Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 15, 12:25)

Nejuokinkit voveruškų. Moterys,  kaip ir vyrai,  rinktusi jaunu vyru kunus pasivartymams

...kaip ir vyrai...
Bet kodel tavo vyras vartosi su tavim, vyresne?
Pries kazka drebtelnant pamastyk ka rasai😂😂
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 15, 13:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72232675" data-time="1539597359"><div><p>nu atleiskit, bet jus cia daugiau pasitaket, nei kas ant jusu pasitaske vartotojo įkelta nuotraukaArbuzas normaliai jums paaiskino, o Idomucia savam stiliui.</p></div></blockquote><p>Na taip, pagerbta net dviejų vyrų, smagumėlis   lotuliukas.gif </p><p>Arbūzas, dar augimo stadijoj, dar jaunas,  tai lyg ir paaiškinama. </p><p>O dėl Idomucios, tai aš jau nuomonę susidariau ir nebediskutuosiu.
</p><p></p><p>Viskam yra ribos ir elementarus mandagumas tarp žmonių turi būti. </p>

Tai kad arbuzas jau pavytes patinelis, taip ir neismokes gyvrnimo pamoku
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 15, 13:34)
O kad tavo vyras uzdirbtu pinigus seimai tai nera noras apsaugos ir globos, finansines?

ne, kokia cia apsauga ar globa? dirbi, gauni pinigus, isleidi? kaip tai siejasi su globa ar apsauga? ci ajau per filosofijas nebent pritemsi, kad saugo nuo bado, bet tai man to nereikia as irgi uzsidirbu sau pakankamai .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 15, 13:34)
O tai kiek arbūzui vasarų?   Pagal šneką,   tai koks apie 40  g.gif

sake 30+
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 15, 13:33)
Na mano problema, kai tarp eilučių pradedu skaityti. Tiesiog užkliuvau už vieno sakinio. Manęs taip dar niekas neįžeidinėjo. Padarysiu išvadas, mažiau gilintis. Dabar suprantama, jeigu Id-cia būtų vyras, tai ir nebūtų parašęs.

kartais (arba net labai daznai)tie skaitymai tarp eiluciu buna tik fantazija biggrin.gif
kazkas su jusu saviverte negerai, jei jus izeidineti galima per interneta, juo labiau kai nieko niekas blogo neparase, Iodmucia tik prasae, kad geda turetu buti to nezinoti, tai jau cia kazkoks baisus izedimas?
ne be reikalo man jusu ankstensi zodziai isimine, ka pacitavau, ir ne be riekalo sakiau, kad gal uzteks maivytis, bandot save vaizduoti tuo ,ko nesat. Norit meiles, juoktis, dziaugtis, tai ir darykit tai, bet is sirdies, neapsimesdama.... 4u.gif
bet tiek to nebesigilinsiu, jusu reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 spalio 2018 - 12:44
QUOTE(cambala @ 2018 10 15, 13:36)
...kaip ir vyrai...
Bet kodel tavo vyras vartosi su tavim, vyresne?
Pries kazka drebtelnant pamastyk ka rasai😂😂

Aš esu Aš. Manęs nelygink su savimi ar kuo nors kitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 15, 14:04)
Aš esu Aš. Manęs nelygink su savimi ar kuo nors kitu  biggrin.gif

Ji net įkalus neįkerta, kad raganos nesensta biggrin.gif Man jau net 50+ bandė įpaišyti.
Vargšė, kaip ji bijo tų metų savo, tai mano, kad juos ant kitų permes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 15, 14:04)
Aš esu Aš. Manęs nelygink su savimi ar kuo nors kitu  biggrin.gif

Zinok tikrai nelyginu. Tiesiog tik pastebejimas mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 15, 14:07)
Man jau net 50+ bandė įpaišyti.

Nenusikalbek. Tau yra netoli 40, bet tu juokies is kitu nariu, kuriom 40 ar su trupuciu, vadini jas bobulem.
Gi realiai tai pavydi joms, pati zinai ko mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 15, 14:07)
Ji net įkalus neįkerta, kad raganos nesensta biggrin.gif Man jau net 50+ bandė įpaišyti.
Vargšė, kaip ji bijo tų metų savo, tai mano, kad juos ant kitų permes biggrin.gif

Burejos is kavos tirsciu visada lieka jaunos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 15, 14:13)

Nenusikalbek. Tau yra netoli 40, bet tu juokies is kitu nariu, kuriom 40 ar su trupuciu, vadini jas bobulem.
Gi  realiai tai pavydi joms, pati zinai ko mirksiukas.gif .

O dabar Montevertei pyzdiec uz tai bus.

