Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Bet širdelė apsąlo, ane, pagalvojus apie kelią į žvaigždes? biggrin.gif

Zinok as tokioje stadijoje, kad net pagavoti apie kita vyra nesigauna. Atrodo, kad nemalonu butu net liestis. Cia gal praeina sitas po 20 santuokos metu. Tu man pasakyk  :D 

O siaip as savo atsirujojau. 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 23, 07:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72240264" data-time="1540237281"><div><p>Kazkada , savo laiku, tas kapitonas jau issibl*davojo.

</p></div></blockquote><p>Tai kad su tais rimtuoliais ne taip įdomu.
</p>

Ziurint kam jums vyras reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 09:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72240400" data-time="1540274300"><div><p>taigi juokauja žmogus. Ko tu prie jos kabinėjies? Atėjo naujas žmogus, tai ką išėsti norisi? Geriau tik su girta cambala sėdėt?</p></div></blockquote><p>Dar viena drama queen. </p>

taikliai apie save 4u.gif iš labo ryto prie žmonių kabinėjies. Nejauti, kad su cambala panašėji? Su kuo sutapsi, tuo ir tapsi biggrin.gif
Atsakyti

taikliai apie save 4u.gifiš labo ryto prie žmonių kabinėjies. Nejauti, kad su cambala panašėji? Su kuo sutapsi, tuo ir tapsi biggrin.gif

Kabinejiesi tai tu prie manes. O siaip as siandien iki pietu nedirbu. O tu ka? Pilnu etatu SM kaip visada? 

Atsakyti

uojezau kiek dramos. 

As tiesiog norejau pasakyti, kad zmoniu nuomone ir poziuris i dalykus nepriklauso tik nuo amziaus. Jus ten sakete Burbei, kad ji jauna, o kai jau pagyvens ilgiau, tada supras,  ka jus sakote. Burbei nebe 19.  Ir as teigiu, kad cia kvailas argumentas. Kitos jusu amziaus moterys turi kitokia nuomone ir tiek. Ir nepasikeis ji, nes nebutinai jusiske kazkokia teisinga, kuria visi turi prieiti gyvenimo gale. Alio, zmones skirtingi. 

Oi, kur ta drama, tiesiog daug žodžių. O kas ką nori pakeisti? Kodėl turi kas keisti nuomonę, man net nerūpi. Ir nėra tikslas, kad kas ką keistų, o ir kam.

Tai juokais buvo parašyta. Nedėviu aš skarelės ir plaukai žili nekyšo.  :lol: 

Atsakyti

O kur reikia tais ginklais naudotis? Man atrodo, kad visur ok, isskyrus darbe. 

Na koketuoti manau galima daug kur, jeigu norisi. Darbe maloni šypsena irgi gerai nuteikia ir malonus balsas, žvilgsnis ir pastaba ir smagus juokas su kolega ...  Svarbu kiek tu leidi tam vyrui toliau eiti, gi moteris visada nubrėžia ribas vyrui, kiek jis gali iš jos tikėtis.

Na jūs atsipalaiduokite, mielos moterys, negi jūsų gyvenime maža rūpesčių, kad negalėtumėte sau leisti nekaltai pažaisti, juk ne tik iš to malonumą apturėsite, na ir vyras kuris į jus  žvilgčioja bus pamalonintas, kad atkreipėte dėmesį į jį. Juk niekas nesako, kad turite iš karto telefono NR dalinti ir į lovą gultis. Naudokitės savo moterišku žavesiu, tai malonaus skonio gyvenimui suteikia, na bent man. Ups, ir kaip aš išdrįsau, gi negaliu visom taip siūlyti būti tokioms anokioms...  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 23 spalio 2018 - 08:40
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 23, 08:10)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72240312" data-time="1540241762">
<div>
<p>nemoki koketuoti?

Kaai reikia paziuret i akiss, kai reikia nuleisti, sypsotis, sudaryti ispudi, kad esi <strong>glezna ir pazeidziama.</strong></p>
</div>
</blockquote>
<p>Oi vėl strėlių gausite lotuliukas.gif . Na čia moterys beveik visos labai stiprios ir nepažeidžiamos, o jeigu tokios ir būtų, tai kažin ar parodytų vyrams. Mokėjimą koketuoti moterys  gauna iš gamtos, jau kažin ar galima to išmokti flirt.gif​ , turi eiti iš moters vidaus, bet gal ir išmokstama,  rolleyes.gif  tik gal nevisos tais ginklais nori naudotis. </p>

Vienoms ateina savaime, kitoms su laiku. To neismoksi kaio daugybos lenteles, nes bus sausa ir dirbtina, ir is sono labai matosi. Ilgas procesas to mokytis,nes salia dar daug dalyku reik ismokt ir suprast.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 09:24)
Kabinejiesi tai tu prie manes. O siaip as siandien iki pietu nedirbu. O tu ka? Pilnu etatu SM kaip visada? </p>

Nes tu kabinėjiesi prie kitų. What goes around, comes around biggrin.gif
Aš puikiai dirbu, skirstau darbus, kaip visada ax.gif
Atsakyti

taikliai apie save 4u.gifiš labo ryto prie žmonių kabinėjies.

