Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 17:00)
didelis labai skritumas, jei vyras, koks su kompleksais, mamos neismyletas, ar kaip tik islepintas, nesavarankiskas, tai sunku bus su juo seima kurti.

As lygintuvo i nagus neimu... . Kodel sunku su manimi ka kurti?
Atsakyti

pvz . moteris ,bet neturi adatos namuose .Tai cia normalu?

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 22, 17:11)
<p>pvz . moteris ,bet neturi adatos namuose .Tai cia normalu?</p>

Jei ne narkomane, tai normalu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 17:06)
Del ko? Del ženotžmogių?  biggrin.gif
O kam man svetimu moteru vyrai, jei aplinkui zujo sultingi neženoti?  biggrin.gif

Gi logiskai mastant, ?kas vaiksto i kaire? Tie,,kuriems zmonos neduoda. O kodel jos neduoda? Todel, kad jie niekam tike lovoje  biggrin.gif

butent biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 17:06)
As lygintuvo i nagus neimu... . Kodel sunku su manimi ka kurti?

Nezinau, klausk savo zmonos lengva su tavim ar ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
As siaip irgi mazai lyginu hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 17:13)
Jei ne narkomane, tai normalu

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

o tu turi? bigsmile.gif

cia priklauso nuo aplinkybiu, gal ji pasiturinti ir jei ka reikia nesa pas siuvejas, o ne pati siuvasi. Airijoje manau daug moteru ju neturi namuose. daug nemoka gaminti ar negamina , daug nesitvarko ir t.t. ir nieko gyvena sau biggrin.gif
Atsakyti

Nenormalu biggrin.gif

Bet mano vyras, kai ka nors tvarko namie, daznai skolinasi mano irankius, pvz. žnyples,,kaltukus, žirkles metalui kirpti,,dildes ir kt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 vasario 2021 - 18:02

Nu bl  tokia ir moteris ,jei adatos neturi.As padovanojau jai sunkiam gyvenimo kely,kad lengviau butu.😂😂😂

tas karantinas,ju uz3.14 pradeda,tie toliau loja kad krantinas tesis toliau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 22 vasario 2021 - 18:34
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 22, 18:32)
<p>Nu bl  tokia ir moteris ,jei adatos neturi.As padovanojau jai sunkiam gyvenimo kely,kad lengviau butu.😂😂😂</p>
<p>tas karantinas,ju uz3.14 pradeda,tie toliau loja kad krantinas tesis toliau</p>

Karantina turi pratesti iki pasaulio pabaigos, o po to galesit prasyti rezimo, kad greiciau butu pasaulio pabaiga...

Atsakyti

Nu tai gali test,kas gere tas geria ir per karantina . esme kad zmones dirbt nori ,babkiu reikia .Nu ta uzsidek skafandra ir dirbk ,dabar negali zmones normaliai nuvaziuot i kita miesta . tai vel uzsidedi skafandra ir vaziuok i kosmosa. o vaikus nori suleist i kruva ????? tai ar vaikai ten laikysis savisaugos

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 18:38)
Karantina turi pratesti iki pasaulio pabaigos, o po to galesit prasyti rezimo, kad greiciau butu pasaulio pabaiga...

taip ir bus jei visi toliau tyles...

juokiausi , viena moteris paskaojo turi vaikiuka apie 4m, tai skao tik kur nueinam jis issima nosine ir koseja i ja , tipo taip reikia gi, vaikas prisiklauses visokiu nesamoniu apie virusus..
bet rimtai kazkaip tik nueinu kur i parduotuve labai norisi tai nusiciaudet, tai pakoset lotuliukas.gif

nu bet ka gal ismoks europieciai rankas plautis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 22, 18:44)
<p>Nu tai gali test,kas gere tas geria ir per karantina . esme kad zmones dirbt nori ,babkiu reikia

As dirbu nuotoliniu budu. Isipilu ir isgeriu...
Atsakyti

As dirbu nuotoliniu budu. Isipilu ir isgeriu...

O man reikia isvaziuot ,pravaziuot 100km  nedaznai  bet visi pojuciai atsiranda. Isgert irgi gerai,gydant ,,bolezn dusi,,  bet ji kiek gali sirgt ,kazkada isgyja ir vsio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 22 vasario 2021 - 19:41
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 17:05)
Tai dabar kaip tik nebeaisku jau, suplyse, nes suplyse, ar taip turi buti lotuliukas.gif ziurek ten tos D&G pedkeles suplysusios kelis simtus kainavo  biggrin.gif  nei kas tiek belygina ar ziuri to tvrakingumo. Kaip seniau krakomydavo rubelius, lygindavo, ten kad kantas i kanta butu, balti kalnieriukai, kostimukai, dabar trenigai, diznasai suplyse, maikes, siules speciali aisvirkscios daromos, apdriskimai, sendinami rubai ir t.t.  biggrin.gif nesuprasi ar bomzas ar milijonierius is mandrumo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

iš kitos pusės gerai tai. Koks debilas valdininkėlis tada negali žiūrėti į žmogų iš aukšto.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 22, 17:06)
Del ko? Del ženotžmogių?  biggrin.gif
O kam man svetimu moteru vyrai, jei aplinkui zujo sultingi neženoti?  biggrin.gif

Gi logiskai mastant, ?kas vaiksto i kaire? Tie,,kuriems zmonos neduoda. O kodel jos neduoda? Todel, kad jie niekam tike lovoje  biggrin.gif

dėl neišsilyginimo drabužių
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 22, 18:32)
<p>Nu bl  tokia ir moteris ,jei adatos neturi.As padovanojau jai sunkiam gyvenimo kely,kad lengviau butu.😂😂😂</p>
<p>tas karantinas,ju uz3.14 pradeda,tie toliau loja kad krantinas tesis toliau</p>

aš dabar net kelioninį komplektuką atskirą turiu. Kai kartą užsienyje kelionėje nuplyšo maudymuko šleikutė, tai laksčiau ieškojau po miestą kur nusipirkti, nes pagalvojau kol namo šeimininkams išaiškinsiu ko noriu ir ko man reikia, tai...
Jau geriau susisiūsiu savąjį nei ieškosiu pirkti naujo bele kokio, kuris visai nepatiks. Aš labai išranki drabužiams. Man iš 1000 nei vienas gali nepatikti.
Tikra moteris lady.gif
Atsakyti