Tu darai ta apec uzsakyma uz pinigus( arbatpinigius galu gale sau), ne uz aciu. Ta ir norejau akcentuoti.
dar būdavo...einu Laivės alėja ir replikos.
čia dirbtiniai ar tikri?
ant mielių augini?
replikuoja vyrai, eidami su savo antromis pusėmis, per petį jas apsikabinę.

Papildyta:
Nes kazkada didesniu norejau😂

o man visada gerai, kokius turiu

O kokios moterys patinka jusu vyrams?
as

Tai va del ko cambala puola moteris mamkose. Cia uzslepta neapykanta visai moteriskai giminei. Tipo bausme visoms boboms uz jos diedo guliankes

Jo, pirstu i tuscia reti. Dabar vyras kompe, pasiemiau jo telefa , ziuriu adresatus : " burba stoties uz 1 eura duoda "

nu tai ir Burbanti su vyru nesa pelna ten kur iena, uz dyka ju ten nuolat nevaisina gi

Va taip va, likau apsalusi, matot kada vyru reik pradeti ieskoti? o mes jau mociutes cia
Nu bet geriantys, rukantys berniukai ziuriu neiseina is mados, zmonija, ka nesimoko is vis is savo klaidu?
45510322_1941664912593329_3106704910696054784_o.png 82,27KB
0 Parsiųsta kartų

Tai as ta ir akcentavau i pelna nesancius, o ne taip kaip burba prisisvaigo, kad ja parse kas uz dyka sers ir girdys.
Tai as ta ir akcentavau i pelna nesancius, o ne taip kaip burba prisisvaigo, kad ja parse kas uz dyka sers ir girdys.
Taigi, ne istisai, o va kartais kazkaip pamalonina, nejau sunku suprasti, matomai nebuvai tikrai tokioje situacijoje, nesi nuolatinis klientas niekur ir nedirbai niekur klientu aptarnavimo sferoje, bent jau kokybiskai nedirbai
oi, ne, cia toks buvo, kai man buvo 16
ir dar - man visi sako, kad su svorio mazejimu mazeja ir krutine. Numeciau 15 kg, o krutines dydis isvis nepasikeitegal dar po 15 kitu pamazes bent kiek?
Nesikeite, bet ir kg mažiau pabėgo nuo manęs.