Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 10:30)
<p>Arba jus anksti istekejote ir naturaliai atsisijojo. Su istekejusiom manau reciau bando. </p>

Pažįstamas (a.a. jam) prisipažino vieno pokalbio metu, kad yra neabejingas. Išsižiojau ir sustingau max 2-3 min. Po to aiškiai buvo iškomunikuota, kad esu laiminga su vyru ir jokių santykių “šone” neieškau ir nedomina.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 10:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72240522" data-time="1540279777"><div><p>Jei vyras turi pakankamą kiekį vingių, jam pasakius, kad buvo peržengta riba ir tolesnė bendravimo forma/turinys nepriimtinas - iš karto atsitrauks.</p></div></blockquote><p>jo, atsitrauks, bet tas toks slykstus poskonis tai lieka. </p>
[right][snapback]72240524[/snapback][/right]

O kodel tau tas poskonis turetu likti? Gyveni savo gyvenima toliau ir nekreipi demesio kas kaip kibino. Neprievartavo gi.
Atsakyti

Sakot ištekėjusios moterys nebepatrauklios vyrams?  :hm:   :nail:  Niekas nieko nesijoja, manau, kad ir vyrams lengvas flirtas ir koketavimas patinka.  Bet gal jie patys tegu pasisako, ką čia iš kavos tirščių burti. 

Nea, nesakau sito. :) Tiek to. Sugedes telefonas kazkoks.

Sutvarkiau reikalus tris kartus greiciau nei tikejausi, varau i darba, balius baigtas.  :D 

Atsakyti

O kodel tau tas poskonis turetu likti? Gyveni savo gyvenima toliau ir nekreipi demesio kas kaip kibino. Neprievartavo gi.

Tai aisku, kad gyveni savo gyvenima, bet kai pvz meto komentarus prie kolegu, labai nemalonu. Ir dauguma galvoja, kad cia moteris kalta, kazka padare, kad jis taip. Tingiu pasakoti, bet tikrai maciau keleta ekstremaliu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 10:52)
Tai aisku, kad gyveni savo gyvenima, bet kai pvz meto komentarus prie kolegu, labai nemalonu. Ir dauguma galvoja, kad cia moteris kalta, kazka padare, kad jis taip. Tingiu pasakoti, bet tikrai maciau keleta ekstremaliu. </p>
[right][snapback]72240558[/snapback][/right]

Tu tiesiog per jautriai reaguoji. Ir kolegos gal ne kvaili, turi savo nuomone. Ir tu negali zinoti ka butent sau galvoja tie kolegos.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 09:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72240409" data-time="1540274754"><div><p>Bet širdelė apsąlo, ane, pagalvojus apie kelią į žvaigždes? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Zinok as tokioje stadijoje, kad net pagavoti apie kita vyra nesigauna. Atrodo, kad nemalonu butu net liestis. Cia gal praeina sitas po 20 santuokos metu. Tu man pasakyk  biggrin.gif </p><p></p><p>O siaip as savo atsirujojau. </p>

Nu zinai....moteris be fantazijos, kaip vyras be kelnių biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 08:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuolat" data-cid="72240383" data-time="1540273347"><div><p>Juk dabar jam nebūtina atrašyti, gal tą kavą pagerk dažniau ir matysi ar iš viso nori jam atrašyti</p></div></blockquote><p></p><p>Treciadieni susitiksim, nes reikia. O siaip as turiu vyra, todel noriu tiesiog nesugadinti darbiniu santykiu ir kad nebutu idiotiska po to susitikti del reikalu. Apie joki pasimatyma cia net kalba neina. Neatsisuko man dar varztai iki tiek. </p>

Geriausia viska paaiskinti tiesiai sviesiai ir is karto. Liksi nuosirdi ir draugiska, ir nesugsdinsi santtkiu darbiniu. O jeigu uzsisiks, tai pats idiotas.
Atsakyti
Nieko nereikia sakyti. Reikia moketi flirtuoti taip, kad vyras pats neturetu galimybiu perzengti ribas.
Atsakyti

Tu tiesiog per jautriai reaguoji. Ir kolegos gal ne kvaili, turi savo nuomone. Ir tu negali zinoti ka butent sau galvoja tie kolegos.

