Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Visa paauglyste turejau D ir nesupratau, koki turta nesioju biggrin.gif dabar papilnejus toks geras C su pliusu, bet mielai tureciau D. Kazkada MB uzsiminiau, zvenge, kam man didesni, jeigu sitie puikus biggrin.gif
Atsakyti

169 cm, nežinau ar esu aukšta.Savu laiku buvau iš aukštesnių, o dabar panelės kai prasineša pro šalį,tai su savo ūgiu jaučiuosi kaip kurmiarausis. :blink:

Aha, sakot c ar d dydis  normalu,bet gi kaip sunku su rūbais.Jei per krūtinę gerai, tai per taliją kaba.Jei talija kaip kartas, tai sagutės per krūtinę skečiasi.Vat ir gyvenk su tokia figūra. :lol:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 06, 21:36)
<p>169 cm, nežinau ar esu aukšta.Savu laiku buvau iš aukštesnių, o dabar panelės kai prasineša pro šalį,tai su savo ūgiu jaučiuosi kaip kurmiarausis. blink.gif
</p><p>Aha, sakot c ar d dydis  normalu,bet gi kaip sunku su rūbais.Jei per krūtinę gerai, tai per taliją kaba.Jei talija kaip kartas, tai sagutės per krūtinę skečiasi.Vat ir gyvenk su tokia figūra. lotuliukas.gif
</p>

Neitiksi toms moterims lotuliukas.gif
Atsakyti
bet čia rimtas bajeris. pritariu Listėjai. D stambina figūrą, taliją paslėpia, jei dar platesnius marškinius apsivelki. nesivilksi aptemptų nuolat.... unsure.gif

mano būdavo tarp DD ir E. pamažu į D virto...kol dabar C...džiaugiuoooosi..... rolleyes.gif rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 lapkričio 2018 - 21:05
QUOTE(given444 @ 2018 11 06, 22:04)
bet čia rimtas bajeris. pritariu Listėjai. D stambina figūrą, taliją paslėpia, jei dar platesnius marškinius apsivelki. nesivilksi aptemptų nuolat....  unsure.gif

mano būdavo tarp DD ir E. pamažu į D virto...kol dabar C...džiaugiuoooosi.....  rolleyes.gif  rolleyes.gif  wub.gif

Jei apsivilksi ka aptempto, tai busi kaip seks bomba ispustais papais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 06, 19:25)
Visa paauglyste turejau D ir nesupratau, koki turta nesioju biggrin.gif

visai ne lobis....net iki ašarų. nepabėgsi normaliai, tik su dviem liemenukais. pasakojau kažkada SM. o gal nemokėjo man mama paauglystėj su močiute atitaikyt....stanikus kažkokius išaugtus gaudavau...
.
ir apskritai kitas grakštumas, kai esi B ar C.
na, A tai jau mažokas sakyčiau. tačiau privalumas- niekad nenukara.
B - irgi turbūt.
kas iš to, kad (dažniausiai fyfos didinasi iki C ar D - D - neva moteriškumo simbolis išvis, bet sąveikauja stipriai su žemės trauka.... biggrin.gif

dar būdavo...einu Laivės alėja ir replikos.
čia dirbtiniai ar tikri?
ant mielių augini?
replikuoja vyrai, eidami su savo antromis pusėmis, per petį jas apsikabinę.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 11 06, 20:07)
Jei apsivilksi ka aptempto, tai busi kaip seks bomba ispustais papais  biggrin.gif

siaubas.
o žodis sekso bomba man nuo 15metų ne komplimentas. tik agraso.
lolo ferari primena.
blink.gif rolleyes.gif bigsmile.gif
kai KMU gulėjau su pirmagimiu ir prasidėjo pirmosios laktacijos paros, tai visi ir praminė man: lolo ferari. nežinau, ar į E beįsiveržiau. laimė, laikinai....tai....

