Visa paauglyste turejau D ir nesupratau, koki turta nesioju
dabar papilnejus toks geras C su pliusu, bet mielai tureciau D. Kazkada MB uzsiminiau, zvenge, kam man didesni, jeigu sitie puikus
169 cm, nežinau ar esu aukšta.Savu laiku buvau iš aukštesnių, o dabar panelės kai prasineša pro šalį,tai su savo ūgiu jaučiuosi kaip kurmiarausis. ![]()
Aha, sakot c ar d dydis normalu,bet gi kaip sunku su rūbais.Jei per krūtinę gerai, tai per taliją kaba.Jei talija kaip kartas, tai sagutės per krūtinę skečiasi.Vat ir gyvenk su tokia figūra.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 06, 21:36)
<p>169 cm, nežinau ar esu aukšta.Savu laiku buvau iš aukštesnių, o dabar panelės kai prasineša pro šalį,tai su savo ūgiu jaučiuosi kaip kurmiarausis. 
</p><p>Aha, sakot c ar d dydis normalu,bet gi kaip sunku su rūbais.Jei per krūtinę gerai, tai per taliją kaba.Jei talija kaip kartas, tai sagutės per krūtinę skečiasi.Vat ir gyvenk su tokia figūra.
</p>
</p><p>Aha, sakot c ar d dydis normalu,bet gi kaip sunku su rūbais.Jei per krūtinę gerai, tai per taliją kaba.Jei talija kaip kartas, tai sagutės per krūtinę skečiasi.Vat ir gyvenk su tokia figūra.
</p>
Neitiksi toms moterims
bet čia rimtas bajeris. pritariu Listėjai. D stambina figūrą, taliją paslėpia, jei dar platesnius marškinius apsivelki. nesivilksi aptemptų nuolat.... 
mano būdavo tarp DD ir E. pamažu į D virto...kol dabar C...džiaugiuoooosi.....
QUOTE(given444 @ 2018 11 06, 22:04)
bet čia rimtas bajeris. pritariu Listėjai. D stambina figūrą, taliją paslėpia, jei dar platesnius marškinius apsivelki. nesivilksi aptemptų nuolat.... 

Jei apsivilksi ka aptempto, tai busi kaip seks bomba ispustais papais
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 06, 19:25)
Visa paauglyste turejau D ir nesupratau, koki turta nesioju
visai ne lobis....net iki ašarų. nepabėgsi normaliai, tik su dviem liemenukais. pasakojau kažkada SM. o gal nemokėjo man mama paauglystėj su močiute atitaikyt....stanikus kažkokius išaugtus gaudavau...
.
ir apskritai kitas grakštumas, kai esi B ar C.
na, A tai jau mažokas sakyčiau. tačiau privalumas- niekad nenukara.
B - irgi turbūt.
kas iš to, kad (dažniausiai fyfos didinasi iki C ar D - D - neva moteriškumo simbolis išvis, bet sąveikauja stipriai su žemės trauka....
dar būdavo...einu Laivės alėja ir replikos.
čia dirbtiniai ar tikri?
ant mielių augini?
replikuoja vyrai, eidami su savo antromis pusėmis, per petį jas apsikabinę.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 11 06, 20:07)
siaubas.
o žodis sekso bomba man nuo 15metų ne komplimentas. tik agraso.
lolo ferari primena.
kai KMU gulėjau su pirmagimiu ir prasidėjo pirmosios laktacijos paros, tai visi ir praminė man: lolo ferari. nežinau, ar į E beįsiveržiau. laimė, laikinai....tai....
p.s. ir kas tau, kin, su tuo aptemptu pasidarė? moteris irig žmogus, gyvent nori, ne papus atstačius vaikščiot į bernus/vyrus.
ir dar nepaTOGU.
man tai net vulgaru ir laiko švaistymas.
QUOTE(given444 @ 2018 11 06, 22:12)
visai ne lobis....net iki ašarų. nepabėgsi normaliai, tik su dviem liemenukais. pasakojau kažkada SM. o gal nemokėjo man mama paauglystėj su močiute atitaikyt....stanikus kažkokius išaugtus gaudavau...
.
B - irgi turbūt.
kas iš to, kad (dažniausiai fyfos didinasi iki C ar D - D - neva moteriškumo simbolis išvis, bet sąveikauja stipriai su žemės trauka....
čia dirbtiniai ar tikri?
ant mielių augini?
Papildyta:
siaubas.
lolo ferari primena.
kai KMU gulėjau su pirmagimiu ir prasidėjo pirmosios laktacijos paros, tai visi ir praminė man: lolo ferari. nežinau, ar į E beįsiveržiau. laimė, laikinai....tai....
p.s. ir kas tau, kin, su tuo aptemptu pasidarė? moteris irig žmogus, gyvent nori, ne papus atstačius vaikščiot į bernus/vyrus.
ir dar nepaTOGU.
ne tuos pakabintum, paskui daug energijos tokius atkočiot nuo savęs.
.
B - irgi turbūt.
čia dirbtiniai ar tikri?
ant mielių augini?
Papildyta:
siaubas.
lolo ferari primena.
ir dar nepaTOGU.
Man nieko nepasidare. Seks bomba man yra neiguamas epitetas, jei ka
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 06, 22:15)
Cia paskaicius tuoj eisiu i dusa maudytis ir savo B su vis + dydzio papu atsiprasysiu...
Nes kazkada didesniu norejau😂
Nes kazkada didesniu norejau😂
Atsiprasyk butinai, nes tai idealus dydis, mano akimis ziurint
QUOTE(kin @ 2018 11 06, 19:08)
oi, ne, cia toks buvo, kai man buvo 16

