Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

ir apskritai kitas grakštumas, kai esi B ar C.
na, A tai jau mažokas sakyčiau. tačiau privalumas- niekad nenukara.
B - irgi turbūt.

B nukara irgi. Ne tiek, kiek D, bet po maitinimo esu macius tikrai neestetisku B. Patikek.

Man tai grazu moterys su maza krutine, nes jos lengvos ir grakscios. O su didele grazu, nes moteriskai apvalios. As apie Belluci iskart galvoju.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 06, 21:40)
Tai aisku, kad tavo didele.  Pagal proporcijas. Nes kai tave tada maciau - buvai gal 1, 60 daugiausiai , tai papus savo mindei ir ciucius tau  padejo.

kliedėjimas tęsiasi biggrin.gif su tuo ir sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 06, 21:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72256406" data-time="1541531520"><div><p>ir apskritai kitas grakštumas, kai esi B ar C.
B - irgi turbūt.
</p></div></blockquote><p>B nukara irgi. Ne tiek, kiek D, bet po maitinimo esu macius tikrai neestetisku B. Patikek.</p><p></p><p>Man tai grazu moterys su maza krutine, nes jos lengvos ir grakscios. O su didele grazu, nes moteriskai apvalios. As apie Belluci iskart galvoju.</p>

lankyk atitinkamą sportą ir būsi grakšti su C smile.gif net ir su D įdėta būsi. Grakštumas tikrai ne nuo krūtinės priklauso. Kiek sustabarėjusių ir nelanksčių be krūtinių?
Atsakyti

Cambala,fui :blink: .Ar negalima žmoniškai, be įžeidinėjimų diskutuoti.O tai kaip kokios šeštos klasės mokinės :blink:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 06, 23:16)
<p>Cambala,fui blink.gif .Ar negalima žmoniškai, be įžeidinėjimų diskutuoti.O tai kaip kokios šeštos klasės mokinės blink.gif
</p>

O ka as izeidziau? Montverte? Tai as ja esu gyvai macius. Tikrai tyleculiau, jei butu tuom, kuom esa, o jei save piesia ir is kitu saiposi - fuu tikrai.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 06, 22:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72256406" data-time="1541531520"><div><p>ir apskritai kitas grakštumas, kai esi B ar C.
B - irgi turbūt.
</p></div></blockquote><p>B nukara irgi. Ne tiek, kiek D, bet po maitinimo esu macius tikrai neestetisku B. Patikek.</p><p></p><p>Man tai grazu moterys su maza krutine, nes jos lengvos ir grakscios. O su didele grazu, nes moteriskai apvalios. As apie Belluci iskart galvoju.</p>

Kazi ar tikrai grazu pikul ar Jasaitienes silikoniniai bumbinai?
Po maitinimo tegu nukara, atsistatys, kaip ir pilvas po gimdymo korseta panesiojus susitrauks.
Atsakyti

Kazi ar tikrai grazu pikul ar Jasaitienes silikoniniai bumbinai?
Po maitinimo tegu nukara, atsistatys, kaip ir pilvas po gimdymo korseta panesiojus susitrauks.

Silikonai D dydzio ant 165 cm negrazu zinoma. Kai naturali krutine didele, tai viena, o jei du futbolo kamuoliai, tiek horizontaliai, tiek vertikaliai taip pat stovi, tai man labai baisu. 

Atsakyti
O kokios moterys patinka jusu vyrams? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 06, 22:25)
O ka as izeidziau? Montverte? Tai as ja esu gyvai macius. Tikrai tyleculiau, jei butu tuom, kuom  esa, o jei  save piesia ir is kitu saiposi - fuu tikrai.
Papildyta:

Kazi ar tikrai grazu pikul ar Jasaitienes silikoniniai  bumbinai?

Gyvai tai tu matai alkašų biesiukų dvasias, su kuriomis ir bendrauji ir kurios tau protą galutinai atėmė, o toliau bus dar blogiau. Dar nemačiau tokios debilės niekur, kuri teigtų atpažinus forumietę pagal įlindimą į vyro telefoną biggrin.gif Normaliose porose visi telefonais pasidalina ir pasiteirauja kas skambino

Geras pasiūlymas būtų narėms ignoruoti šitą ligonę, tai papezės viena ir dings, nes į kurią temą tik įsisuka, tą sugadina. Jei ne vienai į gerklę kabinasi, tai kitai. Bet vienam ar dviem žmonėms ignoruoti neišeitis, nes tada nenustos žemint vistiek, reikia, kad visa chebra susivienytų ir tuoj visas "matytojos" krūtumas dingtų biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 06, 22:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72256481" data-time="1541535911"><div><p>Kazi ar tikrai grazu pikul ar Jasaitienes silikoniniai bumbinai?
Po maitinimo tegu nukara, atsistatys, kaip ir pilvas po gimdymo korseta panesiojus susitrauks.</p></div></blockquote><p>Silikonai D dydzio ant 165 cm negrazu zinoma. Kai naturali krutine didele, tai viena, o jei du futbolo kamuoliai, tiek horizontaliai, tiek vertikaliai taip pat stovi, tai man labai baisu. </p>

