Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nuolat @ 2018 10 15, 12:36)
<p>Lutuke,
Kodai man svetimi, neesu aš čia tiek įgudusi tuose visuose koduose. Purvais nebūtina taškytis jeigu aš esu pirmokė kai kuriuose dalykuose. </p><div>

nu atleiskit, bet jus cia daugiau pasitaket, nei kas ant jusu pasitaske biggrin.gif Arbuzas normaliai jums paaiskino, o Idomucia savam stiliui.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 14, 09:43)
<p>arbuzas77, ant balto riedučio neužteks.  Šio to daugiau vertos esam, oi daug daugiau.   nail.gif   Jau mokyti mūsų nereikia, visko mokam, viską žinom, kaip sakant reikalo nepagadinsim.....  lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>Dėl vyro, tai turi būti geras žmogus ir aišku testosterono pakankamai gamintis  flirt.gif Gerai, kad visų skirtingi norai, o tai kiltų karas, gal net pasaulinis  tongue.gif</p>

Sako, kad geras zmogus, ne profesija, bet as dziaugiuosi, kad mano vyras geras zmogus. mirksiukas.gif

Vakar mano drauge, per Viberi, klause mano vyro patarimo. Gavo issamu atsakyma ir dar karta baltai uzpavydejo man mano gero vyro. ax.gif

Nuolat ateik i musu tema pabendrauti Bendraminciuose. +- 40. Ten renkasi vien paneles. mirksiukas.gif

Atsakyti

nu atleiskit, bet jus cia daugiau pasitaket, nei kas ant jusu pasitaske biggrin.gifArbuzas normaliai jums paaiskino, o Idomucia savam stiliui.

Na taip, pagerbta net dviejų vyrų, smagumėlis   :lol: 

Arbūzas, dar augimo stadijoj, dar jaunas,  tai lyg ir paaiškinama. 

O dėl Idomucios, tai aš jau nuomonę susidariau ir nebediskutuosiu.

Viskam yra ribos ir elementarus mandagumas tarp žmonių turi būti. 

Atsakyti

Nuolat ateik i musu tema pabendrauti Bendraminciuose. +- 40. Ten renkasi vien paneles. mirksiukas.gif

Ačiū, kad aš jau netiksiu prie panelių, galiu jas sugadinti  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 15, 13:22)
Na taip, pagerbta net dviejų vyrų, smagumėlis   lotuliukas.gif </p><p>Arbūzas, dar augimo stadijoj, dar jaunas,  tai lyg ir paaiškinama. </p><p>O dėl Idomucios, tai aš jau nuomonę susidariau ir nebediskutuosiu.
</p><p></p><p>Viskam yra ribos ir elementarus mandagumas tarp žmonių turi būti. </p>

nu pradziai Idomucia saves nelaiko vyru ir net gydytoju pazuyma turi, kad jis ne vyras mirksiukas.gif
O Arbuzas tikrai jums nieko blogo nepasake.
kazkaip labai neadekvaciai reaguojat.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 15, 12:31)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72232636" data-time="1539595522">
<div>
<p>Oi
vartotojo įkelta nuotraukames kitokios, nei vyrai
vartotojo įkelta nuotrauka

Aha aha...
vartotojo įkelta nuotraukames tik galvojam apie senstanciu vyru kunus vartotojo įkelta nuotrauka
Nejuokinkit voveruškų. Moterys, kaip ir vyrai, rinktusi jaunu vyru kunus pasivartymams</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kam gali rūpėti vyro kūnas jeigu galvoje pas tokį vyrą vėjai švilpia. Jeigu galvoti tik apie fizinę meilę, tai taip. Bet jeigu galvoti apskritai apie meilę? Ar pasotina tokia meilė žmogų, jeigu tik kūniškas malonumas, be dvasinės bendrystės? Gal kiekvienam skirtingai, skirtingi žmonės esame. Ko ieškome, tą ir randame. Kiekvienas savęs vertus žmones traukiame. </p>
<p>Yra moterys, kurioms tik kūnas tiek savo tiek vyrų rūpi, yra kur rūpi tik dvasiniai dalykai, yra kuriems/ioms rūpi abu dalykai ir jų dermė. Kai sakant, atitiko kirvis kotą...</p>
[right][snapback]72232648[/snapback][/right]

As pasirinkau protas +jaunystė. Kam man senas vyro kunas, jei galiu tureti jauna + seimos zmogu + mamuto vilkika i namus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 15, 13:29)
As pasirinkau  protas +jaunystė. Kam man senas vyro kunas,  jei galiu tureti jauna + seimos zmogu + mamuto vilkika i namus?

