Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 15, 16:02)
biggrin.gif alio,  garaž,  as su savo jaunesniu gyvenu jau dvidesimt vienus metus. Tau tai ne nesisapnavo. Kai tu tiek metu pragyvensi su jaunesne/iu,  tik tada galesi prie manes praeiti ir nedrasiai pareiksti savo nuomone situo klausimu  biggrin.gif
Papildyta:

A ko cia plakiesi prie mano papo?  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 15, 16:09)
Tau jau 18 su puse?  blink.gif  biggrin.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai ir mesytes, desrytes nuperki ne sau.  biggrin.gif

nu tu tai niekada aiškiarege nebūsi, neduota tau, tai gal jau mesk tą rutulį? biggrin.gif visi 19 jau žinok biggrin.gif

kada matei? kažkaip nepastebėjau jų savo krepšelyje, o vat alutis ar vyniokas tai geriems žmonėms tongue.gif būk gera, gal ir tau kada kas nupirks tongue.gif
Atsakyti

Cia nera jusu problema. Ir nebuvo ten tarp eiluciu parasyta. Labai tiesiogiai pasake. 

Na taip, nebecituosiu tos eilutės, aš tai žinau, nors galiu būti ir blondinė,  nebūčiau tiek prirašius jeigu nebūtų tos eilutės. Bet kadangi čia 2 vyrai buvo, tai nedetalizuosiu kas kur ir ką berašė. Tiek jau to. Vienu pašnekovu daugiau ar mažiau, juk ne problema tai. Yra su kuo diskutuoti. 

Atsakyti

Na taip, nebecituosiu tos eilutės, aš tai žinau, nors galiu būti ir blondinė,  nebūčiau tiek prirašius jeigu nebūtų tos eilutės. Bet kadangi čia 2 vyrai buvo, tai nedetalizuosiu kas kur ir ką berašė. Tiek jau to. Vienu pašnekovu daugiau ar mažiau, juk ne problema tai. Yra su kuo diskutuoti. 

nereikia susireiksminti manau visi moka pasisakyti ,praeis kelios dienos ir vel uzklysit.asmeniskumus paslepkit giliau cia daugumai nusisvilpt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 15 spalio 2018 - 15:38
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 15, 16:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72232872" data-time="1539606954"><div><p>Cia nera jusu problema. Ir nebuvo ten tarp eiluciu parasyta. Labai tiesiogiai pasake. </p></div></blockquote><p>Na taip, nebecituosiu tos eilutės, aš tai žinau, nors galiu būti ir blondinė,  nebūčiau tiek prirašius jeigu nebūtų tos eilutės. Bet kadangi čia 2 vyrai buvo, tai nedetalizuosiu kas kur ir ką berašė. Tiek jau to. Vienu pašnekovu daugiau ar mažiau, juk ne problema tai. Yra su kuo diskutuoti. </p>

Kas cia atsitiko? Kas buvo?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 15, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuolat" data-cid="72232919" data-time="1539610226"><div><p>Na taip, nebecituosiu tos eilutės, aš tai žinau, nors galiu būti ir blondinė,  nebūčiau tiek prirašius jeigu nebūtų tos eilutės. Bet kadangi čia 2 vyrai buvo, tai nedetalizuosiu kas kur ir ką berašė. Tiek jau to. Vienu pašnekovu daugiau ar mažiau, juk ne problema tai. Yra su kuo diskutuoti. </p></div></blockquote><p>nereikia susireiksminti manau visi moka pasisakyti ,praeis kelios dienos ir vel uzklysit.asmeniskumus </p>

Arbuzas, tu cia prisidirbai, jabytute?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 15, 16:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72232894" data-time="1539608546"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaalio, garaž, as su savo jaunesniu gyvenu jau dvidesimt vienus metus. Tau vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>nu va atradot vienas kita . kaip liaudyje: atitiko kirvis kota</p>

Tu zinai kiek buvo dirbta, is abieju pusiu, kad tas kirvis atitiktu kota? Kantrybe gelezine reikia tureti ir druskos puda suvalgyti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 15, 16:41)
Kas cia atsitiko?  Kas buvo?
Papildyta:
Arbuzas,  tu cia prisidirbai,  jabytute?
Papildyta:

Tu zinai kiek buvo dirbta,  is abieju pusiu,  kad tas kirvis atitiktu kota? Kantrybe gelezine reikia tureti ir druskos puda suvalgyti.

detektyvas:
Idomucia isdryso Nuolat parasyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 1, 31:20)
pi siaip moko pagindineje mokykloje ir tokiu dalyku nesuprasti turetu buti geda...

