Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 12:39)
jei atsidarytum  tas zinutes kontekste, ir paskaitytum , kam ir del ko taip rasiau, butu aisku.

ai nu jo galeciau , kaip moonte ar asaka, "graziai" pasiusti zmones, bet man kartais priimtiniau ju paciu kalba  biggrin.gif

Jo biggrin.gif teletabės ant šito meistrės biggrin.gif

Arba pasakojasi pacios apie savo gyvenimus mamkose, o paskui grasinasi teismais, jei kas primena (perfrazavus) jų rašliavas,rasytas cia biggrin.gif biggrin.gif Vienas žodis - teletabės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 12:39)

ai nu jo galeciau , kaip moonte ar asaka, "graziai" pasiusti zmones, bet man kartais priimtiniau ju paciu kalba  biggrin.gif

Apie jas pranešk instancijoms biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 20, 12:36)
Nekreipk tu i teletabes demesio. Ju arkliukas - ištraukti sakinius iš konteksto.

Alkoholiku vaikai yra viena grupė. Ten  - liga. Kodel sutuoktiniai gyvena su ligoniais - kita kalba. Man asmeniskai labiau gaila psichologiskai paveiktu materialistų ir karjeristu tėvų vaikų. Atrodo normalios šeimos, o vaiku psichika suluošinta. Jie tokie....net nezinau kaip pasakyti...flegmatiški visi..gal tiksliau butu pasakyti 'apatiški'. Alkoholiku vaikai labiau hiperaktyvus.
Cia is mano pacios patirties voluntieriaujant su ...kaip cia šviesiau pasakius...pagalbos reikalingais jaunuoliais.
Papildyta:

Labai dėkavojame  biggrin.gif  bet geriau senas ir vyriškas, nei jaunas ir latras  biggrin.gif

O jei is tikruju, tai cia - tėvų paveldas.
Nepilnamečių kolonijos vaikų veidai
verysad.gif

butent biggrin.gif

jo is tikro, dar tie alkholikia buna geros sirdies, kiek esu maciusi, aisku visokiu yra. Bet kai man kolege viena lt paskaojo, apie savo tevus profesorius ir kaip is jos tyciojosi visa gyvenima, niekad nera pakabine, prikglaude, pagyre, vis nevykele, nemoksa ir t.t., as buvau pakrupusi... rezultatas pas ja baisus virsvoris, vyras alkoholikas miegantis ant sofos, o ji ji islaiko... unsure.gif nezinau kaip paskui jos gyvenimas susikloste, labai maloni moteris, bet tokia nelaiminga...ziauru...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 11:32)
Kaip liūdna, kai moterys (sakančios,,kad jų gyvenimai idealūs) net savaitgalius praleidzia mamkose.
Liūdna, kad kai kuriu moterų gyvenimas uz tuscios erdves ribų toks liūdnas...

na is tikro man keista, atrodo be sio forumo ir pasiriejimu gyvenimo nebeturi, ar cia gal atsvara tiem laimingiem gyvenimam lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 12:31)
Neimanoma uzkirsti kelia, nes tai su motinos pienu perimtas gyvenimo budas ir vertybes... Nu birkos prie birkos, dar geresnes. Arba nauje birka rado geresne pute.
Gyvenimas su pasirinktu zmogumi yra tiesiog nesuvokiama. Tai ir nera prasmes...

tikrai ne ivairiu yra zmoniu ir ivairiu situaciju, o vaikai nera tevu klonai. taip daug ka is tevu ismokstam, bet tai nereiskia, kad gyvensim ar elgsimes butent taip pat.

paprasciausiai uzuage nedarnioj seimoj, sunkiua ismokti to darnumo ir santykiu kurimo, bet buna ir is darniu, geru seimu, niekaip nesugeba susikurti gero gyvenimo...kiek zmoniu tiek ir situaciju...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 12:46)
na is tikro man keista, atrodo be sio forumo ir pasiriejimu gyvenimo nebeturi, ar cia gal atsvara tiem laimingiem gyvenimam lotuliukas.gif

Ir kas liudniausia - jos tiki, kad ju gyvenimai idealūs. ..kaip mantra kartoja - as gyvenu idealiai, as gyvenu idealiai.

Bet jei taip butu, tai nereaguotu taip skausmingai i interneto personažu raštus. Jei reaguoja , reiškiasi - kabina. Cia kaip su tuo pirštu....i pūliuojancia zaizda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 vasario 2021 - 12:50
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 12:39)
Negaliu apie tai kalbeti - niekada nebuvau issiskyrusi.

