As lygintuvo i nagus neimu... . Kodel sunku su manimi ka kurti?
pvz . moteris ,bet neturi adatos namuose .Tai cia normalu?
Jei ne narkomane, tai normalu

O kam man svetimu moteru vyrai, jei aplinkui zujo sultingi neženoti?

Gi logiskai mastant, ?kas vaiksto i kaire? Tie,,kuriems zmonos neduoda. O kodel jos neduoda? Todel, kad jie niekam tike lovoje

butent

Papildyta:
Nezinau, klausk savo zmonos lengva su tavim ar ne

As siaip irgi mazai lyginu

Papildyta:

Papildyta:
o tu turi?

cia priklauso nuo aplinkybiu, gal ji pasiturinti ir jei ka reikia nesa pas siuvejas, o ne pati siuvasi. Airijoje manau daug moteru ju neturi namuose. daug nemoka gaminti ar negamina , daug nesitvarko ir t.t. ir nieko gyvena sau

Nenormalu

Bet mano vyras, kai ka nors tvarko namie, daznai skolinasi mano irankius, pvz. žnyples,,kaltukus, žirkles metalui kirpti,,dildes ir kt

Nu bl tokia ir moteris ,jei adatos neturi.As padovanojau jai sunkiam gyvenimo kely,kad lengviau butu.😂😂😂
tas karantinas,ju uz3.14 pradeda,tie toliau loja kad krantinas tesis toliau
<p>tas karantinas,ju uz3.14 pradeda,tie toliau loja kad krantinas tesis toliau</p>
Karantina turi pratesti iki pasaulio pabaigos, o po to galesit prasyti rezimo, kad greiciau butu pasaulio pabaiga...
Nu tai gali test,kas gere tas geria ir per karantina . esme kad zmones dirbt nori ,babkiu reikia .Nu ta uzsidek skafandra ir dirbk ,dabar negali zmones normaliai nuvaziuot i kita miesta . tai vel uzsidedi skafandra ir vaziuok i kosmosa. o vaikus nori suleist i kruva ????? tai ar vaikai ten laikysis savisaugos
taip ir bus jei visi toliau tyles...
juokiausi , viena moteris paskaojo turi vaikiuka apie 4m, tai skao tik kur nueinam jis issima nosine ir koseja i ja , tipo taip reikia gi, vaikas prisiklauses visokiu nesamoniu apie virusus..
bet rimtai kazkaip tik nueinu kur i parduotuve labai norisi tai nusiciaudet, tai pakoset

nu bet ka gal ismoks europieciai rankas plautis

As dirbu nuotoliniu budu. Isipilu ir isgeriu...
As dirbu nuotoliniu budu. Isipilu ir isgeriu...
O man reikia isvaziuot ,pravaziuot 100km nedaznai bet visi pojuciai atsiranda. Isgert irgi gerai,gydant ,,bolezn dusi,, bet ji kiek gali sirgt ,kazkada isgyja ir vsio.

iš kitos pusės gerai tai. Koks debilas valdininkėlis tada negali žiūrėti į žmogų iš aukšto.
Papildyta:

O kam man svetimu moteru vyrai, jei aplinkui zujo sultingi neženoti?

Gi logiskai mastant, ?kas vaiksto i kaire? Tie,,kuriems zmonos neduoda. O kodel jos neduoda? Todel, kad jie niekam tike lovoje

dėl neišsilyginimo drabužių
Papildyta:
<p>tas karantinas,ju uz3.14 pradeda,tie toliau loja kad krantinas tesis toliau</p>
aš dabar net kelioninį komplektuką atskirą turiu. Kai kartą užsienyje kelionėje nuplyšo maudymuko šleikutė, tai laksčiau ieškojau po miestą kur nusipirkti, nes pagalvojau kol namo šeimininkams išaiškinsiu ko noriu ir ko man reikia, tai...
Jau geriau susisiūsiu savąjį nei ieškosiu pirkti naujo bele kokio, kuris visai nepatiks. Aš labai išranki drabužiams. Man iš 1000 nei vienas gali nepatikti.
Tikra moteris