As nereaguoju per jautriai. Esu maciusi situacija, kai kolega prie visu per konfa paklause koleges, ar liks su ja viesbutyje savaitgaliui. Ta net atsilose. As tai zinau, kad jis bande su visom, nes sake man, jei bandai 100 kartu, vienas pasiseka. Jam 50 m buvo, kabindavo moteris nuo 25 m iki 60 m. Po tos situacijos kolegos vyrai snekejo, kad matyt ta kolege kazka padare, kad jis su ja taip. As zinau, kad jis pries pora dienu kitos klause kada su juo slidineti vaziuos.

Ir siaip siandien jau dvi nares is tikrai nedaug vis kartoja, jog moteris turi moketi nubrezti ribas, neperzengti linijos ir bla bla bla. Va su tuo kolega tai nzn kaip reikia atrodyti ir elgtis, kad nekabintu slyksciuoju budu ir dar viesai. Sitas jau krastutinis atvejis, bet panasiu as esu daugiau maciusi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 23 spalio 2018 - 10:28
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 23, 11:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72240564" data-time="1540281479"><div><p>Tu tiesiog per jautriai reaguoji. Ir kolegos gal ne kvaili, turi savo nuomone. Ir tu negali zinoti ka butent sau galvoja tie kolegos.</p></div></blockquote><p>As nereaguoju per jautriai. Esu maciusi situacija, kai kolega prie visu per konfa paklause koleges, ar liks su ja viesbutyje savaitgaliui. Ta net atsilose. As tai zinau, kad jis bande su visom, nes sake man, jei bandai 100 kartu, vienas pasiseka. Jam 50 m buvo, kabindavo moteris nuo 25 m iki 60 m. Po tos situacijos kolegos vyrai snekejo, kad matyt ta kolege kazka padare, kad jis su ja taip. As tai zinau, kad jis pries pora dienu kitos klause kada su juo slidineti vaziuos.
</p><p>Ir siaip siandien jau dvi nares is tikrai nedaug vis kartoja, jog moteris turi moketi nubrezti ribas, neperzengti linijos ir bla bla bla. Va su tuo kolega tai nzn kaip reikia atrodyti ir elgtis, kad nekabintu slyksciuoju budu ir dar viesai. Sitas jau krastutinis atvejis, bet panasiu as esu daugiau maciusi.
</p>

Tai as irgi tokiu atveju maciau ir tik man po tokiu atrodo visai ne moteris kalta, o kazkoks klimaksinis diedas, kuris nesivaldo.

O tu rimtai galvoji, kad visos tokios sventos, jei jau siulo, tai nei viena nepasiraso? Pilna ir kitokiu sutuaciju maciau.
Atsakyti

Tai as irgi tokiu atveju maciau ir tik man po tokiu atrodo visai ne moteris kalta, o kazkoks klimaksinis diedas, kuris nesivaldo.

O tu rimtai galvoji, kad visos tokios sventos, jei jau siulo, tai nei viena nepasiraso? Pilna ir kitokiu sutuaciju maciau.

Ne, as taip negalvoju. Aisku, kad kai kurios sutinka, bet tikrai ne tos, kurias as zinau, nes jos buvo 2 kartus jaunesnes, o jis senas, mazas ir baisus. Gyresi jis, kad sutiko 62ete kazkokia.

Atsakyti

As nereaguoju per jautriai. Esu maciusi situacija, kai kolega prie visu per konfa paklause koleges, ar liks su ja viesbutyje savaitgaliui. Ta net atsilose. As tai zinau, kad jis bande su visom, nes sake man, jei bandai 100 kartu, vienas pasiseka. 

Ir siaip siandien jau dvi nares is tikrai nedaug vis kartoja, jog moteris turi moketi nubrezti ribas, neperzengti linijos ir bla bla bla. 

O tai ji liežuvio neturi, nemoka tokiam chamui atsakyti trumpai ir taikliai, pageidautina dar ir rafinuotai taip, kad nebesinorėtų daugiau priekabiauti. Juk vyrai irgi turi silpną vietą ir puikiai žinom kur ji

Taip, kartoju ir kartosiuosi, turi moteris nubrėžti ribas, o jeigu ji atsilošė nuo tokios pastabos, tai gal net minčių buvo tame viešbutyje pasilikti, negalima atmesti to varianto. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 23 spalio 2018 - 10:45