Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 07, 00:50)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72256551" data-time="1541540730">
<div>
<p>Tai as ta ir akcentavau i pelna nesancius, o ne taip kaip burba prisisvaigo, kad ja parse kas uz dyka sers ir girdys.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Taigi, ne istisai, o va kartais kazkaip pamalonina, nejau sunku suprasti, matomai nebuvai tikrai tokioje situacijoje, nesi nuolatinis klientas niekur ir nedirbai niekur klientu aptarnavimo sferoje, bent jau kokybiskai nedirbai smile.gif</p>

As esu realiste. Sovietiniai is po prekystalio laikai senai baigesi. Turi pinigu - moki, " liuboj kapriz za vasi dengi".
Vakarietiskas mastymas ir pas mus senai. Ir nereik lialia - ateis kazkokia nusmurgusi burba , as busiu barmene, kas ji man tokia, kad jai pilciau uz dyka? Barmenai pas mus arbatpinigius gauna, o ne stoties prostitutes seria.
Atsakyti
Bet kaip baisu, kai moters protą baigia suesti alkoholis.
Tokiu paprastų dalyku jau nesupranta, kad Anglijoje angliskoje kavineje surasti Rygos balzama šansas yra vienas ir miliono. O gal ji toliau Jugoslavijos niekur nebuvus?
Jo, alkoholis yra zudymo irankis. Cambala zudosi saves negailėdama. Vargšė moteriškė.

Dvylikta nakties Lietuvos laiku, ne vyrą apsikabinus guleti, o vimčioti forume? Tai reiskia tik viena - vyrui pochuj kur jo boba ir ka ji daro. Vargšė cambala. Man jos tikrai gaila....kaip moters. Neturi ji bobiškos laimės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 lapkričio 2018 - 00:10
Tai sakau vargsai kai kurie emigrantai, neisgali ardami diena nakti bet kokio sudo nusipirkt.
Ir dar gyresi, kad pas ja vyras verslinykas, namas UK baisiai grazus, vyras jai aprase. Tfu. Melage. Gyveni ten eiliniam nuomojamam name( juk pasirodei anoj temoj su sunaus paltuku), tai gyvenk is muses dramblio neputus. Melage nenusisekus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 06, 23:57)
As esu realiste. Sovietiniai is po prekystalio laikai senai baigesi. Turi pinigu - moki, " liuboj kapriz za vasi dengi".
Vakarietiskas mastymas ir pas mus senai. Ir nereik lialia - ateis kazkokia nusmurgusi burba , as busiu barmene, kas ji man tokia, kad jai pilciau uz dyka? Barmenai pas mus arbatpinigius gauna, o ne stoties prostitutes seria.

nuva akivaizdu, kad nesi niekur nulatine kliente ir is vis nesiagudai klientu aptranavimo verslia, kam dar kazka irodineji?
tu i svis zinai ,ka resikai nuolatiniai klientai ir kaip juos islaikyti?
gyreisi, kad dirbi grozio salone, bet matomai tokiam, kur nelabia kokybes rasta, jei tokiu dalyku nezinai, pas jus pvz klientem padaro kavos, arbatos, uz dyka ar ne?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 07, 00:12)
Tai sakau vargsai kai kurie emigrantai, neisgali ardami diena nakti bet kokio sudo nusipirkt.
Ir dar gyresi, kad pas ja vyras verslinykas, namas UK baisiai grazus, vyras jai aprase. Tfu. Melage. Gyveni ten eiliniam nuomojamam name( juk pasirodei anoj temoj su sunaus paltuku), tai gyvenk is muses dramblio neputus. Melage nenusisekus.

tu man paaiskink, kaip i snuotraukos matai namas nuomojamas ar nusipirktas? blink.gif ir ar esi tikra, kad ten jos namo nuotrauka ir is vis kad tai jos artimieji nufotkinti?
Atsakyti
biggrin.gif alkoholikės holiucinacijos

Cambalai tuoj bielagariačka prasidės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 07, 01:15)
nuva akivaizdu, kad nesi niekur nulatine kliente ir is vis nesiagudai klientu aptranavimo verslia, kam dar kazka irodineji?
tu i svis zinai ,ka resikai nuolatiniai klientai ir kaip juos islaikyti?
gyreisi, kad dirbi grozio salone, bet matomai tokiam, kur nelabia kokybes rasta, jei tokiu dalyku nezinai, pas jus pvz klientem padaro kavos, arbatos, uz dyka ar ne?
Papildyta:

tu man paaiskink, kaip i snuotraukos matai namas nuomojamas ar nusipirktas?  blink.gif ir ar esi tikra, kad ten jos namo nuotrauka ir is vis kad tai jos artimieji nufotkinti?

