Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 18, 21:42)
O kodel priversti? Ima vyrai ir be prievartos. Zinoma dar nedaug ju.

as sneku apie nauja istatyma, kuris ipareigos motinyses atostogas imtis abiem po lygiai, negirdejai? tokie pasiulymai sklando ES.
Atsakyti
O man Audrey visai nesimpatiska.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 17, 21:55)
o kazin su kuo te vyrai tada neistikimi buna lotuliukas.gif
cia kaip tame anekdote,
vyras sako zmonai: tikras vyras turi bent karta i savaite nakti nepareiti namo.
zmona: - zinoma, kad kitam tikram vyrui butu, kur miegoti  biggrin.gif

As girdejau panasu.
Po vestuviu vyras sako zmonai: Antradieniais as einu zaisti futbola. Treciadieniais zvejoti. Penktadieniais medzioti ir man nesvarbu ar tau tai patiks ar ne, as eisiu.
Zmona: Antradieniais ir ir penktadieniais man reikia sekso. Ir man nesvarbu ar tu busi namie ar ne.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 17, 23:08)
Tai jo, LT vyrai vakarieciu nelabai matyt nori, nes jos didesnius reikalavimus kelia nei ukrainietes.

Tai kad atvirksciai. Vakarietes nenori lietuviu vyru. Is vis vyru is Rytu europos. Kaiminysteje gyveno du lietuviai vaikinai.Simpatiski ir darbus gerus turejo ir niekaip nesusirado norvegiu merginu. Jos tiesiog nesipazindino su jais, nors jie bande. Veliau susipazino su lietuvemis merginomis. Ir man neteko, cia NO pazinoti norvegiu, kurios istekejusios uz Rytu europieciu.

Slaves, ukrainietes, baltaruses grazios ir nuolankios merginos. Akiu vyrams nedraso. Moka zavetis savo vyru ir ji lepinti. Pas juos dar gajus stereotipas, kad mergina turi tureti vyra.

Po Antro pasaulinio karo, kai per kelis kaimus, budavo tik vienas vyras ir tas dazniausiai invalidas, moterys lb. vertinto vyrus. Ir iki siol isliko pas juos pagarba vyrui. Pasididziavimas juo. Prisimenu, kai kalbedavome su moterimis apie dukras, tai pirmas zodis budavo: Mano dukte sekmingai istekejus. Tarp lietuvaiciu mes taip nekalbame ir nevertiname to. Kaip tik sakome, vienas isejo, atlaisvino vieta kitam. Rusijoje, vaiku skyrybos, tai visos gimines tragedija. Ps juos lb. glausti santykiai su vaikais, zentais/marciom ir anukais. Tevai, palaiko moraliskai, o neretai ir finansiskai savo vaiku seimas.

Ps. Mano gimine gyveno ir gyvena Maskvoje, tai is pirmu lupu esu ta viska girdejusi ir maciusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 18 spalio 2018 - 21:27
QUOTE(cambala @ 2018 10 18, 21:49)
Kad ukrainietes tamsios ir grazios. Pvz daininke Ani Lorak, kazkada buvusi Eurovizijoj. Ir Ruslana.
Is prancuziu tikrai grazi Odre Tato Bet ji tamsi.
Papildyta:
Uzdirba. Tik moterys nenori sedet namie.

Nu geri pavyzdziai zvaigzes, kurios salies jos negrazios biggrin.gif
Visur visokiu tu moteru yra, slaviu tiek ir lietuviu yra daug gana graziu, kunai grazus, harmoningi, judesiai plastiski.

o jei nedirbi tai butinai namie sedeti? jei pinigu pakankamai tikrai nebutina tik namie sedeti, tame ir esme, kad neuztenka vieno vyro atlyginimo, kad ir nedirbti ir nesedeti namie, bent jau daugumai tai tikrai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 18, 22:09)

nu kodel, net labai simpatiks,a net dabar pasenusi, labai zavi moteris.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 10 18, 22:23)
As girdejau panasu.
Po vestuviu vyras sako zmonai: Antradieniais as einu zaisti futbola. Treciadieniais zvejoti. Penktadieniais medzioti ir man nesvarbu ar tau tai patiks  ar ne, as eisiu.
Zmona: Antradieniais ir ir penktadieniais man reikia sekso. Ir man nesvarbu ar tu busi namie ar ne.
Tai kad atvirksciai. Vakarietes nenori lietuviu vyru.

