Kodėl?

As gi turiu kruvas trukumu...
Arbūzėli, pasirodei, na atsakyk man kaip vyras, kas yra smulkmena.O gal viskas svarbu? o gal smulkmenų nebūna?
Taip, ta mano draugė vadovauja prekybos centrui.Ir turi tokią prekybininko gyslelę, kad eskimui kondicionierių parduotų.
![]()
blyn sunku ,as invidualia veikla uzsiimu .buna tokiu dienu kad ikalt reikia,pvz reikia tech apziura auto vaziuot o ten 4 ratai perpjauti nauji 600e i siukslyna ,buna 100e ismeti nusispjauni ir eini toliau.beje visi to nemato,nesupranta.
is santykiu - anksciau buvau aukstesnes savivertes -daba ji nusimususi laabai .reikia pagyvent tarp normaliu zmoniu kad galeciau vardinti.Su amziumi ir didziules bedos pasdaro mazomis smulkmenomis.
nu apie GMO i svis nesneku, bet soja vyram nelabai gerai pasirodo , kaip ir apyniai, nu nebent noti eiti Idomucios keliu.
mano galva visi mitybos patarimai, kurie sako kad alko gerimai gerai yra visiskas briedas
Papildyta:
mano tetis pamenu nepraeidavo pro rukancia moteri butinai ka nors pasakydavo, nu graiia tyaip mandagiai, pvz nu tokia grazi dama ir rukotpats neruke niekad...
valgai ir nezinai kad jau senai valgai ;)
as daba tik palinguoju galva ,nu nepadesi tiem rukantiems kol jie patys to nesupras.as kai mokiaus ir daug tokiu budavo -o moralas pasaliniu tik pykti gimdydavo.
mano ex dukra 9m bande rukyti )
O man isvis tie remai, kad tas va vyriska, tas moteriska atrodo nereikalingi ir dirbtini. Juk visi tie stereotipai musu sugalvoti ir tiek, todel as nelyginu saves ir jokiu budu i juos netaikau. Ir niekas man negali pasakyti, kad as nemoteriska, nes kas jam moteriskumas, man gal asiliskumas bus. As esu as ir viskas. Pagal lytinius organus as moteris, o toliau - zmogus.
O man isvis tie remai, kad tas va vyriska, tas moteriska atrodo nereikalingi ir dirbtini. Juk visi tie stereotipai musu sugalvoti ir tiek, todel as nelyginu saves ir jokiu budu i juos netaikau. Ir niekas man negali pasakyti, kad as nemoteriska, nes kas jam moteriskumas, man gal asiliskumas bus. As esu as ir viskas. Pagal lytinius organus as moteris, o toliau - zmogus.
as vienai einanciai i kariuomene sakiau;rinkis kokia sandelininkes profesija negi lakstysi ten su sauniku .o ta ;-dabar kiti laikai )