Oi susinervino burba su mizne pilnatine😂😂.
O tai lutuke ko burbs praspyre?
Idomuč, tau patiks. Daug ką paaiškina https://www.gismeteo...sides-pinigais/
Papildyta:
gyvūnai man ne vergai, debile.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 03, 23:29)
Kodėl tu ne pas "vyrą", jeigu mes vienišos?🤣 Ar tavo "vyras" šiuo metu maigo figūringos gazelės sultingus papukus, dėl to taip ir niršti?🤣
Papildyta:
Dar viena susna galvoja, kad gali man nurodinėti, ką daryti😂 Eik savo šunėkui nurodinėt, bet net tas tavęs neklauso🤣
Papildyta:
Dar viena susna galvoja, kad gali man nurodinėti, ką daryti😂 Eik savo šunėkui nurodinėt, bet net tas tavęs neklauso🤣
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 09:54)
Geriau sakyk, kad tavo makaulė tuščia, kaip surūdijusi skarbonkė, tai ir nesugebi susitvarkyti su šuniu, net lovoj rišti prisireikia, paskui vartytis bemeluojant, kad vaikas buvai, kai sugalvojai, paskui jau, kad tėvai sugalvojo🤣 Ko norėt iš ligotų šeimynėlės, jeigu net myžančio vaiko pas daktarą nenuvedė, apie kažkokią šuns priežiūrą net svajot nereikia😱 O žodis dresūra tai išvis iš kitos galaktikos, nesuprantamas. Debilė gonna debil
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 03, 22:34)
As negaliu komentuot temoj " lam blogai" , error du meta. Burba ten buvo. Todel cia ir pakibinau🤣.
Atvirai pasakius, negalvojau kad burba sitiek susinervys kaip tu tada🤣🤣🤣.
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 09:54)
Cia kazkas vyksta rimciau... Primena 2012.
Kai paskelbe apie nesamoningus draudimus benzininiams automobiliams, pabegeliu istatymai, tai aisku, kad kazkas cia slykstaus ruosiama.
Viskas sueina i 2012 tipo scenariju
QUOTE(cambala @ 2021 02 04, 10:40)
As negaliu komentuot temoj " lam blogai" , error du meta. Burba ten buvo. Todel cia ir pakibinau🤣.
o kam tu teisiniesi? taip ir sakyk, kad be burbos negali ir tiek, tiesa tave islaisvins

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 12:43)
o kam tu teisiniesi? taip ir sakyk, kad be burbos negali ir tiek, tiesa tave islaisvins 

O tu, vargše, nenustoji kašalotui į subinę lįsti, nors ir nuspyrė tave kaip seną vyžą😂 kokia tu apgailėtina
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 12:55)
O tu, vargše, nenustoji kašalotui į subinę lįsti, nors ir nuspyrė tave kaip seną vyžą😂 kokia tu apgailėtina
Matai as ne jus su savo kalejimo panetkem, palei jas kaip suprantu cambalai i sikna lendi, nebeliko visai draugiu isikabinai i cambala?

Burbanti man niekad nebuvo bendraminte, bet ir nebuvo kazkokia puolanti nesveikai harpija, kai kurios jos zinutes juokingos, ivairios, idomios, kai kam galiu pritarti, kai kurios ne, ji ne tokia ikiri kaip jus su cambala, tiek daug ir ikyriai nenusisneka, lakstydama po temas is paskui ir kartodama ta pati per ta pati metu metus.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 13:33)
Matai as ne jus su savo kalejimo panetkem, palei jas kaip suprantu cambalai i sikna lendi, nebeliko visai draugiu isikabinai i cambala?
Burbanti man niekad nebuvo bendraminte, bet ir nebuvo kazkokia puolanti nesveikai harpija, kai kurios jos zinutes juokingos, ivairios, idomios, kai kam galiu pritarti, kai kurios ne, ji ne tokia ikiri kaip jus su cambala, tiek daug ir ikyriai nenusisneka, lakstydama po temas is paskui ir kartodama ta pati per ta pati metu metus.

Su burba tai dar limksmiau gavosi nei su tavim
Dar memaciau kad moteriske taip susinervuotu ir taip elgtusi🤣🤣🤣
Zvengiu balsu, pilvas jau skauda🤣🤣🤣🤣🤣. Turbut dar tokio bajerio nera buve sm🤣🤣.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 12:43)

Per amzius, amen
Tiesa mane islaivins🤣🤣. Tai uzknisai burba? Gavai pendeli?
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 13:08)
Kašalotas- burbanti. Ka apie ja galima parasyri? Nedaug ka. Stora kekšė ir Afrikoje stora kekšė 

Nu kam tu taip apie save?🤣
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 10:13)
Geriau sakyk, kad tavo makaulė tuščia, kaip surūdijusi skarbonkė, tai ir nesugebi susitvarkyti su šuniu, net lovoj rišti prisireikia, paskui vartytis bemeluojant, kad vaikas buvai, kai sugalvojai, paskui jau, kad tėvai sugalvojo🤣 Ko norėt iš ligotų šeimynėlės, jeigu net myžančio vaiko pas daktarą nenuvedė, apie kažkokią šuns priežiūrą net svajot nereikia😱 O žodis dresūra tai išvis iš kitos galaktikos, nesuprantamas. Debilė gonna debil
kokie tėvai sugalvojo? ką čia svaigsti savo debilės cambalinės dūdelę kartodama?
kokio vaiko? nu ir debilė

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 04, 11:25)
Cia kazkas vyksta rimciau... Primena 2012.
Kai paskelbe apie nesamoningus draudimus benzininiams automobiliams, pabegeliu istatymai, tai aisku, kad kazkas cia slykstaus ruosiama.
nu bet pabėgėliai kaip tik judėjo. Nematau sąsajų su pabėgėliais