Jau su tavim tai tikrai nesipletosiu diskutuot, nes burba snekejo apie bareli, kur jai ipils. Prie ko cia klientem arbatacar kava. Be dabar viska internetu galima nusipirkt ir atsisiust. Yai kad tavo seimininke cia be reikalo ubauja del " is po lavkos " slakelio balzamo atseit deficitinio. Internetu nusipirk galima ir atsisiut jei taip megsti ir savo svecius pavaisint.

Kad fotkej kazkas is jos, tai moteriske norejo paltuku pasigirt ir veida uztusavo. Nu jin cia vis gyresi kad vyras yra super verslininkas, labai turtingi jie, namuose, vos ne rumuose gyvena, kad jai vyras viska aprases. Nuotraukoj tas namas eiliniu nuomojamu emigrantu. Kazi ar tokie verslininkai tokiam gyventu?
Matai, as esu labai pastabi. Dar kai kartais uzsiimu nk, tai matau daugiau dalyku ir visada atkreipiu demesi i antra plana, nepastabias smulkmenas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 lapkričio 2018 - 10:18
biggrin.gif biggrin.gif cambalai sunkus pachmielas
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 06, 23:18)
Siaubas pagalvojus... Mano vyras telefe gal 200 su virs  nr turi darbo reikalais, o kur dar el pastas...  As gal 100  tik  .Kas butu, jei klausineti  ir knisti kas skambino ir kas rase 😂😂😂.

Siaubas yra tada, kai tokia kvėša net galvoti nebesugeba. Taigi kalba eina apie vakarą, kai vakare pvz. kas nors paskambina, kai vyras namuose, su šiema. Tai kiek abejingai reikia būti, kad taip jau dzin būtų, kas vakare trukdo vyrą, ko nori. Juk dažniausiai tada skambina šeima, draugai ar pan. Tai šiaip jau normalus vyras ir taip pats pasako kas paskambino, ko norėjo. O su tavimi, tai matosi, kad nešneka, viską slepia, nu ką durnikei galima papasakoti, tuoj prisikabins, išles smegeninę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 06, 23:36)
Jo, pirstu i tuscia reti. Dabar vyras kompe, pasiemiau jo telefa , ziuriu adresatus : " burba stoties uz 1 eura duoda "

Nu va ir išaiškėjo kas čia vyrą pastoviai tikrina biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 07, 00:03)
Bet kaip baisu,  kai moters protą baigia suesti alkoholis.
Tokiu paprastų dalyku jau nesupranta,  kad Anglijoje angliskoje kavineje surasti Rygos balzama šansas yra vienas ir miliono. O gal ji toliau Jugoslavijos niekur nebuvus?
Jo,  alkoholis yra zudymo irankis. Cambala zudosi saves negailėdama. Vargšė moteriškė.

Dvylikta nakties Lietuvos laiku,  ne vyrą apsikabinus guleti,  o vimčioti forume? Tai reiskia tik viena -  vyrui pochuj kur jo boba ir ka ji daro. Vargšė cambala. Man jos tikrai gaila....kaip moters. Neturi ji bobiškos laimės

nu tipo pas babajus buvusi, alachinius, draugų ten turi, tai matosi, nes kiekvieną dieną vis naujas teroro aktas iš jos sklinda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 07, 10:32)
biggrin.gif  biggrin.gif  cambalai sunkus pachmielas

aha, internetines kavas ir arbatas tik pila, tik geria
internete ir kojas užvers biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 07, 10:15)
Jau su tavim tai tikrai nesipletosiu diskutuot, nes burba snekejo apie bareli, kur jai ipils. Prie ko cia klientem arbatacar kava. Be dabar viska internetu galima nusipirkt ir atsisiust. Yai kad tavo seimininke cia be reikalo ubauja del " is po lavkos "  slakelio balzamo atseit deficitinio. Internetu nusipirk galima ir atsisiut jei taip megsti ir savo svecius pavaisint.
Kad fotkej kazkas is jos, tai moteriske norejo paltuku pasigirt ir veida uztusavo. Nu jin cia vis gyresi kad vyras yra super verslininkas, labai turtingi jie, namuose, vos ne rumuose gyvena, kad jai vyras viska aprases. Nuotraukoj tas namas eiliniu nuomojamu emigrantu. Kazi ar tokie verslininkai tokiam gyventu?
Matai, as esu labai pastabi. Dar kai kartais uzsiimu nk, tai matau daugiau dalyku ir visada atkreipiu demesi i antra plana, nepastabias smulkmenas.

