QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 10, 16:05)
Čia kaip tu pradėjai dalintis įsoūdžiais apie lietuvišką pajūrį paskaičius teletabių temą?
Ar kaip Montevertė ne kartą replikavo tai, kas buvo tik mūsų temoj rašoma?

Dvi nuobodos, negalinčios gyvent be teletabių
Greit atsiliepei
Koki dar pajuri, nelabai surpantu apie ka tu, Lietuvos pajuryje jau 100m nebuvau, kaip tai surista su mano asmeniniu gyvenimu ? Prie ko cia Monteverte, apie tave dabar kalbam. Juk saket nebendrausit sitoje temoje, mes tai aplamai jokiu pazadu nedavem, noreciau eiciau ir sskaityciau ir rasyciau jusu toje temoje, bet vein pavadinimas vimdo

As tik pasidziaugiau,kad iseinat i atskria tema, maniau nebesivalkiosit po foruma, bet kur tau, ale uzknisom, isienat, bet ir vel be musu negalit
Tu gi paros be forumo nepabudni, kaip darbe nuo ryto iki vakaro, naktim.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 10, 16:42)
o prisimink kaip man užpavydėjo, net geriančio sosiedo dėmesio vaikystėje
tas tik parodo kokios jos vargšės kompleksuotos. Man kita narė taip parašytų, net dėmesio neatkreipčiau, nes juk savaime aišku, kad visokio plauko vyriokai kabinėjasi prie jaunų panelių.
Jooo, tos "neskaitančios"

jas lengviau demaskuoti nei vaikus
Papildyta:
??? gal galima kokius įrodymus?
tamstytė pamiršti kiek laiko forume esi, kiek išsiregindavai, prisiregindavai ir kiek ko priešnekėjusi?
Nu rimtai, o dabar tai gatavos pasiusti, kaip cia tai neblondinei nemanekenei lutukei kazkas komplimentus zarsto, nu pasiusk. Jos gi tiek prisiziuri, tiek chemijos susipila ant isores ir vidaus , ir bac nieko... nebent kazkokie neaisku koldunu skyriuose

Pamatytu dar mano diplomus, darba, atlyginima, namus, vyra, jauciu is vis zastai nebeuzsidarytu
va butent