tai taip, bet patys tai rankytėm dirbs, nieko kito neliks jiems

Oi ne, jie bumbes ir varys ant ju, kokios jos tokios anokios
---------------------------------------------
Jos gerai daro ciulpai ir visa kita - tiesiog tobulai - cia tik vyrai neismaneliai nemoka vini ikalti ,ir visko pastatyt .
O tie anglistai iesko piguvos nu -kak tut neponiat
Kazkodel abejotina man ta ju laime su uzsienieciais. Nemanau kad tas pasaku gyvenimas kur kas daznesnis nei su savo tautieciu.
I zmogu reik ziureti ne tautybe Tik kaip Virga sake, su vyresniais vyrais tikrai ne kas Lietuvoje, geriausi dazniausiai vede, moteru daugiau, vyru daug nemazai gerenciu ir i moteri kaip i tarnaite ziurinciu...
o ta laime bus tokia kokia susikursi ar su savos tautybes ar kitos, nelabai svarbu jau. Man smagiau lietuviskai namie sneketis, kazkaip jokia kalba neina taip issireiskti tiksliai kaip sava, o pasikalbeti man svarbu
Oi ne, jie bumbes ir varys ant ju, kokios jos tokios anokios
---------------------------------------------
Jos gerai daro ciulpai ir visa kita - tiesiog tobulai - cia tik vyrai neismaneliai nemoka vini ikalti ,ir visko pastatyt .
O tie anglistai iesko piguvos nu -kak tut neponiat
nu ka ir sakem, pavare zmogus ant abieju
grazinsiu i tema
susipazinau su vienu vokieciu. jis zenkliai jaunesnis, tai tik siaip paplepejom, tai buvau pakraupusi - jis buvo Palangoje ir mano, kad Lietuvoje visur reikia elgtis kaip mate budulius elgiantis Palangoje ir taip elgiasi Nidoje. Tai bando kabinti panas Nidoje vaiksciodamas iki puses nuogas su treninginemis kelnemis
Negalejau garsiai juokais, tai servetele uzsidengiau burna. 😂🤣Turi gera humoro jausma, Kin. Ne karta tai sakiau. Ir zinok, dabar suprantu tavo sekmes/nesekmes(kaip paziureti) renkantis antra puse. Esi per protinga daugumai laisvu vyru. Protingi isgraibyti ir zino, kad pas kaimynus zole nera zalesne..
O kaip tas ispanai? Vienisas, grazus ir protingas? 😏
Mylimuke geru atostogu jums ir sekmes santykiuose. AS uz tave dziaugiuosi. ❤🌺