Slaves, ukrainietes, baltaruses grazios ir nuolankios merginos. Akiu vyrams nedraso. Moka zavetis savo vyru ir ji lepinti. Pas juos dar gajus stereotipas, kad megina turi tureti vyra.

aha girdejusi sita biggrin.gif

nu gal pas jus taip, as kiek su airem bendravau, tai jom labai patinka lietuviai, sako labai garzus, yra ir seimu sukure, vienas vyro draugas gyvena su aire turi vaikiuka, visokiu gi ir tu airiu ir lietuviu, kai gyvena , uzauga kartu, tai nelabai tas tautybes ziuri, pvz mano vaikam visai nesvarbu tos tautybes, mokykloje sau zaidzia, bendrauja, draugauja, paklausiu as kokios tautybes, ai sako nezinau biggrin.gif
O kai Suomijoje buvau , ten dirbom pas ukininka studentai, tai didele dalis buvo rusu is Leningrado, tai tie vaikinai pakraupe nuo suomiu "grozio" buvo smile.gif , issiruose kazkada i vietini kluba kazkoki , neuzilgo grizo, sako mes geriau su jumis cia pabusim biggrin.gif o man kazkaip neuzkliuvo, moterys lyg kaip moterys smile.gif

jo ta girdejau, ir dar dabar taip nebepamenu tik kas pasakojo ar cia ar per fb, kad Ukrainos kaimuose dar dabar 18 tik, o jau semergem vadina, jei neteka, ir vercia tevai , mamos kuo greiciau isteketi, kazkaip sunku patiketi, kad taip dar tebera, bet kai ziuriu rusiskus kinus tai labai jauciasi, kad vyras gali vos ne viska, bet jam atleidziama, susitaikoma, jei tik atsipraso, tai viskas kaip ir gerai, toks mazas dievukas,ir gerai bele yra del kvapo nors ir tokei pasakymai, nu va ka tu viena be vyro darysi, ieksok vyro ir t.t. biggrin.gif nezinau gal tos slaves labai karstos ir reikia joms vyru del sekso , tai aisku tada sunku, kai ju nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 spalio 2018 - 21:37
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 18, 22:09)

Lyg tau kazkas ta Odre
pirstu i vyrus....
Tu jai tieaiog pavyyydi. Jos paprasto naturalaus grozio, manieru...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 18, 22:33)
Lyg tau kazkas ta Odre
pirstu i vyrus....
Tu jai tieaiog pavyyydi. Jos paprasto naturalaus grozio, manieru...

Tu cia rimtai? biggrin.gif
Atsakyti
Lutuke tai nekalbu apie misrias seimas, kai vaikai kartu uzauga, tai ir neziuri tautybes. Airijoje jau daug metu lietuviai gyvena. Spejo ir viena karta uzaugti, o NO gi tik nesenai europieciai gavo leidimus dirbti ir gyventi. As kalbejau apie dabartine padeti. Nesipazindina norveges su lietuviais vyrais. Va lietuvaites teko uz norvegu. Pati pazistu kelias seimas.

P.s. Ta vaisiu, ne vaisiu, kuri idejai su salotu bliudu, maciau Tailande. Kiek klausiau, SM forume, nei viena nezinojo kas tai per daiktas. mirksiukas.gif
Atsakyti

Priedas  B2B25B03-B5A2-4D07-8E4C-3091D2CF71C1.jpeg   344,04KB   0 Parsiųsta kartų

Nufotkinau ta «zveri» kai atostogavau.

O sitas tai labai smirdi. Paragavau, nes smalsu buvo. Vieni ji lb giria. O kiti peikia. Man skonis tragiskas. Girdejau, kad ne i visus viesbucius galima ji nestis, nes smarve neispasakyta. 😂

Priedas  E08A20E7-DEE8-4C18-8E21-A140986CC43D.jpeg   219,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 10 18, 23:27)
<p>Priedas  B2B25B03-B5A2-4D07-8E4C-3091D2CF71C1.jpeg   344,04KB   0 Parsiųsta kartų</p>
<p>Nufotkinau ta «zveri» kai atostogavau.</p>
<p>O sitas tai labai smirdi. Paragavau, nes smalsu buvo. Vieni ji lb giria. O kiti peikia. Man skonis tragiskas. Girdejau, kad ne i visus viesbucius galima ji nestis, nes smarve neispasakyta. 😂</p>
<p> </p>
<p>Priedas  E08A20E7-DEE8-4C18-8E21-A140986CC43D.jpeg   219,67KB   0 Parsiųsta kartų</p>

