Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 07 11, 21:04)
man vel dilemos vyru fronte... unsure.gif

ir ko? smile.gif
Atsakyti
Ai, žinai...pradesiu rašyt, tai Cambala kai užvilks apvalkalo klostę ir šleifas drieksis.
Gausis kaip su Moontes sūnaus (gulinejimo su merginomis) istorija....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 07 13, 19:32)
Ai, žinai...pradesiu rašyt, tai Cambala kai užvilks apvalkalo klostę ir šleifas drieksis.
Gausis kaip su Moontes sūnaus (gulinejimo su merginomis) istorija....

tai nekreipk dėmesio į ligonį, jos kliedesiai jau demaskuoti, negali prisiekti to, ką parašo biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai kurgi ieskoti tu vyrų, kokiose vietose? biggrin.gif
Atsakyti
man idomu, kaip siais laikais jaunimas susipazysta? jauciu visi internete biggrin.gif bet tai kokios paiesku galimybes, seniau mes tik rinkomes is savo miesto, na salies max, o dabar gali susirasti vyra is uz 2000km bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane bernai buvo is visos Lietuvos kampeliu. Buvo is ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 08 10, 14:21)
Pas mane bernai buvo is visos Lietuvos kampeliu. Buvo is ko rinktis.

na va vis tiek tik Lietuva biggrin.gif bet siaip susipazinti su daugelio meistu gyventojais butu buve sudetinga, na nebent kazkur didmiestyje studijuojant nebent.
net nezinau ar noreciau vyro uzsieniecio, atrodo is sono gal i rgerai, bet daug papildomu probelmu atsiranda...
Nors va vaikai tai jau nebejaucia skirtumo tarp tautybiu, jie visi kartu cia auga is ivairiu saliu...
Atsakyti
Nereikia buti namiseda, tai nebus problemu su bernais.
Atsakyti
Airijoje neblogas uzdarbis mergoms pub'uose su vyrais. SMulkiau:

https://www.youtube....h?v=c2bEwZR7g1Y
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 16, 13:08)
Airijoje neblogas uzdarbis mergoms pub'uose su vyrais. SMulkiau:

https://www.youtube....h?v=c2bEwZR7g1Y

meginai? lotuliukas.gif
Atsakyti
nu, kų dirbat? biggrin.gif
dieve, kiek tų muz. grupių yra, nemačius niekad tokių. Kiek paklausau dabar per radiją mašinoje, tai nelabai ką gero jau ir kuria. Klasika lieka klasika. Būna kartais gaminant kokį Stingą pasileidžiu, Joe Cocker ar Leonard Cohen net, aišku, jei ne roką. Kartais tiesiog rokas pagal dieną netinka.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 08 17, 22:26)
nu, kų dirbat? biggrin.gif
dieve, kiek tų muz. grupių yra, nemačius niekad tokių. Kiek paklausau dabar per radiją mašinoje, tai nelabai ką gero jau ir kuria. Klasika lieka klasika. Būna kartais gaminant kokį Stingą pasileidžiu, Joe Cocker ar Leonard Cohen net, aišku, jei ne roką. Kartais tiesiog rokas pagal dieną netinka.

Mano aleksos repertuaro pirmoje vietoje visada Simply Red - Stars biggrin.gif
As nedirbu - išeiginės. Ilsiuosi skaitosi...koju nepavelku nuo darbų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2020 - 22:08