Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 22, 20:47)
Virga, kokia zavi  4u.gif

giminaite pasiule darba UK, nuotoliniu budu. Neturiu zalio supratimo kiek jie ten uzdirba ir kiek pinigu prasyt, lyginant su Lt ar uk algom? Nes nepasake kiek.

Aciu. 4u.gif Jei turi tam laiko, tai kodel gi ne?

QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 22, 21:34)
As tai manau, kad vyrai is meiluziu iesko to, ko negauna is zmonu, o tai nebutinai seksas. Gal net dazniau noras tirsiog pasjaust vyru

Kartais noras issikalbeti. Ziurejau kazkada dokumentini. Prof. prostitute kalbejo, kad budavo tokiu klientu, kurie sumokedavo tik uz pokalbius.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 22, 21:37)
Puikiai atrodai, o geriausiai sypsena. Laiminga esi  wub.gif  wub.gif  wub.gif </p>

Aciu. 4u.gif Tikiu, kad ir tu esi laiminga atradusi savo zmogu. mirksiukas.gif

QUOTE(cambala @ 2018 10 22, 21:41)
Kazkada , savo laiku, tas kapitonas jau issibl*davojo.
Nepykit, Virga, bet jis savo limita isnaudojo. Ir senokai jau. O dabar tiesiog tylus, ramus..

Girdejau, tokia nuomone, kad ir prostitutes geros zmonos. Jos jau irgi visko mate ir nera ju kuom nustebinti. mirksiukas.gif
Ne kavalierius jis man. Tik leido nusifotkinti. biggrin.gif

QUOTE(kin @ 2018 10 22, 22:50)
As vyru kabint nemoku. Baidyt moku tobulai  biggrin.gif  jaunystej tai buvo labai reikalingas igudis, o dabar iprocius jau butu laikas keisti  ax.gif

Kin nepyk, tau ir nereikia kabinti, jei nemoki. Tau tiesiog reikia ismokti neatstumti. Ismokti iziureti is pirmo ar is antro pasimatymo, potenciala vyruose. O ne nurasyti is karto. Pakol sito neismoksi, sunkiai seksis. Yra moteru, na kaip cia pasakius, kad neizeisti? Kurios turi stipria nuojauta. Yra kuriu nuojauta ne tokia stipri ir jos prameto gerus sansus, nes nemoka pamatyti toliau.
Cia panasiai kaip ir versle. Kad buti sekmingu verslininku, reikai numatyti kelis zingsnius i prieki. Blogas(be nuojautos) verslininkas, issvaistys ir jau turimus pinigus. mirksiukas.gif
Va cia ir atsakymas. Kodel vienos tik ka issiskyrusios ir su keliais vaikais yra igraibstomos is karto, o kitos metu metais yra vienisos, nors is salies paziurejus joms nieko netruksta.

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 07:35)
atrašyk, kad neturi telefono

Geras. lotuliukas.gif

Is sviesos esi laiminga su savo vyru ir ta laime mato/jaucia kiti vyrai. Tu jiems esi, kaip bitei medus. wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Virga- puikiai atrodanti,visa švytinti,laiminga smile.gif
Kapitonas-gerietis,pavydas nemima, baltai pavydžiu pasiplaukiojimo toookiame laive wub.gif

O man patinka ir flirtuoti, koketuoti,tačiau ne su visais. Yra vyrų,kurie traukia tai su jais malonu bendrauti,juokauti ir tai nereiškia,kad tai nuves į lovą. Buvo metas,kai darbe aplink vieni vyrai,o santykiai griežtai tik darbiniai,nes visiškai (iš mano pusės) simpatijos nė vienam iš jų nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 23 spalio 2018 - 09:05
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 23, 09:49)
Cia kazkoks rytu Europos fenomenas, sakysim vyrai surauktais kerzavinio bato stiliaus snukiais - kad atrodytu rustus ir rimti. Ir vakaruose atrodo buvo kazkas dar 20 metu atgal. Bet cia vyrai...

http://allofcinema.c...siyu-1973-1.jpg biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 23 spalio 2018 - 09:04

Na su svetimoje aplinkoje gal kiek kitaip. Bet darbe, kai jau N metų vienas kitą pažįstam, tai tas koketavimas toks natūralus ir net kažkokie linksmi užmetimai ar pastebėjimai. O vyrai ten ką nori tegu įsivaizduoja. Gi jeigu turi vaizduotę, tai tegu linksminasi vieni. 

As nzn kokioje jus aplinkoje esate. Pas mane visi labai issilavine, bet jei vyras jaunas ir vienisas, tai tas nieko nekeicia. Tame ir esme, kad vyrai nenori vieni linksmintis. As tikrai daug nepatogiu situaciju maciau. Ir dalis tokiu, kur jau priekabiavimas ryskiai. Va ir koketuok po to. Kai tau 40 m ir seniai pazistami, tai gal. Nors as net neabejoju, kad per baliuka nutruke nuo grandines tie nekalti flirtuotojai parodytu kita savo puse. 