Na o jei imti pasimatymus...tai as nutraukdavau bet kokias draugystes vien tik pamacius,kad jaunuolis (niekada nebuvau pasimatyme su zenotzmogiu,,man tai visada kele pasišlykštėjimą) atejo su nelygintais marskiniais  biggrin.gif  biggrin.gif

jo gerai pastebeti tokius dalykus is karto ir nutraukti rysius. Kaip elgesi, kaip sugeba gerbti moteri ir t.t. bet va jaunystei ne visi turi tiek tos patirties, kad tai suvokti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 12:44)
Jo  biggrin.gif  teletabės ant šito meistrės  biggrin.gif

Arba pasakojasi pacios apie savo gyvenimus mamkose, o paskui grasinasi teismais, jei kas primena (perfrazavus) jų rašliavas,rasytas cia  biggrin.gif  biggrin.gif  Vienas žodis - teletabės  biggrin.gif
Papildyta:

Apie jas pranešk instancijoms  biggrin.gif  biggrin.gif

Vat butent manau ir skiria mzones cia ta savybe, vieni kuria apie kitas nuolat , istraukia zodzius is konteksto, iskraipo mintis ir dar inirtingai irodinja tai, kiti paprasciausiai skaito, kas parasyta biggrin.gif

cia jau reiktu 911 skambinti priverstinei hospitalizacijai, kai kuriom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 12:50)
jo gerai pastebeti tokius dalykus is karto ir nutraukti rysius. Kaip elgesi, kaip sugeba gerbti moteri ir t.t. bet va jaunystei ne visi turi tiek tos patirties, kad tai suvokti  biggrin.gif

Todel nereikia zenytis anksti biggrin.gif
Jaunyste duota linksmintis ir mokintis gyventi, o ne ant birkos šokineti kas vakaras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 12:49)
Ir kas liudniausia - jos tiki, kad ju gyvenimai idealūs. ..kaip mantra kartoja - as gyvenu idealiai, as gyvenu idealiai.

Bet jei taip butu, tai nereaguotu taip skausmingai i interneto personažu raštus. Jei reaguoja , reiškiasi - kabina. Cia kaip su tuo pirštu....i pūliuojancia zaizda.

butent, tokios modernios, tokios siuolaikisos, o pasakai koki sakini apie paleistuvavima, ir kad pasisaisuai, oi mes ne tokios, mes doruoles, mes tai jau tikria nenene biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kartais atrodo kaip bulvariniu romanu skaitytojos, kurios tik daug fantazuojasi, o realybej uzsispaudusios davatkos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 12:52)
Todel nereikia zenytis anksti  biggrin.gif
Jaunyste duota linksmintis ir mokintis gyventi, o ne ant birkos šokineti kas vakaras  biggrin.gif  biggrin.gif

Na taip, nera ko skubeti, padraugauti reikia pazinti zmogu, o ne sumesti skudurus is kart.... Bet irgi per ilgai nereikia tempti, turiu cia pazystama, lauke lauke princo ant balto zirgo, sulauke, bet jai jau netoli 50, vaiku ir neturi, tai taip kazin irgi ar gerai..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 12:51)

cia jau reiktu 911 skambinti priverstinei hospitalizacijai, kai kuriom  biggrin.gif

Ne...geriau reikia daryri kaip kai kurios teletabės - issiuntineti mamku personazo 'sensitive information about person' arba pradeti grasinti susidoroti su šeimos nariais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 12:56)

kartais atrodo kaip bulvariniu romanu skaitytojos, kurios tik daug fantazuojasi, o realybej uzsispaudusios davatkos  lotuliukas.gif

Man labiau panašu i 'gyvenimo daug muštas' moteris.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 12:39)

Na o jei imti pasimatymus...tai as nutraukdavau bet kokias draugystes vien tik pamacius,kad jaunuolis  atejo su nelygintais marskiniais  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu jo, neturi mamos kuri islygino... blogas zenklas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 13:09)

Netvarkingas, o ne 'neturi mamos' biggrin.gif
O jwi netvarkingas su savo rubais, tai toks pats ir su savo kūnu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 13:01)
Ne...geriau reikia daryri kaip kai kurios teletabės - issiuntineti mamku personazo  'sensitive information about person' arba pradeti grasinti susidoroti su šeimos nariais  biggrin.gif
Papildyta:
Man labiau panašu i 'gyvenimo daug muštas' moteris.

oi nezinau, matyt zinai ta rusu posaki kuom turtigi tuo ir dalinames biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 13:09)

ranku gali netureti, kad baltiniai neislyginti, prie ko cia mama? Svarbu, kaip ziuri i moteri, iek ja gerbia, ar eitu su tokiais pat rubais pvz i darbo interviu ?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 13:52)
oi nezinau, matyt zinai ta rusu posaki kuom turtigi tuo ir dalinames  biggrin.gif
Papildyta:
________
ranku gali netureti, kad baltiniai neislyginti, prie ko cia mama? Svarbu, kaip ziuri i moteri, iek ja gerbia, ar eitu su tokiais pat rubais pvz i darbo interviu ?

biggrin.gif biggrin.gif
_________

As atsimenu kartą net nenuejau pas man patinkanti jaunuoli i svecius, nes jauciau kad kalgotkėse skylė prie kojos nago biggrin.gif
Jis pagalvojo, kad as susimeciau del pacio pakvietimo, pradejo sakyti,,kad nebijociau, kad tevai namie biggrin.gif

O as krimtauai, kad negaliu eiti i svecius,del islindusio pirsto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kaip liūdna, kai moterys (sakančios,,kad jų gyvenimai idealūs) net savaitgalius praleidzia mamkose.
Liūdna, kad kai kuriu moterų gyvenimas uz tuscios erdves ribų toks liūdnas...
Papildyta:
Man siela labiau rūpi,,nei išvaizda. Kas tas papų statumas, jei dūšia juoda?
https://youtu.be/r_Iv_c9wCP4

Tai tetai 87metai,is tolo man atvepo zundikulis

Atsakyti