Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 15, 15:42)

Babulencijos tik tos, kurios vis meluoja savo amžių ir bando jaunesnes nares susendinti.
Tokia yra cambala, jinai ir bobulencija biggrin.gif

Oi ne ne, ne ji. Tai tu meluoji savo amziu, nori pasirodyti jaunesne nei esi, nors tavo amzius akivaizdus. Ir tu bandai vis susendinti kitas. Tai va- tu ir esi bobulencija. Labai taikliai apie save.

Tai burbancios bijai sena pavadinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 15, 15:26)
Oi ne ne, ne ji.  Tai tu meluoji savo amziu, nori pasirodyti jaunesne nei esi, nors tavo amzius akivaizdus. Ir tu bandai vis susendinti kitas. Tai va- tu ir esi bobulencija. Labai taikliai apie save.

Tai burbancios bijai sena pavadinti.  biggrin.gif

Tai koks mano amžius? Nu rėžk. Pasakysiu ar pataikei.

Aš nežinau jos amžiaus. Nepersekioju narių kaip ne kurie biggrin.gif net vegetarais enbūdami, kad skaito vegetarų temas biggrin.gif vargšeliai 4u.gif
Papildyta:
galiu net pasufleruoti, aną savaitę man vėl nenorėjo alaus parduoti, paso prašė biggrin.gif
Atsakyti

Na mano problema, kai tarp eilučių pradedu skaityti. Tiesiog užkliuvau už vieno sakinio. Manęs taip dar niekas neįžeidinėjo. Padarysiu išvadas, mažiau gilintis. Dabar suprantama, jeigu Id-cia būtų vyras, tai ir nebūtų parašęs.

Cia nera jusu problema. Ir nebuvo ten tarp eiluciu parasyta. Labai tiesiogiai pasake. 

Atsakyti

Liuks, a mirksiukas.gif

Jum asmeniskai pasakysiu apie jaunas ;turejau 12 m jaunesne ,jai niolika o man 30 . taip smagu jaunas kunas bet bendravimo nebuvo tai ir nebuvom kartu. paskutinei mailei varzto truko ,sunku rast tos su kuria butu smagu buti . 

kurioj vietoj JUS pazeidziau,tai atsiprasau . jokiu asmeniskumu . 

augimo stadijoje ,man 41 ir 30 dienu 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 15, 15:35)
Cia nera jusu problema. Ir nebuvo ten tarp eiluciu parasyta. Labai tiesiogiai pasake. 

tau gi visi vyrai smurtautojai, gi statistika taip raso lotuliukas.gif ka kur kas jai pasake be Idomucios pasakymo, kad turetu buti geda to nesuprasti? vaje koks baisus izeidimas lotuliukas.gif
ziuriu auku paieska - tavo hobis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 spalio 2018 - 14:41
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 15, 16:35)
Tai koks mano amžius? Nu rėžk. Pasakysiu ar pataikei.

Aš nežinau jos amžiaus. Nepersekioju narių kaip ne kurie biggrin.gif net vegetarais enbūdami, kad skaito vegetarų temas biggrin.gif vargšeliai 4u.gif
Papildyta:
galiu net pasufleruoti, aną savaitę man vėl nenorėjo alaus parduoti, paso prašė biggrin.gif

Tau yra 18m. ir nei dienos daugiau, o kad puikiai atsimeni tuscias sovietmecio lentymas, tai dzin. biggrin.gif

Tu nesekioji? Tu perskaitai visas senas temas 10 m. senumo. Viska ka apie tave zinau, tai tu rasei tose temose kur ir as rasydavau. Nieko sekiot nereikejo. Vegetaru tema buvo idomi ne del taves, bet ten pastebejau tave kaip rasancia nesamones.

Alu pirkai? Fui. Sakei negeriat.

Bet ir baile. Tai sakyk sakyk burbai, kad sena. Zinai tu jos amziu puikiai.
Atsakyti

Na mano problema, kai tarp eilučių pradedu skaityti. Tiesiog užkliuvau už vieno sakinio. Manęs taip dar niekas neįžeidinėjo. Padarysiu išvadas, mažiau gilintis. Dabar suprantama, jeigu Id-cia būtų vyras, tai ir nebūtų parašęs.

soryy ten kazkur paspaudinedamas klaviatura minti pameciau ,redaguot neleido. tai nebuvo asmeniska jum  :4u:​ taika

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 15, 15:44)
Tau yra 18m. ir nei dienos daugiau, o kad puikiai atsimeni tuscias sovietmecio lentymas, tai dzin.  biggrin.gif

Tu nesekioji? Tu perskaitai visas senas temas 10 m. senumo. Viska ka apie tave zinau, tai tu rasei tose temose kur ir as rasydavau. Nieko sekiot nereikejo. Vegetaru tema buvo idomi ne del taves, bet ten pastebejau tave kaip rasancia nesamones.

