Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2021 02 20, 08:10)
metu metais inkstima apie tai kad " nevalgykit gyvunu" , tai nei voenas normalus vyras ilgai su tavim neistems.

jei neištemps, ne bėda, kitoms daugiau liks.
dėl gyvūnų iki šiol niekam jokiam vyrui nieko nesiūliau.
su vaikų tėčiais pati kapojau mėsą.
toliau abu meilužiai - vegetarai/veganai buvo.
beje, tik meilužius ir ketinau turėti, pakol vaikai užaugs, negi reikėjo man kaip vienuolei gyventi dar 10metų. ir virsti isterine būtybe. biggrin.gif

tik dabar naujas draugas...visavalgis.

taigi, Cambala, pasidalink savo sėkmingos santuokos receptu, gal ką perimsiu. brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 19, 20:10)
Suradau jums jaunu vyru

vartotojo įkelta nuotrauka

cambalai čia kaip tik, ji paradontozininkė ir šiaip visa išpuvusiais dantim, neidavo pas dantistus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 20, 15:56)
taigi, Cambala, pasidalink savo sėkmingos santuokos receptu, gal ką perimsiu. brunette.gif

jos sėkmės receptas: meilė ir supratingumas, kai vyro beveik nemato, kai jis daug dirba ir jo nėra namie biggrin.gif na ir mes suprantame visi čia, kad susitvarkęs, su pilvo presu ir tipo išvaizdus, sėkmingas, verslus vyrukas praktiškai nebūdamas namie ką daro iš tiesų? biggrin.gif iš čia ir atsakymas kodėl camba elgiasi kaip pasiutęs šuva ir ant visų mėtosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 20, 23:57)
cambalai čia kaip tik, ji paradontozininkė ir šiaip visa išpuvusiais dantim, neidavo pas dantistus biggrin.gif
Papildyta:

jos sėkmės receptas: meilė ir supratingumas, kai vyro beveik nemato, kai jis daug dirba ir jo nėra namie biggrin.gif na ir mes suprantame visi čia, kad susitvarkęs, su pilvo presu ir tipo išvaizdus, sėkmingas, verslus vyrukas praktiškai nebūdamas namie ką daro iš tiesų? biggrin.gif iš čia ir atsakymas kodėl camba elgiasi kaip pasiutęs šuva ir ant visų mėtosi biggrin.gif

Zkad eidavau. Gi buvai ikelusi mano posta kur rasiau jog teko prisiverst norint kad dantys butu sveiki 8r grazus.
Neklijuo savo etikeciu kitiems, bedante mizne mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 20, 15:56)
jei neištemps, ne bėda, kitoms daugiau liks.
dėl gyvūnų iki šiol niekam jokiam vyrui nieko nesiūliau.
su vaikų tėčiais pati kapojau mėsą.
toliau abu meilužiai - vegetarai/veganai buvo.
beje, tik meilužius ir ketinau turėti, pakol vaikai užaugs, negi reikėjo man kaip vienuolei gyventi dar 10metų. ir virsti isterine būtybe. biggrin.gif

tik dabar naujas draugas...visavalgis.

Oi ne, as zinok ne tavo drauge basanoškė, kuris nuo ryto iki vakaro patarimus visiems sm dalina ir ne tu, kuri pasiteljusi savo veganiska fanatizma svetimiems, sergantiems zmonems mediku skirtus vaistus ismeto.

Prie ko cia tas" ketinau tureti"? Nors vaiku nemaisyk i savo sunu vestuviu balius - buve, esami, ju zm9nis, meiluz3s...🤣🤣.
Atsakyti

https://www.youtube....eature=emb_logo

Atsakyti
Susirink šiukšles bemoksle

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 20, 23:54)
todėl ir pavydi jinai stipriems žmonėms
tai ko debilė subalansuoto maisto neduodi a? biggrin.gif  biggrin.gif ant papildų pastoviai varo, o sukus apsukus visą šeimą papildais farširuoja glušena smile.gif
Papildyta:
šiukšlininkei ir atsakau

bet diplomų į stalčius nededa tada. Mokosi darbui, tobulėja, bet diplomų niekas už tai neišrašinėja biggrin.gif
atmintėlė sušlubavo? aš ten nedalyvavau biggrin.gif
nebijok, tavo titulo niekas forume nenuskins, šiknaskyliuke biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 20, 23:57)
šiaip visa išpuvusiais dantim, neidavo pas dantistus biggrin.gif

Taip ir rasei temoje " kokios proceduros bijote" biggrin.gif

Vicious Vici Unregistered

2006 08 10, 22:52

Paskelbta: #2

na šiaip dantistų labai bijau :oh bet čia tik šiaip, nes dauguma jų bijo mirksiukas.gif o iš tikri bijau tik vieno, kad kada nors gali prireikti ką nors operuotis... :nukritau:

Atsakyti
Kaip liūdna, kai moterys (sakančios,,kad jų gyvenimai idealūs) net savaitgalius praleidzia mamkose.
Liūdna, kad kai kuriu moterų gyvenimas uz tuscios erdves ribų toks liūdnas...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 21, 16:18)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=b2Wy7vrta1g&feature=emb_logo'>https://www.youtube.com/watch?v=b2Wy7vrta1g&feature=emb_logo</a></p>

Man siela labiau rūpi,,nei išvaizda. Kas tas papų statumas, jei dūšia juoda?
https://youtu.be/r_Iv_c9wCP4
Atsakyti
Moksliniai tyrimai įrodo, kad išsiskyrusių tėvų vaikai, suaugę ir sukūrę šeimas, daug dažniau ir patys patiria skyrybas, nei tie, kurie užaugo neišsiskyrusių tėvų šeimose. Ar įmanoma šiam „paveldimam“ elgesio modeliui užkirsti kelią?

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=86532461

Neimanoma uzkirsti kelia, nes tai su motinos pienu perimtas gyvenimo budas ir vertybes... Nu birkos prie birkos, dar geresnes. Arba nauje birka rado geresne pute.

Gyvenimas su pasirinktu zmogumi yra tiesiog nesuvokiama. Tai ir nera prasmes...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 20, 11:15)
šiuos postus anksčiau rodei. aš sakiau, nežinau, kodėl L taip rašo.
na, bet kad Cambala rašo, tai keista. gi ji teigia, kad nėra tokia nuo proto nušokusi kaip Lutuke.
Idomučia, kokioj aplinkoj?
pirmą vaiką auginom su vyru, antrą vaiką auginausi pati.
pažįstama gyvena su geriančiu vyru ir penktą pasigimdė. vat ten tai aplinka. žino ir teisės vaikų, ir įskaitoj jų šeima seniai.

jei atsidarytum tas zinutes kontekste, ir paskaitytum , kam ir del ko taip rasiau, butu aisku.

ai nu jo galeciau , kaip moonte ar asaka, "graziai" pasiusti zmones, bet man kartais priimtiniau ju paciu kalba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 vasario 2021 - 12:40
Negaliu apie tai kalbeti - niekada nebuvau issiskyrusi.

Na o jei imti pasimatymus...tai as nutraukdavau bet kokias draugystes vien tik pamacius,kad jaunuolis (niekada nebuvau pasimatyme su zenotzmogiu,,man tai visada kele pasišlykštėjimą) atejo su nelygintais marskiniais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 20, 11:59)
Ka cia cambsi nesamones? As  niekur nerasiau kad partneriu skaicius itakoja smegenu veikla.

rasei teisinguma, ir dvasinguma, kad itakoja biggrin.gif
Atsakyti