Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 14, 18:35)
As tave vis skaitau ir vis pagalvoju, kad tu mano moters idealas  biggrin.gif

Kodėl? blink.gif bigsmile.gif
As gi turiu kruvas trukumu...
Atsakyti

Arbūzėli, pasirodei, na atsakyk man kaip vyras, kas yra smulkmena.O gal viskas svarbu? o gal smulkmenų nebūna?

Taip, ta mano draugė vadovauja prekybos centrui.Ir turi tokią prekybininko gyslelę, kad eskimui kondicionierių parduotų. :oh: 

blyn sunku ,as invidualia veikla uzsiimu .buna tokiu dienu kad ikalt reikia,pvz reikia tech apziura auto vaziuot o ten 4 ratai perpjauti nauji 600e i siukslyna ,buna 100e ismeti nusispjauni ir eini toliau.beje visi to nemato,nesupranta.

is santykiu - anksciau buvau aukstesnes savivertes -daba ji nusimususi laabai .reikia pagyvent tarp normaliu zmoniu kad galeciau vardinti.Su amziumi ir didziules bedos pasdaro mazomis smulkmenomis.

Atsakyti

Man sako, kad as moteriska, bet mastymas ir charakteris vyriski. Ir suprask, kaip nori.

Jei tevas augino viskas ok,dar gal karininkas buvo?

Atsakyti

nu apie GMO i svis nesneku, bet soja vyram nelabai gerai pasirodo , kaip ir apyniai, nu nebent noti eiti Idomucios keliu. mirksiukas.gif
mano galva visi mitybos patarimai, kurie sako kad alko gerimai gerai yra visiskas briedas biggrin.gif
Papildyta:
mano tetis pamenu nepraeidavo pro rukancia moteri butinai ka nors pasakydavo, nu graiia tyaip mandagiai, pvz nu tokia grazi dama ir rukot biggrin.gifpats neruke niekad...

valgai ir nezinai kad jau senai valgai ;)

as daba tik palinguoju galva ,nu nepadesi tiem rukantiems kol jie patys to nesupras.as kai mokiaus ir daug tokiu budavo -o moralas pasaliniu tik pykti gimdydavo.

mano ex dukra 9m bande rukyti  :))

Atsakyti

O man isvis tie remai, kad tas va vyriska, tas moteriska atrodo nereikalingi ir dirbtini. Juk visi tie stereotipai musu sugalvoti ir tiek, todel as nelyginu saves ir jokiu budu i juos netaikau. Ir niekas man negali pasakyti, kad as nemoteriska, nes kas jam moteriskumas, man gal asiliskumas bus. As esu as ir viskas. Pagal lytinius organus as moteris, o toliau - zmogus.

Atsakyti
tiek siais ,tiek anais laikais beveik visi pabande. dar senesniais, tai mazai kam ir rupejo, kad tie vaikai ruko. gal ne visai musu krastuose, bet kitur, kur rukymas labiau populiarus (cigarai , auginamas tabakas), vaikai maziukai ruke ir dabar gal teberuko.
dabar kaip tik jaunimas labai samoningas, dabartine auganti karta nebenori slamsto kist i save.
arba bent jau to slamsto,koki kisdavosi tevai hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 14, 19:35)
<p>O man isvis tie remai, kad tas va vyriska, tas moteriska atrodo nereikalingi ir dirbtini. Juk visi tie stereotipai musu sugalvoti ir tiek, todel as nelyginu saves ir jokiu budu i juos netaikau. Ir niekas man negali pasakyti, kad as nemoteriska, nes kas jam moteriskumas, man gal asiliskumas bus. As esu as ir viskas. Pagal lytinius organus as moteris, o toliau - zmogus.</p><p></p>

placiau paemus tai tikrai taip.
nors man paciai asmeniskai itartinai atrodo tie momentai,kai zmogus JAUCIASI kazkuo esas, o ji bandoma padaryti "niekuo", kalbant apie lyti ir visus jos pasireiskimus.
Atsakyti

O man isvis tie remai, kad tas va vyriska, tas moteriska atrodo nereikalingi ir dirbtini. Juk visi tie stereotipai musu sugalvoti ir tiek, todel as nelyginu saves ir jokiu budu i juos netaikau. Ir niekas man negali pasakyti, kad as nemoteriska, nes kas jam moteriskumas, man gal asiliskumas bus. As esu as ir viskas. Pagal lytinius organus as moteris, o toliau - zmogus.

as vienai einanciai i kariuomene sakiau;rinkis kokia sandelininkes profesija negi lakstysi ten su sauniku .o ta ;-dabar kiti laikai :))

Atsakyti

Нас сотворили не для греха, а для любви...И это сказано не только о теле, но и о душе...Любовь спасет мир...Мира всем, любви и добра!!!

Atsakyti

O man kartais ir nubėgusi pėdkelnių akis, ar nulūžęs nagas yra tragedija.Priklausomai nuo nuotaikos.

Atsakyti

O man kartais ir nubėgusi pėdkelnių akis, ar nulūžęs nagas yra tragedija.Priklausomai nuo nuotaikos.

as jei tokia liaska pmatau-galvoju;uzkliuvo moteriske uz kazko  :rolleyes:  bet tikrai net nepagalvoju,kad tai vyras kai move galejo akis paleisti..

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 14, 21:26)
<p>O man kartais ir nubėgusi pėdkelnių akis, ar nulūžęs nagas yra tragedija.Priklausomai nuo nuotaikos.
</p>

ziurint i aplinkybes, jei kokiam svarbiam susirinkime ar sventeje, aisku nemalonu, riekia vsiada atsargines tureti pedutes, o dilde vsiada msinoje bent turiu ir zirklutes aplmai puse namu su savim veziojuosi , o maza ko prireiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 14, 19:35)
<p>O man isvis tie remai, kad tas va vyriska, tas moteriska atrodo nereikalingi ir dirbtini. Juk visi tie stereotipai musu sugalvoti ir tiek, todel as nelyginu saves ir jokiu budu i juos netaikau. Ir niekas man negali pasakyti, kad as nemoteriska, nes kas jam moteriskumas, man gal asiliskumas bus. As esu as ir viskas. Pagal lytinius organus as moteris, o toliau - zmogus.</p><p></p>

fizinis pasaulis, ir kunas deja turi remus, i rniekur nuo ju nepabegsi biggrin.gif kaip moterys negali vienu dalyku atlikt, taip vyrai kitu, ir tie musu kunai itakoja ir tam tikras savybes ir budo bruozus ir tiek, skirtingi hormonai, skirtingi kunai, veiksmai ir t.t., aisku sureiksminti nereikia, bet visgi moterys man yra moterys, o vyrai vyrai, kaip manes netraukai moterys, taigi as visgi skiriu vyrus ir moteris kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugsėjo 2018 - 22:02
mano masinoj daugiausia tokie daiktai, kad galeciau i gamta savaitgaliui isvaziuoti kad ir sia minute biggrin.gif
Atsakyti