QUOTE(cambala @ 2018 10 18, 21:49)
Kad ukrainietes tamsios ir grazios. Pvz daininke Ani Lorak, kazkada buvusi Eurovizijoj. Ir Ruslana.
Is prancuziu tikrai grazi Odre Tato Bet ji tamsi.
Papildyta:
Uzdirba. Tik moterys nenori sedet namie.
Nu geri pavyzdziai zvaigzes, kurios salies jos negrazios
Visur visokiu tu moteru yra, slaviu tiek ir lietuviu yra daug gana graziu, kunai grazus, harmoningi, judesiai plastiski.
o jei nedirbi tai butinai namie sedeti? jei pinigu pakankamai tikrai nebutina tik namie sedeti, tame ir esme, kad neuztenka vieno vyro atlyginimo, kad ir nedirbti ir nesedeti namie, bent jau daugumai tai tikrai
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 18, 22:09)
O man Audrey visai nesimpatiska.
nu kodel, net labai simpatiks,a net dabar pasenusi, labai zavi moteris.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 10 18, 22:23)
As girdejau panasu.
Po vestuviu vyras sako zmonai: Antradieniais as einu zaisti futbola. Treciadieniais zvejoti. Penktadieniais medzioti ir man nesvarbu ar tau tai patiks ar ne, as eisiu.
Zmona: Antradieniais ir ir penktadieniais man reikia sekso. Ir man nesvarbu ar tu busi namie ar ne.
Tai kad atvirksciai. Vakarietes nenori lietuviu vyru.
Slaves, ukrainietes, baltaruses grazios ir nuolankios merginos. Akiu vyrams nedraso. Moka zavetis savo vyru ir ji lepinti. Pas juos dar gajus stereotipas, kad megina turi tureti vyra.
aha girdejusi sita
nu gal pas jus taip, as kiek su airem bendravau, tai jom labai patinka lietuviai, sako labai garzus, yra ir seimu sukure, vienas vyro draugas gyvena su aire turi vaikiuka, visokiu gi ir tu airiu ir lietuviu, kai gyvena , uzauga kartu, tai nelabai tas tautybes ziuri, pvz mano vaikam visai nesvarbu tos tautybes, mokykloje sau zaidzia, bendrauja, draugauja, paklausiu as kokios tautybes, ai sako nezinau
O kai Suomijoje buvau , ten dirbom pas ukininka studentai, tai didele dalis buvo rusu is Leningrado, tai tie vaikinai pakraupe nuo suomiu "grozio" buvo

, issiruose kazkada i vietini kluba kazkoki , neuzilgo grizo, sako mes geriau su jumis cia pabusim

o man kazkaip neuzkliuvo, moterys lyg kaip moterys
jo ta girdejau, ir dar dabar taip nebepamenu tik kas pasakojo ar cia ar per fb, kad Ukrainos kaimuose dar dabar 18 tik, o jau semergem vadina, jei neteka, ir vercia tevai , mamos kuo greiciau isteketi, kazkaip sunku patiketi, kad taip dar tebera, bet kai ziuriu rusiskus kinus tai labai jauciasi, kad vyras gali vos ne viska, bet jam atleidziama, susitaikoma, jei tik atsipraso, tai viskas kaip ir gerai, toks mazas dievukas,ir gerai bele yra del kvapo nors ir tokei pasakymai, nu va ka tu viena be vyro darysi, ieksok vyro ir t.t.

nezinau gal tos slaves labai karstos ir reikia joms vyru del sekso , tai aisku tada sunku, kai ju nera