog ir dėl vieni kitų kalbų nemokėjimo, nesupratimo, esmė išsikreipti galėjo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 10, 18:11)
manau, kad per amžius tie užrašai gal susiplakė ir susimaišė. Tos visos kruvinos ir žiaurios aukos galėjo būti skirtos ne Dievams, o būtent Žemojo pasaulio atstovams, dvasiokams visokiems. Dievui užtektų ir lašo asmens kraujo dėl ryšio. Tiesiog ir dėl vieni kitų kalbų nemokėjimo, nesupratimo, esmė išsikreipti galėjo

Tai faktas, kad ne tik kalba reikia moketi , o suprasti, ka vienas ar kitas zodis tuo laikemciu reiskia, zinoti, kultura, tradicijas ir t.t. kazur buvau skaiciusi del tu gyvunu aukojimu, kad visai kitos prasmes buvo, nei dabar bandoma teigti.

Man cia kazkaip dabar susisiejo su Jezaus auka, kam jis buvo aukojamas?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 10, 18:54)
Tai faktas, kad ne tik kalba reikia moketi , o suprasti, ka vienas ar kitas zodis tuo laikemciu reiskia, zinoti, kultura, tradicijas ir t.t. kazur buvau skaiciusi del tu gyvunu aukojimu, kad visai kitos prasmes buvo, nei dabar bandoma teigti.

Man cia kazkaip dabar susisiejo su Jezaus auka, kam jis buvo aukojamas?

už nuodėmes? smile.gif neblogai sumąstė per kitą atsipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 10, 20:09)
už nuodėmes? smile.gif neblogai sumąstė per kitą atsipirkti smile.gif

uz nuodemes, bet kam auka aukojama buvo, kas ja prieme? kas pareikalavo tokios aukos Dievo sunaus?
Atsakyti
Manau, kad mūsu daina turetu bent i dešimtuką papult biggrin.gif

Monteverte, tu vis pabreži: "ju dievai, jiems - ju dievai". ar tu tikrai tiki, kad žmones bet ką susigalvoja ir opt, naujas dievas, opt, naujas. tu sakai: "jiems nusikalsti negalima (nes jie tiki tam tikrais istatymais, kuriu privalo laikytis), o man galima, jiems ritualu reika, o man - ne"
cia tai kaip pvz.

ar nemanai, kad Dievas/energija - viena, ta pati, tik žmones eina link jo pažinimo savaip.
tebūnie, kad ir šimtai dievu, tik ju vardai - kiti, bet dievai taigi tie patys.
dabar tarkim, aš bet ką išgalvosiu, negi naujas dievas išdygs.
gal tik dar viena to visad esamo Dievo savybe, kurios anksciau nepažinau.

nes man atrodo, kai sakai, "ju dievai, ne mano" - tai daugiau psichikos žaidimus primena, ir visą Murfio teorijaapie sąmonę/pasamonę.
kuo žmogus itikina save, taip jam ir būna. realiai, pati pasąmone/sąmone veikia.

ir ką turi omeny, panašumas su kuo? tavo dievai turi panašumu ir su vedu dievais? (nes sakai, tavo dievai panašus su senoves religiju dievais)
Atsakyti
Dievas, whatever its name, atsiims aukas per korona virusa.
Matome, kad Dievas nemegsta senu, ligotu zmoniu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 10, 21:26)
uz nuodemes, bet kam auka aukojama buvo, kas ja prieme? kas pareikalavo tokios aukos Dievo sunaus?

neįsivaizduoju
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 11, 09:35)
Monteverte, tu vis pabreži: "ju dievai, jiems - ju dievai". ar tu tikrai tiki, kad žmones bet ką susigalvoja ir opt, naujas dievas, opt, naujas. tu sakai: "jiems nusikalsti negalima (nes jie tiki tam tikrais istatymais, kuriu privalo laikytis), o man galima, jiems ritualu reika, o man - ne"
cia tai kaip pvz.

ar nemanai, kad Dievas/energija - viena, ta pati, tik žmones eina link jo pažinimo savaip.
tebūnie, kad ir šimtai dievu, tik ju vardai - kiti, bet dievai taigi tie patys.
dabar tarkim, aš bet ką išgalvosiu, negi naujas dievas išdygs.
gal tik dar viena to visad esamo Dievo savybe, kurios anksciau nepažinau.

