QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 20, 12:36)
Nekreipk tu i teletabes demesio. Ju arkliukas - ištraukti sakinius iš konteksto.
Alkoholiku vaikai yra viena grupė. Ten - liga. Kodel sutuoktiniai gyvena su ligoniais - kita kalba. Man asmeniskai labiau gaila psichologiskai paveiktu materialistų ir karjeristu tėvų vaikų. Atrodo normalios šeimos, o vaiku psichika suluošinta. Jie tokie....net nezinau kaip pasakyti...flegmatiški visi..gal tiksliau butu pasakyti 'apatiški'. Alkoholiku vaikai labiau hiperaktyvus.
Cia is mano pacios patirties voluntieriaujant su ...kaip cia šviesiau pasakius...pagalbos reikalingais jaunuoliais.
Papildyta:
Labai dėkavojame

bet geriau senas ir vyriškas, nei jaunas ir latras
O jei is tikruju, tai cia - tėvų paveldas.
Nepilnamečių kolonijos vaikų veidai
butent
jo is tikro, dar tie alkholikia buna geros sirdies, kiek esu maciusi, aisku visokiu yra. Bet kai man kolege viena lt paskaojo, apie savo tevus profesorius ir kaip is jos tyciojosi visa gyvenima, niekad nera pakabine, prikglaude, pagyre, vis nevykele, nemoksa ir t.t., as buvau pakrupusi... rezultatas pas ja baisus virsvoris, vyras alkoholikas miegantis ant sofos, o ji ji islaiko...

nezinau kaip paskui jos gyvenimas susikloste, labai maloni moteris, bet tokia nelaiminga...ziauru...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 11:32)
Kaip liūdna, kai moterys (sakančios,,kad jų gyvenimai idealūs) net savaitgalius praleidzia mamkose.
Liūdna, kad kai kuriu moterų gyvenimas uz tuscios erdves ribų toks liūdnas...
na is tikro man keista, atrodo be sio forumo ir pasiriejimu gyvenimo nebeturi, ar cia gal atsvara tiem laimingiem gyvenimam
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 12:31)
Neimanoma uzkirsti kelia, nes tai su motinos pienu perimtas gyvenimo budas ir vertybes... Nu birkos prie birkos, dar geresnes. Arba nauje birka rado geresne pute.
Gyvenimas su pasirinktu zmogumi yra tiesiog nesuvokiama. Tai ir nera prasmes...
tikrai ne ivairiu yra zmoniu ir ivairiu situaciju, o vaikai nera tevu klonai. taip daug ka is tevu ismokstam, bet tai nereiskia, kad gyvensim ar elgsimes butent taip pat.
paprasciausiai uzuage nedarnioj seimoj, sunkiua ismokti to darnumo ir santykiu kurimo, bet buna ir is darniu, geru seimu, niekaip nesugeba susikurti gero gyvenimo...kiek zmoniu tiek ir situaciju...