p.s. ir kas tau, kin, su tuo aptemptu pasidarė? moteris irig žmogus, gyvent nori, ne papus atstačius vaikščiot į bernus/vyrus.
ir dar nepaTOGU.
man tai net vulgaru ir laiko švaistymas. biggrin.gif ne tuos pakabintum, paskui daug energijos tokius atkočiot nuo savęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 lapkričio 2018 - 21:13
Cia paskaicius tuoj eisiu i dusa maudytis ir savo B su vis + dydzio papu atsiprasysiu...
Nes kazkada didesniu norejau😂
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 11 06, 22:12)
visai ne lobis....net iki ašarų. nepabėgsi normaliai, tik su dviem liemenukais. pasakojau kažkada SM. o gal nemokėjo man mama paauglystėj su močiute atitaikyt....stanikus kažkokius išaugtus gaudavau...
.
ir apskritai kitas grakštumas, kai esi B ar C.
B - irgi turbūt.
kas iš to, kad (dažniausiai fyfos didinasi iki C ar D - D - neva moteriškumo simbolis išvis, bet sąveikauja stipriai su žemės trauka.... biggrin.gif

dar būdavo...einu Laivės alėja ir replikos.
čia dirbtiniai ar tikri?
ant mielių augini?
replikuoja vyrai, eidami su savo antromis pusėmis, per petį jas apsikabinę.
Papildyta:

siaubas.
o žodis sekso bomba man nuo 15metų ne komplimentas. tik agraso.
lolo ferari primena.
blink.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif
kai KMU gulėjau su pirmagimiu ir prasidėjo pirmosios laktacijos paros, tai visi ir praminė man: lolo ferari. nežinau, ar į E beįsiveržiau. laimė, laikinai....tai....
p.s. ir kas tau, kin, su tuo aptemptu pasidarė? moteris irig žmogus, gyvent nori,  ne papus atstačius vaikščiot į bernus/vyrus.
ir dar nepaTOGU.
man tai net vulgaru ir laiko švaistymas.  biggrin.gif ne tuos pakabintum, paskui daug energijos tokius atkočiot nuo savęs.

Man nieko nepasidare. Seks bomba man yra neiguamas epitetas, jei ka mirksiukas.gif as tiek atkentejau uz savo formas, kad blink.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 06, 22:15)
Cia paskaicius tuoj eisiu i dusa maudytis ir savo B su vis +  dydzio papu atsiprasysiu...
Nes kazkada didesniu norejau😂

Atsiprasyk butinai, nes tai idealus dydis, mano akimis ziurint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 06, 19:08)
oi, ne, cia toks buvo, kai man buvo 16  ax.gif  mirksiukas.gif
ir dar - man visi sako, kad su svorio mazejimu mazeja ir krutine. Numeciau 15 kg, o krutines dydis isvis nepasikeite  blink.gif 

užuojauta. man tiek numetus, dviejų - 2.5 dydžių netekau. kitaip būtų shaaaakės.....
funkcionalumui, laimei, judėjimui, grakštumui, bet kam. viskam. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 lapkričio 2018 - 21:20
Laikysena gerina sportas, korseto raumenys, begimui yra sportines liemeneles. As kadangi visad buvau moterisku formu ir gan auksta, tai man tas D tiko tobulai ax.gif
O replikos mokykloj uzknisdavo, bet juk juokdavosi is visko tie vaikai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 06, 20:03)
C gigantiska  biggrin.gif
nu tikrai mes viska matom smegenim, pas mane C, tai man ji tokia kukli pasakyciau  biggrin.gif  pats tas smile.gif

pritariu, pas mane irgi C, o atrodo, kad tokia maža, nors kiti sako, kad didelė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 11 06, 20:08)
oi, ne, cia toks buvo, kai man buvo 16  ax.gif  mirksiukas.gif
ir dar - man visi sako, kad su svorio mazejimu mazeja ir krutine. Numeciau 15 kg, o krutines dydis isvis nepasikeite  blink.gif  gal dar po 15 kitu pamazes bent kiek?

manau, kad pamažėtų
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 06, 20:36)
<p>169 cm, nežinau ar esu aukšta.Savu laiku buvau iš aukštesnių, o dabar panelės kai prasineša pro šalį,tai su savo ūgiu jaučiuosi kaip kurmiarausis. blink.gif
</p><p>Aha, sakot c ar d dydis  normalu,bet gi kaip sunku su rūbais.Jei per krūtinę gerai, tai per taliją kaba.Jei talija kaip kartas, tai sagutės per krūtinę skečiasi.Vat ir gyvenk su tokia figūra. lotuliukas.gif
</p>

nu nežinau, neturiu tokių problemų, puikai rūbai guli, kaip tik gražiai sakyčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 11 06, 21:12)

B - irgi turbūt.

nukamba, dar vadina Spanielio ausimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 06, 22:32)
pritariu, pas mane irgi C, o atrodo, kad tokia maža, nors kiti sako, kad didelė
[L

Tai aisku, kad tavo didele. Pagal proporcijas. Nes kai tave tada maciau - buvai gal 1, 60 daugiausiai , tai papus savo mindei ir ciucius tau padejo.
Atsakyti