Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 03, 22:38)
Tai kaip? Biškį adaptuota esi, kad net vidurinės baigt nesugebėjai?

Jau gali eiti keliais apie Nakvišą biggrin.gif . Dar vienas postas ir as randomly issirinksiu kita teletabe
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 03, 22:45)
Jau gali eiti keliais apie Nakvišą  biggrin.gif . Dar vienas postas ir as  randomly issirinksiu kita teletabe

Dėl to ir nerandi jokio normalaus darbo, nes esi bemokslė kvėša?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 03, 22:48)
Dėl to ir nerandi jokio normalaus darbo, nes esi bemokslė kvėša?

Dabar pakalbesime apie Teresėlą, nes nemoki burnos laiku užciaupti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 03, 22:49)
Dabar pakalbesime apie Teresėlą, nes nemoki burnos laiku užciaupti.

Kalbėk apie ką tik tu nori, psichine🤣
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 03, 22:53)
Kalbėk apie ką tik tu nori, psichine🤣

Nu kaaaa... kurią twlwtabę dabar nori, kad pakalbinciau? Isrink pati.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 03, 22:32)
Dabar prasides idomiausia....pakalbesim apie teletabes, jauciu jos jums nepadekos  biggrin.gif

truputį ne ten apie Teresėlę parašei. Perkelk iš temos apie mirtį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 03, 22:31)
Del ko tu galvoji tavo vaikas anoreksikas?

O tavo toks pat kašalotas, kaip ir tu? Kaip ir visa jūsų nutukėlių šeimynėlė, įskaitant ir nunuodytą ligotą šunį?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 03, 23:10)
O tavo toks pat kašalotas, kaip ir tu? Kaip ir visa jūsų nutukėlių šeimynėlė, įskaitant ir nunuodytą ligotą šunį?

Next is Iš Šviesos.
Your fault
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 03, 23:10)
Ne, cambala zymiai protingesne uz tave. Ji nustojo rasyti postus musu temoje. Tu - ne.

Kad tu žinotum, kaip man px😂 Pažadu, eisiu kur norėsiu ir joks kašalotas man nepaaiškins🤪
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 03, 23:13)
Kad tu žinotum, kaip man px😂 Pažadu, eisiu kur norėsiu ir joks kašalotas man nepaaiškins🤪

Teletabes neskaito taves sau lygia, tai tu joms taip atsikeršini? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 03, 23:10)

rūpinkis cambos stipena. Labai susinervino, kai jos kašarą paminėjau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 03, 23:13)

tai kad čia buvo teletabių komanda. Jūs turėjote išeiti ir čia nekomentuoti, tada ir mes nekomentuotume pas jus. Tu pavedei savo idėjinę vadę, nepaklusai, geruoju jums tai nesibaigs. Žiūrėkit, kad nepramestų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 03, 23:21)
Mylimuke, dabar tavo eile atejo.
Bet jau rytoj. As turiu vyra,,tegul jusu abi vienišos glušės cia rasineja siandien.
Papildyta:

Bet gi tu bijai Teletabiu, uztat ir uzsiciaupei  biggrin.gif

Kodėl tu ne pas "vyrą", jeigu mes vienišos?🤣 Ar tavo "vyras" šiuo metu maigo figūringos gazelės sultingus papukus, dėl to taip ir niršti?🤣
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 03, 23:21)
rūpinkis cambos stipena. Labai susinervino, kai jos kašarą paminėjau biggrin.gif
Papildyta:

tai kad čia buvo teletabių komanda. Jūs turėjote išeiti ir čia nekomentuoti, tada ir mes nekomentuotume pas jus. Tu pavedei savo idėjinę vadę, nepaklusai, geruoju jums tai nesibaigs. Žiūrėkit, kad nepramestų biggrin.gif

Dar viena susna galvoja, kad gali man nurodinėti, ką daryti😂 Eik savo šunėkui nurodinėt, bet net tas tavęs neklauso🤣
Atsakyti