QUOTE(Aimeja @ 2018 10 15, 15:44)
Tau yra 18m. ir nei dienos daugiau, o kad puikiai atsimeni tuscias sovietmecio lentymas, tai dzin.
Tu nesekioji? Tu perskaitai visas senas temas 10 m. senumo. Viska ka apie tave zinau, tai tu rasei tose temose kur ir as rasydavau. Nieko sekiot nereikejo. Vegetaru tema buvo idomi ne del taves, bet ten pastebejau tave kaip rasancia nesamones.
Alu pirkai? Fui. Sakei negeriat.
Bet ir baile. Tai sakyk sakyk burbai, kad sena. Zinai tu jos amziu puikiai.
Oi ne, tikrai vyresnė

Matai, ir man visai nebaisu tai pripažinti.
Dar viena užuomina: matai, inteligentiški žmonės jau ir vaikystėje galvoti. Aš bendravau su vyresniais vaikais, daug kur mane nusiveždavo, nusivesdavo, papasakodavo ir t.t. Ir šiaip, atmintis puiki. Aš save dar iki dabar atmenu tam tikruose epizoduose, kai man 2-3 metai buvo
kalbėk už save. Jei taip teigi, tu ir skaitai (turinti tobuląjį gyvenimą, bet kaip tut kak tut

)
Ne sau pirkau. Negyvenu gi kaip tu, tik nuo manęs iki lutukės
Nežinau. Iš kur man žinot? Aš su ja niekada nebendravau, tik keliose temose kur for fun. O jei ir rašė ji tenais, tai gal ne viską skaičiau (nesu gi viską visur skaitanti būtiniausiai kaip ne kurie

) Galiu tik į rutulį pasižiūrėt, bet Burbė fainas žmogus, kam man ją nužiūrinėt? Geriau jau tave