Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Neveikia google youtube dar is LT adresu, mobiliake UK korta ir adresas tai veikia

Google blames 'internal storage' issue for morning meltdown which left hundreds of millions of users worldwide unable to access GMail, YouTube and Maps for up to an HOUR just days after massive Facebook outage
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 22:12)
As deklaravau, kad nuo 31 gruodzio negyvenu UK ir nebedirbu. Uzpildziau galutine forma mokesciams, turetu sugrazinti, nes UK baigiasi metai tik balandzio men... Bet jau menesis skaiciuoja...

As kai esu employee, tai niekad nepildziau jokiu dokumentu mokesciams. Net nezinociau nuo ko pradeti biggrin.gif o kai ir self buvau - viska buhalteris tvarke.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 16, 22:13)
ar jaunimas/hispteriai Uk vis dar pyksta dėl Brexit? ar  jau apsiprato?

Tai kad dabar visus uzdare, tai jau pamirso ta Brexit... Vis tiek negali niekur vaziuot, gal niekada negales
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 22:15)
As kai esu employee, tai niekad nepildziau jokiu dokumentu mokesciams. Net nezinociau nuo ko pradeti  biggrin.gif o kai ir self buvau - viska buhalteris tvarke.

As kai atvykau tai buvau self tai po to siuntinejo, kad uzpildyciau. Ir pasirodo, kad man per daug atskaiciuodavo. Gaudavau atgal ir 100 ir karta 300 svaarainiu gavau. Ten tie mokesciai taip keiciasi, kad net programos nespeja. Va uz praeitus metus tik likaau skolingas apie 1 svara,
Atsakyti
Vakar sklande gandai, kad uz FB teks moketi. Kazkaip netikiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 22:17)
Tai kad dabar visus uzdare, tai jau pamirso ta Brexit... Vis tiek negali niekur vaziuot, gal niekada negales
Papildyta:
As kai atvykau tai buvau self tai po to siuntinejo, kad uzpildyciau. Ir pasirodo, kad man per daug atskaiciuodavo. Gaudavau atgal ir 100 ir karta 300 svaarainiu gavau. Ten tie mokesciai taip keiciasi, kad net programos nespeja. Va uz praeitus metus tik likaau skolingas apie 1 svara,

biggrin.gif svarą

Tai jau makles darai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2021 - 22:18
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 22:19)
biggrin.gif svarą

Tai jau makles darai  biggrin.gif

Net ne svara, o kazka po kablelio...
Parase, kad moket nereikia, kitais metais koreguos.

Paskui dingo mano deklaracija ir nerandu government gateway'juje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 16 vasario 2021 - 22:21
QUOTE(given444 @ 2021 02 16, 22:13)
ar jaunimas/hispteriai Uk vis dar pyksta dėl Brexit? ar  jau apsiprato?

Asocialus kaip valkiojosi gatvemis, taip ir toliau valkiojasi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 22:21)
Net ne svara, o kazka po kablelio...
Parase, kad moket nereikia, kitais metais koreguos.

Paskui dingo mano deklaracija ir nerandu government gateway'juje

Džyyyz...as net neatsimenu savo gateway'jaus įėjimo numeriu biggrin.gif

Reiktu pasitikrinti kiek pensijos gausiu biggrin.gif . Dar i Lietuvos Sodra nueiti ta pati padaryti. Ten tai vagys, svolaciai, jauciu reiks dantimis plėšti is ju savo uzdirbtus pinigus.

Kiek atsimenu ir mokslas ieina i stažą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2021 - 22:28
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 22:26)
Asocialus kaip valkiojosi gatvemis, taip ir toliau valkiojasi.
Papildyta:

Džyyyz...as net neatsimenu savo gateway'jaus įėjimo numeriu  biggrin.gif

Reiktu pasitikrinti kiek pensijos gausiu  biggrin.gif . Dar i Lietuvos Sodra nueiti ta pati padaryti. Ten tai vagys, svolaciai, jauciu reiks dantimis plėšti is ju savo uzdirbtus pinigus.

Kiek atsimenu ir mokslas ieina i stažą?