nes man atrodo, kai sakai, "ju dievai, ne mano" - tai daugiau psichikos žaidimus primena, ir visą Murfio teorijaapie sąmonę/pasamonę.
kuo žmogus itikina save, taip jam ir būna. realiai, pati pasąmone/sąmone veikia.
ir ką turi omeny, panašumas su kuo? tavo dievai turi panašumu ir su vedu dievais? (nes sakai, tavo dievai panašus su senoves religiju dievais)

jokiu būdu ne vienas. Energijos visiškai skirtingos ir tą gali išjausti apdovanotas arba gerai apmokytas žmogus.
Žmonės nieko nesusigalvoja ko nėra. Žmonės nėra bepročiai ir meldėsi, šlovino Dievus ne todėl, kad buvo kažkokie tai urviniai debilai, tamsūs amžiai ar pan. Kaip tik atvirkščiai. Man dabar panašesni į debilus ir tamsius, kai nesuvokia kodėl jiems plyta ant galvos krenta ir laiko tai atsitiktinumu.
Dėl to nusikalsti negalima... Žmonės suformuoja patys didžiulį veikiantį egregorą, samplaiką tokią energetinę ir po ja gyvena. Per krikštą ir visokius ten sakramentus tai patys priima na arba tėvai priverčia. Ir tie žmonės nori nenori yra po tuo: nedaryk bloga, atsuk kitą žandą, nes bus blogai.
Kiti gi egregorai yra kitokie. Ten gali būti blogai, jei atsuksi kitą žandą ar pan.

Tu pastebėk žmonių gyvenimus, krikščionių ypač. Pameni kaip kalbėjome su tavimi apie tai, kad jei tau ką piktybiškai žmonės pridirbo, tai nukentėjo mirksiukas.gif Ir tu galvoji dėl ko? Dėl psichikos kažkokių žaidimų? Ne. Būtent dsėl uždėtų ir priimtų egregoro programų. O dabar panagrinėk kokią pvz. šviesios atminties Nelly Paltinienę. Ji juk Mariją labai šlovino. Ar galim pasakyti, kad jos gyvenimas blogas buvo? Manyčiau, kad anaiptol, iš to ką žinome. Nes ji teisingai elgėsi po savuoju egregoru mirksiukas.gif

Taip, viskas panašu, kad tikėjo ir nagrinėjo Stichijas, planetas, gamtą gerbė, protėvius ir pan.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 11, 09:37)

čia labiau Stichijų žaismas, ne Dievų smile.gif Kaip "mylim" Žemę, taip turim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 11, 09:37)

O kodel nemegsta, gal kaip tik megsta ir pas save pasisaukia, kad nebesikankintu jau senukai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 11, 10:28)
neįsivaizduoju
Papildyta:

jokiu būdu ne vienas. Energijos visiškai skirtingos ir tą gali išjausti apdovanotas arba gerai apmokytas žmogus.
Žmonės nieko nesusigalvoja ko nėra. Žmonės nėra bepročiai ir meldėsi, šlovino Dievus ne todėl, kad buvo kažkokie tai urviniai debilai, tamsūs amžiai ar pan. Kaip tik atvirkščiai. Man dabar panašesni į debilus ir tamsius, kai nesuvokia kodėl jiems plyta ant galvos krenta ir laiko tai atsitiktinumu.
Dėl to nusikalsti negalima... Žmonės suformuoja patys didžiulį veikiantį egregorą, samplaiką tokią energetinę ir po ja gyvena. Per krikštą ir visokius ten sakramentus tai patys priima na arba tėvai priverčia. Ir tie žmonės nori nenori yra po tuo: nedaryk bloga, atsuk kitą žandą, nes bus blogai.
Kiti gi egregorai yra kitokie. Ten gali būti blogai, jei atsuksi kitą žandą ar pan.

Tu pastebėk žmonių gyvenimus, krikščionių ypač. Pameni kaip kalbėjome su tavimi apie tai, kad jei tau ką piktybiškai žmonės pridirbo, tai nukentėjo mirksiukas.gif Ir tu galvoji dėl ko? Dėl psichikos kažkokių žaidimų? Ne. Būtent dsėl uždėtų ir priimtų egregoro programų. O dabar panagrinėk kokią pvz. šviesios atminties Nelly Paltinienę. Ji juk Mariją labai šlovino. Ar galim pasakyti, kad jos gyvenimas blogas buvo? Manyčiau, kad anaiptol, iš to ką žinome. Nes ji teisingai elgėsi po savuoju egregoru mirksiukas.gif

Taip, viskas panašu, kad tikėjo ir nagrinėjo Stichijas, planetas, gamtą gerbė, protėvius ir pan.
Papildyta:
čia labiau Stichijų žaismas, ne Dievų smile.gif Kaip "mylim" Žemę, taip turim ax.gif

Bet idomu butu suzinoti....kazkaip krikscionis apie tai nelabai maso...

Esu apie tai girdejusi, idomu ar gavus kriksta vaikysteje imanoma is to egregoro iseiti ar jau ne?
Bet gal yra vienas visuotinas Dievas virs visu tu Dievu ir egregoriu? Nes dauguma ir politeistiniu religiju apie ji sneka?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 11, 07:37)

bet gi sakei, korona kiek stipriau nei gripas...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 11, 10:07)

..kazkaip krikscionis apie tai nelabai masto...