ir dar - man visi sako, kad su svorio mazejimu mazeja ir krutine. Numeciau 15 kg, o krutines dydis isvis nepasikeite
ir dar - man visi sako, kad su svorio mazejimu mazeja ir krutine. Numeciau 15 kg, o krutines dydis isvis nepasikeite
užuojauta. man tiek numetus, dviejų - 2.5 dydžių netekau. kitaip būtų shaaaakės.....
funkcionalumui, laimei, judėjimui, grakštumui, bet kam. viskam.
Laikysena gerina sportas, korseto raumenys, begimui yra sportines liemeneles. As kadangi visad buvau moterisku formu ir gan auksta, tai man tas D tiko tobulai 
O replikos mokykloj uzknisdavo, bet juk juokdavosi is visko tie vaikai.
O replikos mokykloj uzknisdavo, bet juk juokdavosi is visko tie vaikai.
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 06, 20:03)
C gigantiska
nu tikrai mes viska matom smegenim, pas mane C, tai man ji tokia kukli pasakyciau
pats tas 
nu tikrai mes viska matom smegenim, pas mane C, tai man ji tokia kukli pasakyciau
pritariu, pas mane irgi C, o atrodo, kad tokia maža, nors kiti sako, kad didelė
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 11 06, 20:08)
oi, ne, cia toks buvo, kai man buvo 16

gal dar po 15 kitu pamazes bent kiek?
manau, kad pamažėtų
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 06, 20:36)
<p>169 cm, nežinau ar esu aukšta.Savu laiku buvau iš aukštesnių, o dabar panelės kai prasineša pro šalį,tai su savo ūgiu jaučiuosi kaip kurmiarausis. 
</p>
</p>
nu nežinau, neturiu tokių problemų, puikai rūbai guli, kaip tik gražiai sakyčiau
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 11 06, 21:12)
B - irgi turbūt.
nukamba, dar vadina Spanielio ausimis
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 06, 22:32)
pritariu, pas mane irgi C, o atrodo, kad tokia maža, nors kiti sako, kad didelė
[L
[L
Tai aisku, kad tavo didele. Pagal proporcijas. Nes kai tave tada maciau - buvai gal 1, 60 daugiausiai , tai papus savo mindei ir ciucius tau padejo.