Fui fui kokia slykstyne sitas. Mum sake butinai jo paragaut, patys tailandieciai ji labai vertina. Jei neklystu, tai vadinasi durijanas arba kazkas panasaus. Tai sake ji reikia prasipjovus iskart valgyti, nes pastovejus bus susmirdusiu kojiniu kvapas. Mes ka tik prapjauta isspjovem, nrs smirda ir neskanu, jau iskart tu smirdanciu kojiniu kvapas, ismetem, o kas butu, jei jis dar pastovejes butu...

Cia ne prie tos fotkes parasiau. Apie antra snekejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 19 spalio 2018 - 08:49
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 18, 23:04)
Tu cia rimtai? biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif atejo tavo eilė
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 19, 10:53)
biggrin.gif  biggrin.gif atejo tavo eilė

taikliai, iš karto jaučiasi, kur neblaivi užvėmė alc.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 10 18, 23:16)
Lutuke tai nekalbu apie misrias seimas, kai vaikai kartu uzauga, tai ir neziuri tautybes. Airijoje jau daug metu lietuviai gyvena. Spejo ir viena karta uzaugti, o NO gi tik nesenai europieciai gavo leidimus dirbti ir gyventi. As kalbejau apie dabartine padeti. Nesipazindina norveges su lietuviais vyrais. Va lietuvaites teko uz norvegu. Pati pazistu kelias seimas.

P.s. Ta vaisiu, ne vaisiu, kuri idejai su salotu bliudu, maciau Tailande. Kiek klausiau, SM forume, nei viena nezinojo kas tai per daiktas.  mirksiukas.gif

As manau panasiu metu pradejo vaziuoti zmones i Norvegija ir i Airija, po 2004 daugiau masiskai, nes pirmiausia vaziavo i Jav, Uk, ir Ispanija, Airija liko prie pabaigos, kai as atvaziavau tai mus mieste buvom 4 lietuviai smile.gif , tik gal airiai paprastesni ir draugiskesni, nei kitos tautos Europoje. Jie neziuri kreivai i uzsieneicius, ir neatsiriboje, ka daznai girdziu is kitur pagyvenusiu lietuviu, kai cia atvyksta, pvz vokeiciai, skandinavai, anglai nelabai leidziais aplamai i draugystes su uzsienieciais.

labai skanu, gali paragauti mirksiukas.gif as viena vide paziurejau smile.gif cia pas mus tokie du broliai , sveikuoliai, dvyniai turi savo kavinukes ir sveiko dauguma veganisko kiek maciau maisto pusfabrikacius, padazus, pvz pesto ir t.t. tiekia i parduotuves, per youtuba rodo savo receptus, tai uzsimaniau paragauti ir pagaliau radau parduotuveje vienoje smile.gif
cia vienas is broliu gamina veganiska kebaba su tuo Jack fruit https://www.youtube....h?v=xVke3F-_GAM

cia ju fb https://www.facebook.com/TheHappyPear/ labai zavus vaikinai siaip jau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 10 18, 23:27)
<p>Priedas  B2B25B03-B5A2-4D07-8E4C-3091D2CF71C1.jpeg   344,04KB   0 Parsiųsta kartų</p>
<p>Nufotkinau ta «zveri» kai atostogavau.</p>
<p>O sitas tai labai smirdi. Paragavau, nes smalsu buvo. Vieni ji lb giria. O kiti peikia. Man skonis tragiskas. Girdejau, kad ne i visus viesbucius galima ji nestis, nes smarve neispasakyta. 😂</p>
<p> </p>
<p>Priedas  E08A20E7-DEE8-4C18-8E21-A140986CC43D.jpeg   219,67KB   0 Parsiųsta kartų</p>

cia tas jack fruit? nuotrauku nebesimato. Zalio nesu nei maciusi, nei ragavusi, o koncervuotas neturi visiskai jokio blogo kvapo, ragavau saldu tai kaip kokios kriauses gal koncervuotos, o su prieskoniais tai man labai skanu.
taip ipakuota perku smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 spalio 2018 - 10:50