Liuks, svarbu, kad tau tai tinka ir patinka mirksiukas.gif
Atsakyti

Na taip, pagerbta net dviejų vyrų, smagumėlis   :lol:

Arbūzas, dar augimo stadijoj, dar jaunas,  tai lyg ir paaiškinama. 

Tai kad jam apie 40 m. Jei dabar augimo stadija, tai kada uzaugs?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 15, 12:25)

Nejuokinkit voveruškų. Moterys,  kaip ir vyrai,  rinktusi jaunu vyru kunus pasivartymams

Kad rinktis - reikia tureti babkiu.
Ubagai nesirenka... Pinigus gali pakeisti kazkokios ypatingos vertingos savybes

Vyrams irgi galioja
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 15, 13:27)
nu pradziai Idomucia saves nelaiko vyru ir net gydytoju pazuyma turi, kad jis ne vyras mirksiukas.gif
O Arbuzas tikrai jums nieko blogo nepasake.
kazkaip labai neadekvaciai reaguojat.

Na mano problema, kai tarp eilučių pradedu skaityti. Tiesiog užkliuvau už vieno sakinio. Manęs taip dar niekas neįžeidinėjo. Padarysiu išvadas, mažiau gilintis. Dabar suprantama, jeigu Id-cia būtų vyras, tai ir nebūtų parašęs.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 15, 13:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72232675" data-time="1539597359"><div><p>nu atleiskit, bet jus cia daugiau pasitaket, nei kas ant jusu pasitaske vartotojo įkelta nuotraukaArbuzas normaliai jums paaiskino, o Idomucia savam stiliui.</p></div></blockquote><p>Na taip, pagerbta net dviejų vyrų, smagumėlis   lotuliukas.gif </p><p>Arbūzas, dar augimo stadijoj, dar jaunas,  tai lyg ir paaiškinama. </p><p>O dėl Idomucios, tai aš jau nuomonę susidariau ir nebediskutuosiu.
</p><p></p><p>Viskam yra ribos ir elementarus mandagumas tarp žmonių turi būti. </p>

O tai kiek arbūzui vasarų? Pagal šneką, tai koks apie 40 g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 15, 11:46)
del logikos trukumo kazkiap atrodo nesiskundzaiat nu bet cia ir palyginot.
Vyras atnesa mamuta moteris suvalgo mamuta.
O santykius kuria abu, vienas gal viena diena imsis iniciatyvos, kitas kita, pvz vyras gal pakveis pasivaikscioti kur po miska, moteris kita diena gal sukurs namie kokia romantiska atmosfera, arba atvirksciai, nebuna taip, kad tik vienam dedant pastangas kazkas megztusi....  mirksiukas.gif
Papildyta:

norejau paklausti ar kazkas sunkaus jusu gyvenime, kad to daryti negalit?
Papildyta:
Kai žmonės ims elgtis su jumis kaip su moterimi. Siūlyti savo pagalbą, apsaugą, globą. Sakyti jums komplimentus ir dovanoti dovanas.

cia dar is to straispnio masciau apie ta moteriskuma, man sitie dalykai - tai tikrai nera siekemybe, tai reiksia as ne nenoriu buti moteriska?  bigsmile.gif  nesuprantu, kodel kazkas turetu noreti globos, apsaugos, kai yra suauges? Idomu, kas pas tas moteris galvoje dedasi, jei tokiu dalyku norisi? arba, kad jom tos komplimentus sakytu? man tai viskas atrodo kyla is baimiu, nepasitikejimo, nes, jei savim pasitiki, tai tokiu noru nebus.
tai klausimas ar tai jau tikrai tas moteriskumas ar tik traumuota asmenybe?  unsure.gif
nes nu kam zmones siulo paglaba, apsauga, globa? man tai toks kyla noras del zmoniu, kurie nuskriausti kazkuom gyvenime ar beglobiai gyvumai kokie? tikrai nenoreciau zmonem sukelti tokius jausmus...

O kad tavo vyras uzdirbtu pinigus seimai tai nera noras apsaugos ir globos, finansines?
Atsakyti