Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

negaliu, vos garsu nesijuokiau vietomis bigsmile.gif kai kurios mintys paie sventus vyru ir moteru santykius, vargse Anna Karenina lotuliukas.gif
42 Auksinės mintys- iš mokinių darbų.
1 Tiškevičiai, nors ir aristokratai, buvo inteligentiški žmonės.
2 Berniukas įėjo į klasę, nuleido galvą ir taip žemyn galva stovėjo.
3 Jis buvo pasiturintis ūkininkas: turėjo kiaulę, arklį ir žmoną...
4 Ir tada kunigaikštis Gediminas pasiuntė kryžiuočiams telegramą.
5 Kaktusas nukrito ant katinėlio ir sukniaukė iš skausmo.
6 Ana Karenina nesurado tikro vyro ir todėl atsigulė po traukiniu.
7 Visi poeto eilėraščiai buvo rimuoti, kas kitiems poetams retai pasitaiko.
8 Mano įsimintiniausia diena- tyli liepos naktis...
9 Ji buvo labai išsilavinusi, todėl kvėpinosi kvepalais.
10 Miesto centre auga parkas, apsodintas mūsų tėvais.
11 Gimtadienyje mus vaišino tortu ir petardomis.
12 Perskaitęs "Dievų mišką" Sruoga sužinojo, kaip sunku jam buvo koncentracijos stovykloje.
13 Ant savo galo vabalas turi švieselę, kuria vilioja pateles.
14 Rašytoja buvo jautri daugelyje savo vietų...
15 Su barzda, bet labai stiprus žaidėjas.
16 Po to, kai Onieginas išvažiavo, Tatjana dažnai lankydavosi jo kabinete Ir palaipsniui tapo moterimi.
17 Ir šuo sustaugė nežmonišku balsu.
18 Vronskis susiėjo su Ana nauju, nepriimtinu mūsų šalyje, būdu.
19 Tatjana važiavo karietoje su atviru užpakaliu.
20 Pavelas Petrovičius atvažiavo į dvikovą su baltais pantalonais. Pasigirdo šūvis.
- Och! tarė jis laužyta lietuvių kalba.
21 Ant ežero kranto melžėja melžė karves, o vandenyje viskas atsispindėjo atvirkščiai...
22 Pjero užpakalyje kažkas baisiai sušnypštė ir...sprogo bomba.
23 Iš miško girdėjosi mergaitės riksmas, palaipsniui pereinantis įmoterišką.
24 Mūšio lauke girdėjosi mirusiųjų riksmas ir vaitojimai.
25 Tarasas Bulba sušuko savo sūnui: "Kuo tave padariau, tuo ir užmušiu!"
26 Mūsų kolūkyje kiekviena melžėja duoda vidutiniškai po 10 l pieno per dieną.
27 Mergaitės ėjo sniegu ir draugiškai girgždėjo kojomis.
28 Komjaunuoliai darbavosi dieną ir naktį, nepadėdami rankų, nesikeldami iš patalo.
29 Makulatūros rinkimo dieną visi berniukai ateina su uniformomis, o mergaitės beformės.
30 Nagulnovas vaikštinėjo po kaimą ir savo ginklu gąsdino moteris.
31 Geriausi mokiniai talpinami į stendą.
32 Vairuotojas bijojo vietos, iš kurios pasirodo vaikai.
33 Surinktas vaistažoles pardavėm vaistinei kartu su klasės auklėtoja.
34 Pasiklausius senovės dainų, galima galvoti, kad iš karo grįžta tik arkliai.
35 Lietingu laikotarpiu be lietsargio žmonės apsišlapina.
36 Prie carų už rūkymą nukirsdavo galvą, bet ir nukirtus, atkaklūs vis tiek rūkė.
37 Aš nuo pat vaikystės svajojau būti gydytoju ir pjaustyti žmonėms kojas, rankas ir kitus jiems reikalingus organus.
38 Jį mylėjo net tik vaikai ir kaimynai, bet ir pačios bitės.
39 Mes žinome, kad bitės yra lietuvių nacionalinis naminis gyvūnas.
40 Girdvainiui reikėjo sutikti nepaprastą, tikrai jo obuolmušių vertą merginą.
41 Šienapjūtės dainose apdainuojami mergelės ir grėblio santykiai.
42 Manau, kad Maironis skatino lietuvių kalbą neišnykti
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 09, 16:30)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif gal pasiilgo?
jus jam atgal paleskit , kaip mokat  biggrin.gif

aha, apie ex pageidautina išvien pavaryti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 09, 17:23)
37 Aš nuo pat vaikystės svajojau būti gydytoju ir pjaustyti žmonėms kojas, rankas ir kitus jiems reikalingus organus.

Šitame tai gryna teisybė.
Atsakyti

Geros mintys.Mums lituanistė taipogi parinkdavo tokių nusišnekėjimų.Nesakydavo ji nei vardų, bet kaip būdavo gėda kai papuldavo ir maniškis.

.Kai Delfį paskaitai, dar ne tokių perliukų randi.O rašo žurnalistikos mokslus baigę žmonės.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 09, 18:19)
aha, apie ex pageidautina išvien pavaryti biggrin.gif
Papildyta:

Šitame tai gryna teisybė.