Nesvarbu tie kabinėjimaisi, tiesiog žmonės esam skirtingi. Svarbu kiekvienas, kad gerai jaučiamės savo kailyje ir esame laimingi, o dar jeigu aplinkiniams nuo to gerai, tai visai liuks  :victory2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 23 spalio 2018 - 08:35

Na koketuoti manau galima daug kur, jeigu norisi. Darbe maloni šypsena irgi gerai nuteikia ir malonus balsas, žvilgsnis ir pastaba ir smagus juokas su kolega ...  Svarbu kiek tu leidi tam vyrui toliau eiti, gi moteris visada nubrėžia ribas vyrui, kiek jis gali iš jos tikėtis.

Na jūs atsipalaiduokite, mielos moterys, negi jūsų gyvenime maža rūpesčių, kad negalėtumėte sau leisti nekaltai pažaisti, juk ne tik iš to malonumą apturėsite, na ir vyras kuris į jus  žvilgčioja bus pamalonintas, kad atkreipėte dėmesį į jį. Juk niekas nesako, kad turite iš karto telefono NR dalinti ir į lovą gultis. Naudokitės savo moterišku žavesiu, tai malonaus skonio gyvenimui suteikia, na bent man. Gi negaliu visom taip siūlyti būti tokioms anokioms...  :lol: 

Tai kad vyrai stabdziu neturi. Aki pamerki, o jis jau 69 isivaizduoja. Aisku moteris visada gali atsisakyti, bet as visai nenoriu koketuoti, tada sulaukti pasiulymu ir po to atsisakineti. 

O siaip pas mane labai daug vyru darbe ir tarp vyro-moters naturaliai yra kibirksciu, nereikia net kazkaip stengtis ir koketuoti. Man tik patinka tokie, kurie suvokia, jog nebus pratesimo. 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 23, 08:10)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72240312" data-time="1540241762">
<div>
<p>nemoki koketuoti?

Kaai reikia paziuret i akiss, kai reikia nuleisti, sypsotis, sudaryti ispudi, kad esi <strong>glezna ir pazeidziama.</strong></p>
</div>
</blockquote>
<p>Oi vėl strėlių gausite lotuliukas.gif . Na čia moterys beveik visos labai stiprios ir nepažeidžiamos, o jeigu tokios ir būtų, tai kažin ar parodytų vyrams. Mokėjimą koketuoti moterys  gauna iš gamtos, jau kažin ar galima to išmokti flirt.gif​ , turi eiti iš moters vidaus, bet gal ir išmokstama,  rolleyes.gif  tik gal nevisos tais ginklais nori naudotis. </p>

As tai kazkaip is gamtos gavau ta sugebejima. Dar, pagal situacija, man nereikejo irodinet savo stiprybes. Manau mergaitems ivaro kazkokius kompleksus tai tos paskui kazka ten irodineja iki mirties... Savo stiprybe.

Dar... tas koketavimas turi platesne prasme, nesu koks pasyvus gejus kuri domintu vyrai. Neziurint to ta emocinee dedamoji labai naudinga ir paprastame bendravime.

Tikrai zmogu nepavercia silpnu...

Cia kazkoks rytu Europos fenomenas, sakysim vyrai surauktais kerzavinio bato stiliaus snukiais - kad atrodytu rustus ir rimti. Ir vakaruose atrodo buvo kazkas dar 20 metu atgal. Bet cia vyrai...

Kai jau moterys rimtos ir tokios sausos, tai pasigailetina. Stiprios ir nepazeidziamos? Nejuokinkit. Tas netikras rimtumas ir sausumas puikiausia parodo, kad visas ivaizdis kirptas is plono kartono
Atsakyti

Tai kad vyrai stabdziu neturi. Aki pamerki, o jis jau 69 isivaizduoja. Aisku moteris visada gali atsisakyti, bet as visai nenoriu koketuoti, tada sulaukti pasiulymu ir po to atsisakineti. 

O siaip pas mane labai daug vyru darbe ir tarp vyro-moters naturaliai yra kibirksciu, nereikia net kazkaip stengtis ir koketuoti. Man tik patinka tokie, kurie suvokia, jog nebus pratesimo. 

Na su svetimoje aplinkoje gal kiek kitaip. Bet darbe, kai jau N metų vienas kitą pažįstam, tai tas koketavimas toks natūralus ir net kažkokie linksmi užmetimai ar pastebėjimai. O vyrai ten ką nori tegu įsivaizduoja. Gi jeigu turi vaizduotę, tai tegu linksminasi vieni. 

Idomucia, taiklus tas žodis "sausumas" , patinka man jis 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 23 spalio 2018 - 09:10