Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 08, 22:06)
Man sunku patiketi, kad jis rimtai. Beje, as tiek vyru is vakaru europos pazistu, kurie del lietuviu galvas pamete buvo. Siandien du kolegos sake, kad draugavo su lietuvem.

patikek manim, jis jaunas, kvailas ir intelekto nesuzalotas biggrin.gif
siandien girdejau kaip viena pana kalbino, ji jam sako, kad turi vaikina, o jis jai aiskina, kad lietuviai yra niekam tike, tipo agresyvus labai, lai eina ji su juo smile.gif)))
o tu kokioje salyje?
Papildyta:
beje Nidoje sutikau daug vidutinio ir vyresnio amziaus poru,kur moteris lietuve, o vyrai vokieciai, prancuzai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 08 08, 22:10)
patikek manim, jis jaunas, kvailas ir intelekto nesuzalotas  biggrin.gif
siandien girdejau kaip viena pana kalbino, ji jam  sako, kad turi vaikina, o jis jai aiskina, kad lietuviai yra niekam tike, tipo agresyvus labai, lai eina ji su juo smile.gif)))
o tu kokioje salyje?
Papildyta:
beje Nidoje sutikau daug vidutinio ir vyresnio amziaus poru,kur moteris lietuve, o vyrai vokieciai, prancuzai ir pan.

Lietuves labai paklausios. Man atrodo didzioji dalis erasmus studentu atvaziuoja del merginu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 08 08, 21:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72173950" data-time="1533753682"><div><p>Vaje, Kin blink.gif O tu esi užtikrinta,kad tai normalus ir tavo dėmesio vertas kadras? hmm.gif</p></div></blockquote><p>oi ne, as jokiu budu neziuriu i ji kaip i kadra </p><div>siaip su zmogum pabendravau smile.gif labai juokingas pasirode - jis mano, kad rusai yra labai religingi zmones, nes mate daug ju su aukso grandinem ir kryziais smile.gif</div>

nu bet rusai ir bėgioja į tas cerkves savo gana nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 08, 22:24)
Lietuves labai paklausios. Man atrodo didzioji dalis erasmus studentu atvaziuoja del merginu.

man isvis apie erasmus studentus, kad jiems svarbiausia preziku pakankamai nusipirkt, nes visi visur del mergu vaziuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 08 08, 22:47)
man isvis apie erasmus studentus, kad jiems svarbiausia preziku pakankamai nusipirkt, nes visi visur del mergu vaziuoja smile.gif

Panasiai ir yra. biggrin.gif Ne visi tiesa, yra tokiu kur studint, bet tikrai ne i Lt...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 08 08, 22:10)
patikek manim, jis jaunas, kvailas ir intelekto nesuzalotas  biggrin.gif
siandien girdejau kaip viena pana kalbino, ji jam  sako, kad turi vaikina, o jis jai aiskina, kad lietuviai yra niekam tike, tipo agresyvus labai, lai eina ji su juo smile.gif)))
o tu kokioje salyje?
Papildyta:

O po tokiu sneku skusis, jei tie lietuviai siek tiek grubiau su juo pasisnekes lotuliukas.gif

Nekeista, virs milijono lietuviu isvaziave daug vienisu zmoniu isvaziuoja arba issiskiria, tai paskui poruojasi ten kur yra smile.gif O lietuvaites grazios, prisiziurincios dauguma, moka pasipuosti, gerai atrodyti, tvarkingos, geros seimininkes ir nelabai daug reikalaujancios smile.gif

Bet aires man sake, kad ir lietuviai vyrai grazus, patinka joms irgi poruojasi pamazu , maisosi zmones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 rugpjūčio 2018 - 10:45
QUOTE(kin @ 2018 08 08, 15:18)
Airiai-zmones paprasti, bet jiems ne dzin ir jie man pasirode saziningi. Cia tik lutukes poziuris buvo, o ne airiu.

Tai lutukr lietuve juk.
Atsakyti
Man stipreja ispudis, kad lietuves tarp uzsienieciu tikrai paklausios - visur pilna lauzyta anglu kalba su vyriskiais kalbanciu moteru.
Atsakyti
apie aires zmonas :
Three men were sitting together bragging about how they had set their new wives straight on their domestic duties.
The first man had married a woman from Italy and boasted that he had told his wife she was to do all the dishes and house cleaning that needed to be done. He said that it took a couple days but on the third day he came home to a clean house and the dishes were all washed and put away.
The second man had married a woman from France. He bragged that he had given his wife orders that she was to do all the cleaning, all the dishes, and the cooking. He told them that the first day he didn't see any results, but the next day it was better. By the third day, his house was clean, the dishes were done, and he had a delicious dinner on the. table.
The third man had married an Irish girl. He boasted that he told her his house was to be cleaned, the dishes washed, the cooking done and the laundry washed. And this was all entirely her responsibility. He said the first day he didn't see anything and the second day he didn't see anything, but by the third day some of the swelling had gone down so he could see a little out of his left eye and he was able to make sandwiches with one hand ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 09, 12:57)
The third man had married an Irish girl. He boasted that he told her his house was to be cleaned, the dishes washed, the cooking done and the laundry washed. And this was all entirely her responsibility. He said the first day he didn't see anything and the second day he didn't see anything, but by the third day some of the swelling had gone down so he could see a little out of his left eye and he was able to make sandwiches with one hand ! biggrin.gif

biggrin.gif o atrodo iš pažiūros tokios taikios, apvalutės, gerutės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 08 09, 12:37)
Man stipreja ispudis, kad lietuves tarp uzsienieciu tikrai paklausios - visur pilna lauzyta anglu kalba su vyriskiais kalbanciu moteru.

ir aš tą pastebėjau paskutiniais metais. Tuoj mūsų buduliai sėdės nosis nukabinę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 09, 13:09)
ir aš tą pastebėjau paskutiniais metais. Tuoj mūsų buduliai sėdės nosis nukabinę biggrin.gif
[right][snapback]72174379[/snapback][/right]

Oi ne, jie bumbes ir varys ant ju, kokios jos tokios anokios
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 09, 13:09)
biggrin.gif o atrodo iš pažiūros tokios taikios, apvalutės, gerutės biggrin.gif
Papildyta:

vyrai taikus ir geruliai, moterys nelabai taikios biggrin.gif Cia pvz moterys musasi, vyrai nesikisa lotuliukas.gif

ne su vienu kolega besnekant supranti kiek daro zmona namie ir kiek vyras, labai daug vyru namie tvarkosi, gamina, sestadieniais rytais isveda vaiksu i lauka, kad mzonso pamiegotu ilgiau biggrin.gif
Viena karta vienas perkasi tokius pietus kur pasildomi, po darbo, sakau, o tai tavo zmona ne namie, pietu nedaro?, tai sako ji gi vaikiuka priziuri, O pas mus moetrys kitom moterim vejus kelia, tipo ka tu cia tingi nieko nedirbi, tik su vaikais SEDI, nors ta sedetoja dazniausiai sveicia namus, daro valgyti kelis kartus per diena ir aisku pilnai rupinasi vaikais...ir dar neitinka dar matai nepakankamai seksualiai atrodanti doh.gif

nu buduliai tikrai sedes, o kiti gal pasitems, jaunesni vyrai juk jau kitaip dazniausiai elgiasi...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 08 09, 13:14)
Oi ne, jie bumbes ir varys ant ju, kokios jos tokios anokios

ne, dazniausiai tuos kitus vyrus keikia biggrin.gif
Atsakyti