del logikos trukumo kazkiap atrodo nesiskundzaiat nu bet cia ir palyginot.
Vyras atnesa mamuta moteris suvalgo mamuta.
O santykius kuria abu, vienas gal viena diena imsis iniciatyvos, kitas kita, pvz vyras gal pakveis pasivaikscioti kur po miska, moteris kita diena gal sukurs namie kokia romantiska atmosfera, arba atvirksciai, nebuna taip, kad tik vienam dedant pastangas kazkas megztusi....
Papildyta:
norejau paklausti ar kazkas sunkaus jusu gyvenime, kad to daryti negalit?
Papildyta:
Kai žmonės ims elgtis su jumis kaip su moterimi. Siūlyti savo pagalbą, apsaugą, globą. Sakyti jums komplimentus ir dovanoti dovanas.
cia dar is to straispnio masciau apie ta moteriskuma, man sitie dalykai - tai tikrai nera siekemybe, tai reiksia as ne nenoriu buti moteriska?

nesuprantu, kodel kazkas turetu noreti globos, apsaugos, kai yra suauges? Idomu, kas pas tas moteris galvoje dedasi, jei tokiu dalyku norisi? arba, kad jom tos komplimentus sakytu? man tai viskas atrodo kyla is baimiu, nepasitikejimo, nes, jei savim pasitiki, tai tokiu noru nebus.
tai klausimas ar tai jau tikrai tas moteriskumas ar tik traumuota asmenybe?
nes nu kam zmones siulo paglaba, apsauga, globa? man tai toks kyla noras del zmoniu, kurie nuskriausti kazkuom gyvenime ar beglobiai gyvumai kokie? tikrai nenoreciau zmonem sukelti tokius jausmus...
O kad tavo vyras uzdirbtu pinigus seimai tai nera noras apsaugos ir globos, finansines?