QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 19, 11:50)
Visu pirma, tai vokieciai ir anglai nera tie zmones su kuriais butu IDOMU IR MALONU leisti laika.
ANtra, jie nemegsta kai kazkas inicijuoja ir lenda i draugystes. Visu pirma reikia moketi bendrauti islaikant atstuma. Jei to sugebejimo nebus - tai jusu tiesiog vengs.
Cia sakysim kaip su moterimis. Moterys nelabai megsta vyru kurie tempia i lova. Bet jei vyras moka bendrauti normaliai tai su laiku nebus ir lova problema, dar gali moteris ir vyra itempti
as nezinau, taip man sake, kas i Airija atvaziavo is tu saliu

turejau kelis bendradarbius vokiecius man visai draugiski ir idomus pasirode, bet i kazkokias artimas draugystes nesileidau, o va airiu turiu artimu draugiu.
airiai man kazkuom primena rusus, ir ne tik man, jie labai tingi daug dirbti ir labai megsta svesti, pramogauti, ir yra geros dusios zmones, kai jau eina out savaitgaliais tai jau eina beveik visi, netikejau, kaip man paskaojo, kol cia pati neatvaziavau

Lietuvoje nebuvau maciusi pvz 50-60m naktiniuose klubuose, o cia visai nekeista

pubai lusta nuo zmoniu, vietos atsisti nerasi saviatgali, jei veliau ateisi, stovi net susigrude

dainuoja, soka ir t.t. labai paprasti ir laisvi gana zmones, man net patinka, kaip jie parduotuvese pvz vaiksto ir niuniuoja kokias dainas, ar darbuotojai parduotuviu irgi gali sau delioti prekes niuniuoti, nusisypsos pasisveikins, pavadins my love , my dear how are you, kazkaip smagiau ant dusios pasidaro
arba su pizamom ir chalatais gali i koki degaline uzsukti ryte ar vakare velai, kaip cambala minejo kaip minusa, o man tai pliusas, nes moteris jauciais patogiai, jom dzin kas ka galvoja