Atsakyti

As nzn kokioje jus aplinkoje esate. Pas mane visi labai issilavine, bet jei vyras jaunas ir vienisas, tai tas nieko nekeicia. Tame ir esme, kad vyrai nenori vieni linksmintis. As tikrai daug nepatogiu situaciju maciau. Ir dalis tokiu, kur jau priekabiavimas ryskiai. Va ir koketuok po to. Kai tau 40 m ir seniai pazistami, tai gal. Nors as net neabejoju, kad per baliuka nutruke nuo grandines tie nekalti flirtuotojai parodytu kita savo puse. 

Oi, pas mane irgi labai išsilavinę. Tai nereikia leistis,. kad koketavimas nueitų toliau negu reikia ir vilčių, kad vyrui bereikalingų nesuteiktų. Tai tiesiog linksmas žaidimas. Nėra pas mus nepatogių situacijų, nes viskas tik kalbų lygmenyje ir lieka ir puikiai tiek mes moterys, tiek vyrai tai supranta. Aš jau sakiau, kad moteris nubrėžia tas ribas ir be jokių fantazijų kad gali būti kas daugiau. 

O jeigu vyras jau priekabiauja, tai kažkur buvo peržengtos ribos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 23 spalio 2018 - 09:14

Oi, pas mane irgi labai išsilavinę. Tai nereikia leistis,. kad koketavimas nueitų toliau negu reikia ir vilčių, kad vyrui bereikalingų nesuteiktų. Tai tiesiog linksmas žaidimas. Nėra pas mus nepatogių situacijų, nes viskas tik kalbų lygmenyje ir lieka ir puikiai tiek mes moterys, tiek vyrai tai supranta. Aš jau sakiau, kad moteris nubrėžia tas ribas ir be jokių fantazijų kad gali būti kas daugiau. 

Jus nezinote ar nera nepatogiu situaciju. Galite pasakyti tik, kad jums nebuvo. O kitoms gal buvo.

Siaip moteris nera burtininke ir vyro elgesio 100% kontroliuoti negali. 

Atsakyti

Jus nezinote ar nera nepatogiu situaciju. Galite pasakyti tik, kad jums nebuvo. O kitoms gal buvo.

Siaip moteris nera burtininke ir vyro elgesio 100% kontroliuoti negali. 

Kiekvienas atsakom už savo elgesį. Neteigiu 100 procentu kas kur vyksta kur manęs nėra, žinau ir kalbu apie save ir artimiausią aplinką. Vyras turi aiškiai suvokti kiek toli gali nueiti su kažkokia konkrečia moterimi, tada ir kažkokių nesusipratimų nebus. Apie prievartautojus nekalbu aš. Gal tokie vyrui supratingi mano aplinkoje pasitaikė.  :rolleyes:  

O tai kam kontroliuoti vyro elgesį, gal jis tegu pats save kontroliuoja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 23 spalio 2018 - 09:28
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 10:21)
<p>Jus nezinote ar nera nepatogiu situaciju. Galite pasakyti tik, kad jums nebuvo. O kitoms gal buvo.</p><p>Siaip moteris nera burtininke ir vyro elgesio 100% kontroliuoti negali. </p>

Jei vyras turi pakankamą kiekį vingių, jam pasakius, kad buvo peržengta riba ir tolesnė bendravimo forma/turinys nepriimtinas - iš karto atsitrauks.
Atsakyti

Kiekvienas atsakom už savo elgesį. Neteigiu 100 procentu kas kur vyksta kur manęs nėra, žinau ir kalbu apie save ir artimiausią aplinką. Vyras turi aiškiai suvokti kiek toli gali nueiti su kažkokia konkrečia moterimi, tada ir kažkokių nesusipratimų nebus. Apie prievartautojus nekalbu aš. Gal tokie vyrui supratingi mano aplinkoje pasitaikė.  :rolleyes:  

O tai kam kontroliuoti vyro elgesį, gal jis tegu pats save kontroliuoja

Arba jus anksti istekejote ir naturaliai atsisijojo. Su istekejusiom manau reciau bando. 

Atsakyti

Jei vyras turi pakankamą kiekį vingių, jam pasakius, kad buvo peržengta riba ir tolesnė bendravimo forma/turinys nepriimtinas - iš karto atsitrauks.

jo, atsitrauks, bet tas toks slykstus poskonis tai lieka. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 10:31)
<p>jo, atsitrauks, bet tas toks slykstus poskonis tai lieka. </p>

Na visko būna. Būna, kad ir aš “nutrūkstu nuo grandinės” ir pakeliu balsą ant pavaldinių. Ypač kai jų klaidos kainuoja (tiek finansine, tiek laiko prasme). Lieka ir pačiam nemalonus prieskonis. Atsiprašai ir stengiesi toliau nekartoti tokių dalykų.
Ar dabar visą gyvenimą pelenus barstytis ant galvos?
Atsakyti

Arba jus anksti istekejote ir naturaliai atsisijojo. Su istekejusiom manau reciau bando. 

Sakot ištekėjusios moterys nebepatrauklios vyrams?  :hm:   :nail:  Niekas nieko nesijoja, manau, kad ir vyrams lengvas flirtas ir koketavimas patinka.  Bet gal jie patys tegu pasisako, ką čia iš kavos tirščių burti. 

Atsakyti