Nuolat i tai parase A4 formato atsakyma biggrin.gif pasijaute baisiai izeista, Is_sviesos pritare, juk baisu , koks izeidimas, aiksu gio vyrai tai smurtautojai.
O pradzia buvo ta,kad Arbuzas daznai vartoja 3.14 zodyje 3.14stis, Nuolat nesuprato, paklause, jis jai atsake, Idomucia pridejo savo isaiskinimus ir va gavosi pas moteri isterija biggrin.gif

tas tai taip, kazin ar nors viena siema be to isgyevna ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 15, 12:24)
Ačiū, kad aš jau netiksiu prie panelių, galiu jas sugadinti  lotuliukas.gif </p>

Cia buvo juokais parasyta [/I]paneles[I]. Jauniausia is musu, kurios vaikas lanko mokykla, gali buti vyresnei, anuke. Taip, kad manau, visos cia esancios, i ta tema tinka. Berniuku temoje nera.

O ir Burbanti senai buvo uzsukusi. mirksiukas.gif blink.gif

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 15, 12:32)
Tai kad jam apie 40 m. Jei dabar augimo stadija, tai kada uzaugs?</p>

Uzaugs kada nors ir jis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Matematika, Apskritimo ilgio skaičiavimas, 5-6 klasė, Rita Raižienė

http://vaizdopamokos...o-skaiciavimas/

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 15, 15:35)
Tai koks mano amžius? Nu rėžk. Pasakysiu ar pataikei.

Aš nežinau jos amžiaus. Nepersekioju narių kaip ne kurie biggrin.gif net vegetarais enbūdami, kad skaito vegetarų temas biggrin.gif vargšeliai 4u.gif
Papildyta:
galiu net pasufleruoti, aną savaitę man vėl nenorėjo alaus parduoti, paso prašė biggrin.gif

O tu tokia sveikuole, vegane ir geri alkoholi? Ir dar kitus aukleji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 15, 16:29)
nu tu tai niekada aiškiarege nebūsi, neduota tau, tai gal jau mesk tą rutulį? biggrin.gif visi 19 jau žinok biggrin.gif

kada matei? kažkaip nepastebėjau jų savo krepšelyje, o vat alutis ar vyniokas tai geriems žmonėms tongue.gif būk gera, gal ir tau kada kas nupirks tongue.gif

Tai tu samoningai kenki tiems geriems zmonems tempdama jiems alkoholi? g.gif
Atsakyti
Sakyti 'Nu kaip tu cia to ar to nezinai, neturi, nenori kaip as...geda' yra mazu maziausiai kvaila. Ne vienas negali zinoti visko, o ir uzmirstam daug ka, ko nenaudoham kasdieniniame gyvenime. Cia yra didybė- baisi nuodėmė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 15, 15:35)
Tai koks mano amžius? Nu rėžk. Pasakysiu ar pataikei.

Jei pagal proteli ir elgsena - 12 -13. Jei biologinis - tai 37 - 41.
Gali nesakyt, nes is daug ka rasai ajkvaizdu.
Atsakyti
Nuolat, o tu sakydama 'mane cia izeide, as nebendrausiu su ta persona daugiau, as iseisiu is cia' parodai tik savo nesubrendusi AŠ, kuris yra silpnas ir pazeidziamas, nors stengiesi visiems parodyti - As stipri, man jokios audros nebaisios. Baisios...ir dar kaip tos audros baisios, jei tuscioje erdveje yra noras ant kazko pykti
Atsakyti