Monteverte, a girdž, prispažink daba - moterys virš 40 Kai babulencijos? Labai pagalvok ka atsakyti, nes uz bausme teks keliais aplink baznycia eiti
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 15, 14:13)
Gi  realiai tai pavydi joms, pati zinai ko mirksiukas.gif .

Tai prisipažįsti, kad nusikalbėjai? biggrin.gif Tomui Kruzui 56 metia. O tu teigei, kad po 6 metų man bus tiek pat metų biggrin.gif Ir da rtiek, kiek Obamai biggrin.gif
Gal tu neik į forumą, kol neišsiblaivai? O tai žiauriai kenki savo reputacijai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 15, 14:21)
Burejos is kavos tirsciu visada lieka jaunos  biggrin.gif
Papildyta:

O dabar Montevertei pyzdiec uz tai bus.

Monteverte,  a girdž,  prispažink daba -  moterys virš 40 Kai babulencijos? Labai pagalvok ka atsakyti,  nes uz bausme teks keliais aplink baznycia eiti

Babulencijos tik tos, kurios vis meluoja savo amžių ir bando jaunesnes nares susendinti.
Tokia yra cambala, jinai ir bobulencija biggrin.gif
Atsakyti

As pasirinkau protas +jaunystė. Kam man senas vyro kunas, jei galiu tureti jauna + seimos zmogu + mamuto vilkika i namus?

Manau kad moterys kurios renkasi zymiai jaunesnius vyrus ytra pasmerktos likti vienos kai jau bus vyresnio amziaus. Ten pora metu tai nieko, bet kai desimtmeciai skiria tai vyras budamas 40-ties tikrai matys kokia jo zmona 50-mete ar net 60-mete lyginant su kokia 30-mete, kuria jis galejo tureti...Zodziu burba naudokis tuo jaunu kunu kol gali, nes veliau tas kunas labai nores pasinaudot irgi jaunesnes moters kunu. 

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 15, 14:42)
Manau kad moterys kurios renkasi zymiai jaunesnius vyrus ytra pasmerktos likti vienos kai jau bus vyresnio amziaus. Ten pora metu tai nieko, bet kai desimtmeciai skiria tai vyras budamas 40-ties tikrai matys kokia jo zmona 50-mete ar net 60-mete lyginant su kokia 30-mete, kuria jis galejo tureti...Zodziu burba naudokis tuo jaunu kunu kol gali, nes veliau tas kunas labai nores pasinaudot irgi jaunesnes moters kunu. </p>

manai neteisingai, mano mociute iki mirties isgyveno su senuoliu, kuris buvo 9 metai sjaunesnis, ir vede ja su 3 vaikais, ji pries tai isetkejusi nebuvo mirksiukas.gif
yra tusti vyrai, kurie tik kuna ir temato ir ya, kurie sugeba myleti, ir renkasi sirdimi ir kai kurios 40+ atrodo dar geriau nei 20+ mirksiukas.gif jau nesneku apei visus kitus pirvalumus, kaip isminti, patirti ir t.t.
O jau Burbanti tiek met su vyru isgyvenusi laimingai, tai tu tik is jos mokykis, o ne patarimus dalink biggrin.gif
Atsakyti

manai neteisingai, mano mociute iki mirties isgyveno su senuoliu, kuris buvo 9 metai sjaunesnis, ir vede ja su 3 vaikais, ji pries tai isetkejusi nebuvo mirksiukas.gif
yra tusti vyrai, kurie tik kuna ir temato ir ya, kurie sugeba myleti, ir renkasi sirdimi ir kai kurios 40+ atrodo dar geriau nei 20+ mirksiukas.gifjau nesneku apei visus kitus pirvalumus, kaip isminti, patirti ir t.t.
O jau Burbanti tiek met su vyru isgyvenusi laimingai, tai tu tik is jos mokykis, o ne patarimus dalink biggrin.gif

Nebuvo jokiu patarimu ten, buvo tik toks sabloniskas provokacinis pastebejimas, na kas visuomenej priimtina. Tu cia pasakei aisku viska kas yra tiesa, neneigiu to, ne amzius lemiamas dalykas. Bet diskusija yra diskusija, reikalingas aziotazas kad jinai virtu. 

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 15, 15:01)
Nebuvo jokiu patarimu ten, buvo tik toks sabloniskas provokacinis pastebejimas, na kas visuomenej priimtina. Tu cia pasakei aisku viska kas yra tiesa, neneigiu to, ne amzius lemiamas dalykas. Bet diskusija yra diskusija, reikalingas aziotazas kad jinai virtu. 

Ir kam tau tas ažiotažas? tai prisipažįsti, kad gelbėji forumą ir esi seksualiai absoliučiai pasyvus bei neturi žmonos?
Atsakyti