Alu pirkai? Fui. Sakei negeriat.

Oi ne, tikrai vyresnė bigsmile.gif Matai, ir man visai nebaisu tai pripažinti.

Dar viena užuomina: matai, inteligentiški žmonės jau ir vaikystėje galvoti. Aš bendravau su vyresniais vaikais, daug kur mane nusiveždavo, nusivesdavo, papasakodavo ir t.t. Ir šiaip, atmintis puiki. Aš save dar iki dabar atmenu tam tikruose epizoduose, kai man 2-3 metai buvo tongue.gif

kalbėk už save. Jei taip teigi, tu ir skaitai (turinti tobuląjį gyvenimą, bet kaip tut kak tut biggrin.gif biggrin.gif )

Ne sau pirkau. Negyvenu gi kaip tu, tik nuo manęs iki lutukės biggrin.gif

Nežinau. Iš kur man žinot? Aš su ja niekada nebendravau, tik keliose temose kur for fun. O jei ir rašė ji tenais, tai gal ne viską skaičiau (nesu gi viską visur skaitanti būtiniausiai kaip ne kurie biggrin.gif ) Galiu tik į rutulį pasižiūrėt, bet Burbė fainas žmogus, kam man ją nužiūrinėt? Geriau jau tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 15, 14:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1539599356" data-cid="72232718" data-author="-burbanti-"><div><p>As pasirinkau protas +jaunystė. Kam man senas vyro kunas, jei galiu tureti jauna + seimos zmogu + mamuto vilkika i namus?</p></div></blockquote><p>Manau kad moterys kurios renkasi zymiai jaunesnius vyrus ytra pasmerktos likti vienos kai jau bus vyresnio amziaus. Ten pora metu tai nieko, bet kai desimtmeciai skiria tai vyras budamas 40-ties tikrai matys kokia jo zmona 50-mete ar net 60-mete lyginant su kokia 30-mete, kuria jis galejo tureti...Zodziu burba naudokis tuo jaunu kunu kol gali, nes veliau tas kunas labai nores pasinaudot irgi jaunesnes moters kunu. </p>
[right][snapback]72232815[/snapback][/right]

biggrin.gif alio, garaž, as su savo jaunesniu gyvenu jau dvidesimt vienus metus. Tau tai ne nesisapnavo. Kai tu tiek metu pragyvensi su jaunesne/iu, tik tada galesi prie manes praeiti ir nedrasiai pareiksti savo nuomone situo klausimu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 15, 15:44)

[right][snapback]72232883[/snapback][/right]

A ko cia plakiesi prie mano papo? biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.gifalio, garaž, as su savo jaunesniu gyvenu jau dvidesimt vienus metus. Tau tai ne nesisapnavo. Kai tu tiek metu pragyvensi su jaunesne/iu, tik tada galesi prie manes praeiti ir nedrasiai pareiksti savo nuomone situo klausimu biggrin.gif

Na tai pagarba tuomet. Del sapnavimo-man sapnavosi sapnai ne apie 21 metus, o apie visa gyvenima, bet deja prabundi kazkada is tu sapnu, o jei neprabundi tai isbudina. Ne viskas matai nuo tu sapnu priklauso, bet cia jau lutuke labiau egzperte 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 15, 16:49)
Oi ne, tikrai vyresnė bigsmile.gif Matai, ir man visai nebaisu tai pripažinti.

Dar viena užuomina: matai, inteligentiški žmonės jau ir vaikystėje galvoti. Aš bendravau su vyresniais vaikais, daug kur mane nusiveždavo, nusivesdavo, papasakodavo ir t.t. Ir šiaip, atmintis puiki. Aš save dar iki dabar atmenu tam tikruose epizoduose, kai man 2-3 metai buvo tongue.gif

Ne sau pirkau. Negyvenu gi kaip tu, tik nuo manęs iki lutukės biggrin.gif

Tau jau 18 su puse? blink.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai ir mesytes, desrytes nuperki ne sau. biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.gifalio, garaž, as su savo jaunesniu gyvenu jau dvidesimt vienus metus. Tau biggrin.gif

nu va atradot vienas kita . kaip liaudyje: atitiko kirvis kota

Atsakyti