Man tai nedaug
Estimate based on your National Insurance record up to 5 April 2019
£87.35 a week
Tai bus kokie 95 svarai i savaite. iki praeitu galo

Lietuviskos tai dar maziau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 21:37)
O as nesigailiu. Nuotaka turi buti nekalta. Va kas svarbu...

O su kitom galima tik but ... draugais kaip dabar sakoma

o ka mum reiktu daryti ieskoti nekalto jaunikio? lotuliukas.gif bigsmile.gif

draugais su benefitais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 16, 21:39)
aš kitokį skaičiavimą skaičiau: gedulas trunka pusę laiko, praleisto santykiuose.
bet ir čia lb individualu.
tarkim, normalu gedėti 1.5m, jei gražūs santykiai truko 3metus.
bet 20metų santuoka - nereiškia, kad 10metų rymosi prie lango, ar kovosi su savo vidiniais demonais.
Kitos moterys lb greitai perdirba gedulą - gal jau buvo išgedėjusios laiką, kuris įsiskaitė į santuoką.
Mano sesuo po 7m išsiskyrė (ilgalaikiai santykiai), tai jokio gedulo, tik pyktis ant savęs (kad tiek tempė, kol pribrendo) - nes visą š jau buvo išgyvenusi.

isejimas is santykiu ,manau, ne vien gedulas, skirtis, tai kaip kazka gyva nuo saves atplesti ir galu gale atrasti save is nauko, atrasti pasitikejima zmonemis is naujo, meile ir t.t. ... manau, bent metus reiktu pabuti be kitu santykiu kad siek tiek i save sugristi, nurimti, nors kazin ar metu uztenka, na neiznau , tik speju patirties neturiu. Tik kai, maniau, kad issiskirsim su vyru, kai cia atvazivaua paskutini karta, tai atrodo nieko visai nebenori, tik del vaiku eini darai kazka, bet mes atskirai pabuvom vos kelis menesius. Aisku, gal dar ir priezastis priklauso del ko skiriamasi, kas inicijuoja ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 21:50)
Pas mane neveikia youtube... google.co.uk

viskas veikia pas mane
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 22:31)
Man tai nedaug
Estimate based on your National Insurance record up to 5 April 2019
£87.35 a week
Tai bus kokie 95 svarai i savaite. iki praeitu galo

Lietuviskos tai dar maziau

O tu dar priedo privaciam pensijiniam fondui nemoki?
As tai jau daug metu moku. Tiek juokiausi biggrin.gif atsiunte ataskaita. "Jus jau turite susitaupius 47 pensijinius svarus per menesi" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2021 - 22:54
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 18:31)
ir as jau labai abejoju ar noreciau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif na kol nesi tose klumpese nezinai. Bet kai paskaiciau kazkokiu psichologu paskaiciavimas, kad is santykiu iseinama beveik tiek metu, kiek juose buni...ai galvoju tiek to jau, ant pensijos vargu ar ko man ten bereiks lotuliukas.gif

aš viena nemokėčiau gyventi, labai jau neįdomu. Aš niekada viena nesu buvusi. Arba su drauge visur visada ar jau po to su vaikinu. Man patinka dalintis siela
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 22:51)
O tu dar  priedo privaciam pensijiniam fondui nemoki?
As tai jau daug metu moku.  Tiek juokiausi  biggrin.gif atsiunte ataskaita. "Jus jau rurite susitaupis 47 pensijinius svarus per menesi"  biggrin.gif

Nemoku. Is karto atsisakydavau. Nes gyventi UK nesiruosiu tai dingtu bet kuriuo atveju.
Dabar babkes perveda i mano LT saskaita tiesiai be isskaiciavimo ir dar su dabrdavio dalimi...
Tai keliais simtais daugiau i menesi turetu likti. Kai as sumokesiu kas butina Bet pensija tai nedaug padides
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 22:54)
Arba su drauge visur visada ar jau po to su vaikinu. Man patinka dalintis siela

Du viename yra geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 22:13)
Neveikia google youtube dar is LT adresu, mobiliake UK korta ir adresas tai veikia

Google blames 'internal storage' issue for morning meltdown which left hundreds of millions of users worldwide unable to access GMail, YouTube and Maps for up to an HOUR just days after massive Facebook outage

pas mane veikia youtube
Atsakyti