Jei pas Oksaną, tai labai skoningai padaryta. Jai tinka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 06, 23:41)
Gyvai tai tu matai alkašų biesiukų dvasias

Cia tu taip apie save, kai rasei kai tave tevukas Palangoj maze paliko? Tai va is kur tavoji sociopatija. Kreipkis p radziai i psichologus 4u.gif

Papildyta:
Normaliose porose visi telefonais pasidalina ir pasiteirauja kas skambino

Siaubas pagalvojus... Mano vyras telefe gal 200 su virs nr turi darbo reikalais, o kur dar el pastas... As gal 100 tik .Kas butu, jei klausineti ir knisti kas skambino ir kas rase 😂😂😂.
Papildyta:
reikia, kad visa chebra susivienytų

Jo. Visa " chebra"😂😂😂. Cia burba ir dvi tapkiu nesiotojos ubunte ir menkaverte. Kruuuta " chebra" hah.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 06, 23:38)
O kokios moterys patinka jusu vyrams?  biggrin.gif

Musu vyrams tai turbut patinka tokios su kuriom gyvena. O is kur tokie klausimai pas pacia? Tavo vaikiui kitokios jau patinka?
Atsakyti
Jei pas vyrą telefone daugiau 200 'darbo' numeriu, tai garantuotai keletas is ju yra krasnavicų. biggrin.gif Garantuotai.
Tai va del ko cambala puola moteris mamkose. Cia uzslepta neapykanta visai moteriskai giminei. Tipo bausme visoms boboms uz jos diedo guliankes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 lapkričio 2018 - 23:25
QUOTE(cambala @ 2018 11 06, 20:12)
Vargsai emigrantai, kurie aria, o isgali nusipirkt tik  is po prekystalio( barmenams permoka). Ir  dar dziugauja, kad emigrantai😂😂😂.
Tu tai nors nesigyrei savo turtais, bet kaip apgailetinai burba pasirode, kai sprogo jos " auksinis" muilo burbulas...
Ech, jaip gera Lietuvoj gyvent.... tongue.gif

nu as tai apie airius kalbejau, ne emigrantus, pas mus jie retai uzeidavo, apie pati procesa sakiau, kad ne viskas parduodama legaliai, o tai ne pigiau, daznia brangiau, nes galima viskio pvz kokiam pube isigyti, uo uz visus special orders, paimi daugiau, budavo uzsisako vienas French coffe no cofffe and no cream lotuliukas.gif
Tai ir Burbancios parasyme nieko neizvelgiu keisto, turi bermenai, padavejai geriem klientam saviem, savu palepinimu tai normalu vakaruose. Pvz as vieniem daryvdavau metine arbata is tikru metu, to neebuvo meniu ir aplamai neiprasta Airijoje, viena kart pasiuliau, patiko paskui vsida prasydavo smile.gif , aisku cia smulkmena su ta arbata, tik noriu pasakyti, kad specialus uzsakymai yra norma klientu aptarnavimo sferoje.

O del emigrantu, tai kiek matau tai duaguma dirba daug maziau nei Lietuvoje ir uzdirba bent 3 k daugiau. Aria zmones Lietuvoje uz grasius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 lapkričio 2018 - 23:29
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 07, 00:27)
nu as tai apie airius kalbejau, ne emigrantus, pas mus jie retai uzeidavo, apie pati procesa sakiau, kad ne viskas parduodama legaliai, o tai ne pigiau, daznia brangiau, nes galima viskio pvz kokiam pube isigyti, uo uz visus special orders, paimi daugiau, budavo uzsisako vienas French coffe no cofffe and no cream lotuliukas.gif
Tai ir Burbancios parasyme nieko neizvelgiu keisto, turi bermenai, padavejai geriem klientam saviem, savu palepinimu tai normalu vakaruose. Pvz as vieniem daryvdavau metine arbata is tikru metu, to neebuvo meniu ir aplamai neiprasta Airijoje, viena kart pasiuliau, patiko paskui vsida prasydavo smile.gif , aisku cia smulkmena su ta arbata, tik noriu pasakyti, kad specialus uzsakymai yra norma klientu aptarnavimo sferoje.

Tu jai nepasakok, jos barmenai ir padavejai nemegsta, todel ji is ju jokiu maloniu staignenu negavus niekada. Niekas jos nera lepinęs. Nesupranta, kad su ja zmones elgiasi taip, kaip ji nusipelno - niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 06, 20:36)
<p>169 cm, nežinau ar esu aukšta.Savu laiku buvau iš aukštesnių, o dabar panelės kai prasineša pro šalį,tai su savo ūgiu jaučiuosi kaip kurmiarausis. blink.gif
</p><p>Aha, sakot c ar d dydis  normalu,bet gi kaip sunku su rūbais.Jei per krūtinę gerai, tai per taliją kaba.Jei talija kaip kartas, tai sagutės per krūtinę skečiasi.Vat ir gyvenk su tokia figūra. lotuliukas.gif
</p>

neturiu problemu, kad per talija kabetu lotuliukas.gif
va taip irgalvojau, kad nevert amesti pilvo, nu paskui neturesiu ka rengtis lotuliukas.gif

nors siaip bliuskuciu nenesioju....
Atsakyti