Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 18:30)
prie ko čia fanatizmas. čia kaip tik žinios.
žinios, kad žinduoliai turi jausmus, patiria kančią.

Geriau papasakok kodel savo vaikus gimdei nuo skirtingu vyru, issiskyrei su abiem, dar jobariu turejai? Nesugyvenama esi ar per daug reikalauji, princese ant zirnio?
Atsakyti
Suradau jums jaunu vyru

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

taigi sakei, kad tau mano asmeninis gyvenimas nerūpi, dėl bajerio klausinėji.
šaipais iš montevertes ir lutukes, kad jos po vieną vyrą turi - tau jos irgi juokingos?
tai ir aš netinku tau, a?

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 20:43)
montevertes

Oi, šita tai vyrų skaičium ir tave turbūt apdėjus . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 20:43)
taigi sakei, kad tau mano asmeninis gyvenimas nerūpi, dėl bajerio klausinėji.
šaipais iš montevertes ir lutukes, kad jos po vieną  vyrą turi - tau jos irgi juokingos?
tai ir aš netinku tau, a?

Bet kazkas su tavim ne taip, jei visa gyvenima vyru paieskose. Nors suprantama kad jei jau sm visus uzknisi su savo siulomom paskaityti knygelem ir metu metais inkstima apie tai kad " nevalgykit gyvunu" , tai nei voenas normalus vyras ilgai su tavim neistems.
Koki viena vyra mizne turejus?🤣🤣
Atsakyti
aš nesu vyrų paieškose. aš buvau nusprendusi nebūt su niekuo (tik kokį draugą on and off turėt), kol vaikai neužaugs.
bet never say never, kaip sakoma.

na, o vaikai nuo skirtingų vyrų - ne naujiena. ir eglė jackaitė, ir visas holivudas, po kelias santuokas ir po kelis vaikus.
čia tik tokiam kaime kaip lietuvoj labai rūpi, kas nuo ko, todėl ir turim tokias Vienuolio Paskenduoles. (nes tokios kaip Cambala tas varguoles ir būtų pirmoj aplojusi.)
mano prosenelė turėjo po du vaikus nuo dviejų vyrų dar tais laikais, o buvo kėdainių rajono švietimo pirmininkė.
turbūt genai.
bigsmile.gif

svarbu kad tu normoj ir su tavim viskas okei, o aš jau kaip nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 vasario 2021 - 11:16
QUOTE(given444 @ 2021 02 20, 10:42)

na, o vaikai nuo skirtingų vyrų - ne naujiena.

Kalejime sedet, ar ten praleisti diduma savo gyvenim - irgi ne naujiena... Ypac tam tikrose zmoniu grupese.

Dirbti prostitutei ar prostitutu ne naujiena.

BUti valkata, versti konteinerius ne naujiena...

Na ir argumentas - ne naujiena...

Paskui tokie vaikai isauge tokioje aplinkoje, jau jiems ne tik ne naujiena, bet naturaliausia
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 20, 10:42)
čia tik tokiam kaime kaip lietuvoj labai rūpi, kas nuo ko, .

Klysti. Dar Airijos kaime labai rūpi smile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 03, 15:14)
o tu turejai ar neturejai daug vyru

QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 03, 18:24)
ai kiek vyru turejai ir ar miegojai su vedusiais?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 03, 18:32)
, ziurek daug kas mano, kad tu taip ne biski pasileidusi. Jei taip nera tai ir paneik, nelabai suprantu, kur bedos?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 03, 18:42)
o kiek pimpalu tave tvarke? geda pasakyti ar didziuojiesi?

L vis dergiasi iš Lietuvos tamsumo, bet pati nuo jo nepabėgo, tik svetur su savim išsivežė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 20 vasario 2021 - 11:04
šiuos postus anksčiau rodei. aš sakiau, nežinau, kodėl L taip rašo.
na, bet kad Cambala rašo, tai keista. gi ji teigia, kad nėra tokia nuo proto nušokusi kaip Lutuke.

Idomučia, kokioj aplinkoj?
pirmą vaiką auginom su vyru, antrą vaiką auginausi pati.
pažįstama gyvena su geriančiu vyru ir penktą pasigimdė. vat ten tai aplinka. žino ir teisės vaikų, ir įskaitoj jų šeima seniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 vasario 2021 - 11:15
QUOTE(given444 @ 2021 02 20, 11:15)
na, bet kad Cambala rašo, tai keista. gi ji teigia, kad nėra tokia nuo proto nušokusi kaip Lutuke.
pažįstama gyvena su geriančiu vyru ir penktą pasigimdė. vat ten tai aplinka. žino ir teisės vaikų, ir įskaitoj jų šeima seniai.

Ka cia cambsi nesamones? As niekur nerasiau kad partneriu skaicius itakoja smegenu veikla.

As drasiai galiu teigti jog teiginys " parodyk savo draugus ir as pasakysiu kas tu" yra 100% teisingas. Ir sitas tilrai matosi is taves.
Tarski tarski nesustodama per visas temas apie savo tuos gyvunus. Tu nediskutuoji. Tu britkai tarski. Va kristina diskutuoja. Bet tau nedasunta kas yra diskusija.

Nu tai kiek jobariu mate tavo vaikai? O tai tos visos sueitys kaip pas sunis ( sucja svadba) kai susirenkat tavo buvusieji, esami, ju zmonos, meiluzes, vaikai?
Atsakyti

Kodėl cambala rašo, tu žinai, o kodėl lutukė - "nežinai" biggrin.gif ar nenori žinoti? Nepatogu , kad tavo šviesioji tyros širdies draugė nardo po svetimus triusikus kaip Lietuvos tamsuolė? smile.gif
Atsakyti

Nekreipk tu i teletabes demesio. Ju arkliukas - ištraukti sakinius iš konteksto.

Alkoholiku vaikai yra viena grupė. Ten - liga. Kodel sutuoktiniai gyvena su ligoniais - kita kalba. Man asmeniskai labiau gaila psichologiskai paveiktu materialistų ir karjeristu tėvų vaikų. Atrodo normalios šeimos, o vaiku psichika suluošinta. Jie tokie....net nezinau kaip pasakyti...flegmatiški visi..gal tiksliau butu pasakyti 'apatiški'. Alkoholiku vaikai labiau hiperaktyvus.
Cia is mano pacios patirties voluntieriaujant su ...kaip cia šviesiau pasakius...pagalbos reikalingais jaunuoliais.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 19, 20:10)
Suradau jums jaunu vyru

vartotojo įkelta nuotrauka

Labai dėkavojame biggrin.gif bet geriau senas ir vyriškas, nei jaunas ir latras biggrin.gif

O jei is tikruju, tai cia - tėvų paveldas.
Nepilnamečių kolonijos vaikų veidai
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2021 - 12:40