kodel vien ant krikscioniu varai... biggrin.gif ką tau blogo jie padare, ar as?
gal ir ateistai nemąsto, ar cinikai, ar agnostikai....gal kitiems išvis dzin...
gal nereligingiems "dvasingiems" irgi dzin.
pvz, Algis greitai pasakęs agresyviai: mano tikslas - išnaikinti krikscionybe Lietuvoje. what? wtff? o savo paties dmeonus jis išnaikins? klausiau jo interviu su radistais: tai pilnas agresijos, pykcio, alko pavartoja, - gerai tas, kad bent jau pripažista tai, ir kad žmonai, vaikams tas nepatinka. savistaba - pradžia.
manau, reiktu atsisakyt religiju priešinimo. dievas/dievai visur yra vienas/vieni, mes einam ju pažinmo keliu link (ar saves, savo sielu tobulinimo keliu), per vieną gyvenimą, ar kelis - kaip jau kas kuo tiki.
vat pvz, Monteverte, netiki "karm". na ir kas. ar ji nuo to blogesne.
aš netikiu "jos dvasenais", bet vat kažkas netiki "žmogaus viidiniais demonais".

taigi, ejimas pažinomo keliu -tokiu vaizdniu optimaliausia atsistoti.
o ne šaudyti, girtis: ano dievasi - gerensi, esni esni....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 11, 13:42)
kodel vien ant krikscioniu varai... biggrin.gif ką tau blogo jie padare, ar as?
gal ir ateistai nemąsto, ar cinikai, ar agnostikai....gal kitiems išvis dzin...
gal nereligingiems "dvasingiems" irgi dzin.
pvz, Algis greitai pasakęs agresyviai: mano tikslas - išnaikinti krikscionybe Lietuvoje. what? wtff? o savo paties dmeonus jis išnaikins? klausiau jo interviu su radistais: tai pilnas agresijos, pykcio, alko pavartoja, - gerai tas, kad bent jau pripažista tai, ir kad žmonai, vaikams tas nepatinka. savistaba - pradžia.

manau, reiktu atsisakyt religiju priešinimo. dievas/dievai visur yra vienas/vieni, mes einam ju pažinmo keliu link (ar saves, savo sielu tobulinimo keliu), per vieną gyvenimą, ar kelis - kaip jau kas kuo tiki.
aš netikiu "jos dvasenais", bet vat kažkas netiki "žmogaus viidiniais demonais".

Kodel taip megsti zodi varai, ka konkreciai jis tau reiskia?

Kriskcionis tiki Jezumi, jo auka uz nuodemes, todel juos ir miniu, as gi ir pati kriskcione, kad ir nebepraktikuojanti, bet vis tiek, krikstyta, beveik visus sakramentus priemusi. Kur cia koks varymas? tau bet kokia diskusija varymas? blink.gif dar prirasyk, kad karteli jauciu kriksicoiskai religijai ir nieko nepagiriu biggrin.gif
Keliu minti, kad visgi tuom tikintys zmones, nekvestionuoja aukos pobudzio. Kodel apie tai turetu zmones mastyti, kurie tuom is vis netiki? blink.gif

Kaip tai su manim susije ar tuom, ka rasau? unsure.gif Del religiju, as manau, jas galima nagrineti visas, analizuoti, mano toks ir yra pirmasis issilavinimas, tai man idomi sritis. Niekad nekeliau minties, kad kazkokie dievai geresni ar kazkokia religija geresne, kirkscionybe zinau geriausiai, tai apie ja gal daugiausia ir sneku, tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 11, 12:07)
O kodel nemegsta, gal kaip tik megsta ir pas save pasisaukia, kad nebesikankintu jau senukai?  biggrin.gif
Papildyta:

Bet idomu butu suzinoti....kazkaip krikscionis apie tai nelabai maso...

Esu apie tai girdejusi, idomu ar gavus kriksta vaikysteje imanoma is to egregoro iseiti ar jau ne?
Bet gal yra vienas visuotinas Dievas virs visu tu Dievu ir egregoriu? Nes dauguma ir politeistiniu religiju apie ji sneka?

Manau, kad labai sunkiai. Jei būtų taip paprasta, tai jie ir nedarytų jokių ritualų
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 11, 13:42)

ir? o tai kaip krikščionys pagonis naikino? be to, tai tik žodžiai. Nu ar jis laksto su kirviu? Manai paieškomas ir jau pakasęs 10 aukų? biggrin.gif
Bet tame ir esmė, kad jis bent ne krikščonis. O tu pažiūrėk kiek krikščionių agresyvių. Tai wtf? Kur jų atlaidumas, nuolankumas?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 11, 17:26)
Manau, kad labai sunkiai. Jei būtų taip paprasta, tai jie ir nedarytų jokių ritualų
Papildyta:

ir? o tai kaip krikščionys pagonis naikino? be to, tai tik žodžiai. Nu ar jis laksto su kirviu? Manai paieškomas ir jau pakasęs 10 aukų? biggrin.gif
Bet tame ir esmė, kad jis bent ne krikščonis. O tu pažiūrėk kiek krikščionių agresyvių. Tai wtf? Kur jų atlaidumas, nuolankumas?

Kiek mes dar daug nezinom....

aha cia geras pastebejimas biggrin.gif
Atsakyti