QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 13:33)
Matai as ne jus su savo kalejimo panetkem, palei jas kaip suprantu cambalai i sikna lendi, nebeliko visai draugiu isikabinai i cambala?
Burbanti man niekad nebuvo bendraminte, bet ir nebuvo kazkokia puolanti nesveikai harpija, kai kurios jos zinutes juokingos, ivairios, idomios, kai kam galiu pritarti, kai kurios ne, ji ne tokia ikiri kaip jus su cambala, tiek daug ir ikyriai nenusisneka, lakstydama po temas is paskui ir kartodama ta pati per ta pati metu metus.

Burbanti man niekad nebuvo bendraminte, bet ir nebuvo kazkokia puolanti nesveikai harpija, kai kurios jos zinutes juokingos, ivairios, idomios, kai kam galiu pritarti, kai kurios ne, ji ne tokia ikiri kaip jus su cambala, tiek daug ir ikyriai nenusisneka, lakstydama po temas is paskui ir kartodama ta pati per ta pati metu metus.

Kokia reikia būti apgailėtina paichodonočka, jeigu net po to, kai gauni mėšlinu skuduru per snukį, toliau laižai suadytą kašaloto anusą? Kas ta savigarba, negirdėjai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 14:41)
kokie tėvai sugalvojo? ką čia svaigsti savo debilės cambalinės dūdelę kartodama?
kokio vaiko? nu ir debilė
negi nematei kaip mylimukė nudebilėjo cambą gindama? dabar pati tokia tapai 
Papildyta:
nu bet pabėgėliai kaip tik judėjo. Nematau sąsajų su pabėgėliais
kokio vaiko? nu ir debilė

Papildyta:
nu bet pabėgėliai kaip tik judėjo. Nematau sąsajų su pabėgėliais
Tai ką, papildai atmintėlei nepadeda?😆 Gal tu tikrai pradėk valgyt mėsą

Juk ne aš nelaikiau šlapimo, o tu.