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 09, 18:46)
<p>Geros mintys.Mums lituanistė taipogi parinkdavo tokių nusišnekėjimų.Nesakydavo ji nei vardų, bet kaip būdavo gėda kai papuldavo ir maniškis.
</p><p>.Kai Delfį paskaitai, dar ne tokių perliukų randi.O rašo žurnalistikos mokslus baigę žmonės.
</p>

Musu mokytoja irgi skaitydavo, bet daznai visa rasineli , jei labai geras arba labai juokingas smile.gif
Oi, tu nauju dienrasciu, tai uztenka vien pavadinimus perskaityti biggrin.gif
Atsakyti

---------------------------------------------

Jos gerai daro ciulpai ir visa kita - tiesiog tobulai

Bet va žiūriu,kaip pasikeitė laikai.Seniau mergaitei reikėjo mokėti austi, verpti.Mano laikais užteko,kad mokėdavai sagą įsiūti ir žinoti iš ko kotletai kepamai.O dabar žiūriu visai paprasta, nereikia nieko sugebėti, išskyrus oralinio sex'o meną.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 09, 19:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72174436" data-time="1533812690"><div><p><span></span>
</p><p><span>---------------------------------------------</span></p><p><span>Jos gerai daro ciulpai ir visa kita - tiesiog tobulai </span>
</p><p><span></span>
</p></div></blockquote><p>Bet va žiūriu,kaip pasikeitė laikai.Seniau mergaitei reikėjo mokėti austi, verpti.Mano laikais užteko,kad mokėdavai sagą įsiūti ir žinoti iš ko kotletai kepamai.O dabar žiūriu visai paprasta, nereikia nieko sugebėti, išskyrus oralinio sex'o meną.
</p>

Keiciasi laikai Lisiteja. Reikia nepaveluoti i traukini, nes nauja karta i vyro sirdi, ateina ne per kotletus. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aha praktikuojasi zmones , i tema, prajuokino lotuliukas.gif Vargse moteriske, patys linksminosi, o jos nepakviete, juokas pro asaras, bet nejau jau nekalta ten tokia gulejo nieko nemacius ir negirdejus, arba prisisapnavo mociutei arba gaila pasidare ant senatves suzinojo, ko nezinojusi lotuliukas.gif
DELFI pasiekė anoniminis laiškas, kuriame buvo teigiama, kad Respublikinės Kauno ligoninės palatoje buvo užsiimama seksu. Toje pačioje patalpoje gulėjusi moteris dėl vaizdų ir garsų patyrė šoką.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=78736517
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 08 09, 21:13)
Keiciasi laikai Lisiteja. Reikia nepaveluoti i traukini, nes nauja karta i vyro sirdi, ateina ne per kotletus.  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif pagaliau snekama i tema. Va cia tai patarimas kaip vyra susirasti. Skaitau, kad pirmas vertingas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 08 09, 17:04)
O kaip tas ispanai? Vienisas, grazus ir protingas? 😏

ispanas pasisiule iki Vilniaus parvezti, bet nesutapo keliones dienos, taidraugiskai atsimojavom ax.gif o siaip kazkodel pamaniau, kad jis gejus rolleyes.gif

QUOTE(Nakviša @ 2018 08 09, 17:19)
Kin, turiu fiks idėją. Varom su manim wakint’i. 80% ant lentų vyrukai. Visos moteriškos lyties merginos už mane jaunesnės.
Jau aš, sena tarka, ir tai dėmesio sulaukiu. Vis pataria, pataiso, paaiškina. Mano vyrą vakar mano kolega pavadino. O berniukų ten neblogų būna, akis paganyti yra į ką.

pagooglinau, kas tai yra.
aciu uz pasiulyma, iki kitos vasaros gal pribresiu blink.gif
as ant vienos kojos 10 sekundzu neisstoviu, su koordinacija problemos, o cia blink.gif
nebent berniukams ant pazvengimo rolleyes.gif
o jei rimtai, man reikia ne berniuku, o vyro - nesu as jau tokia visai jaunikle.

QUOTE(virga @ 2018 08 09, 21:13)
Keiciasi laikai Lisiteja. Reikia nepaveluoti i traukini, nes nauja karta i vyro sirdi, ateina ne per kotletus.  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tai jau seniai yra posakis, kad tos, kurios mano, kad kelias i vyro sirdi eina per skrandi, taiko per aukstai biggrin.gif
Atsakyti

Keiciasi laikai Lisiteja. Reikia nepaveluoti i traukini, nes nauja karta i vyro sirdi, ateina ne per kotletus.

Aš tik šiaip, pamąstau.Mano traukinys jau seniai nuvažiavo.O kotletų nekepu,juk nepriimsi svečio riebalais pasmirdusi, ne to juk atvažiavo.

Kin, nežiopsok.Atletiški vyriokai pašaliais nesimėto.

Atsakyti
as galiu iskepti bet ka, bet kotletu nekepu, nes ju nevalgau. Man mesa turi buti mesa, o ne kazkas permalta.
o atletiskumas yra kintamas dalykas, tai smegenu vingiai man atrodo stabilesni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 08 09, 22:51)
as galiu iskepti bet ka, bet kotletu nekepu, nes ju nevalgau. Man mesa turi buti mesa, o ne kazkas permalta.
o atletiskumas yra kintamas dalykas, tai smegenu vingiai man atrodo stabilesni  rolleyes.gif

Nu tak, raumenys subliuksta, o smegenu vingiai kur kas reciau issitiesina, tam reik dideliu pastangu biggrin.gif
Atsakyti