o gal tokia nuotrauka rado internete, kaip cia istyrei,kad jos nuotrauka? bigsmile.gif
tai jei toki nama nusipirktu tai kuom jis skirtusi? pvz as nuomojuosi nama, salia vieni emigrantai toki pat nusipirke ir ka?
Kaip tu matai koks ten namas is kolidoriaus duru nuotraukos? blink.gif apie jos rumus nieko nesu maciusi ,kad girtusi,gal susapnavai? namai priklauso nuo vietos kur jie yra, gali puse mlj kainuoti eilinis namas,jei bus geroje vietoje, tai nezinau, ka cia turi omeny. As jau tau sakiau vargiai tu buvai Airijoje ar Uk jei tokius vejus sneki ir is namu vargiai iseini, jei nesuvoki apie ka snekjom del nuolaniu klientu ir paslaugu baruose ir restoranuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 lapkričio 2018 - 12:30
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 07, 12:52)
Taigi kalba eina apie vakarą, kai vakare pvz. kas nors paskambina, kai vyras namuose, su šiema.

Oi, zinai kiek tu anksciau rasei, kad tikrini savo dieda, tikrini jo telefona, el pasta, nes taip gali tik suzinot ar jis taves neapgaudineja. Nu zodziu tu visiskai juo nepasitiki, jei taip elgies. Vakar gi rasei, kad " visi normalus zmones" pasiziuri, paklausia kas skambino. Siandien jau sneki apie vakara😂😂😂.
Nezinau, jei kada vyras namie kalbasi darbo reikalais, as ir taip zinau apie ka sneja, man ataskaitos kazkaip nereikia, nes visai neidomu kodel kazkas paprase iseigines ar atvaziavo kazkokie uzsakyti produktai. Jei draugai ar gimine skambino, tai irgi is pokalbio daug maz gali nuspeti su kuo kalba, o dar linkejimus perduoda.
Tai kad tu gali tikrint savo dieda iki negalejimo, normalu zmogu tokia tavoji kontrole uzdusins tiesiog.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 07, 13:28)
o gal tokia nuotrauka rado internete, kaip cia istyrei,kad jos nuotrauka?  bigsmile.gif

Labai paprastai. Net didziu filosofu nereikia but. Kiek ji fotkiu kelia( toli neeinam jau, bet kad ir vakar tas visas moteriskes) veidai netusuoti. Sitoj ikele savo sunu, norejo pasigirt nauju paltuku, veida uztusavo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 07, 13:03)
Oi, zinai kiek tu anksciau rasei, kad tikrini savo dieda, tikrini jo telefona, el pasta, nes taip gali tik suzinot ar jis taves neapgaudineja. Nu zodziu tu visiskai juo nepasitiki, jei taip elgies. Vakar gi rasei, kad " visi normalus zmones" pasiziuri, paklausia kas skambino. Siandien jau sneki apie vakara😂😂😂.
Nezinau, jei kada vyras namie kalbasi darbo reikalais, as ir taip zinau apie ka sneja, man ataskaitos kazkaip nereikia, nes visai neidomu kodel kazkas paprase iseigines ar atvaziavo kazkokie uzsakyti produktai. Jei draugai ar gimine skambino, tai irgi is pokalbio daug maz gali nuspeti su kuo kalba, o dar linkejimus perduoda.
Tai kad tu gali tikrint savo dieda iki negalejimo, normalu zmogu tokia tavoji kontrole uzdusins tiesiog.

Papildyta:

Labai paprastai. Net didziu filosofu nereikia but. Kiek ji fotkiu kelia( toli neeinam jau, bet kad ir vakar tas visas moteriskes) veidai netusuoti. Sitoj ikele savo sunu, norejo pasigirt nauju paltuku, veida uztusavo.

Nu tai pliac, jei vyras dirba viename darbe, žmona kitame, tai negi darbo metu tikrintum vyro skambučius? Tu visai nukvėšai? Kaip taip įmanoma?
Tai būtent, kad negirdi ką tiksliai giminė sakė ar draugas, kas pas jį vyksta. Nu ir šiaip, aš manyčiau, kad čia netgi yra geras tonas ir taktas paklausti kas ten pas tą draugą ar giminę vyksta. Čia kaip tik nenormalu visiškai nereaguoti į tai su kuo vyras ir apie ką šnekėjo. Čia rodo visišką šaltį ir atsiribojimą santykiuose.
Aš kasdien šneku su savo tėvais. Vyras su savais kasdien nešneka, nes pats nenori. Tai jis visada, visada, supranti? klausia manęs kas pas mano tėvus, apie ką šnekėjom, kaip jie. O dabar gali užsipavydėti negyvai, jei tavasis neklausdavo, kol tavo tėvai gyvi/adekvatūs buvo ax.gif
O jei jau jis su savais pašneka, tai be abejo, aš irgi klausiu kas tewn tiksliai pas juos.

Tu arba nesi mačiusi normalių šeimų, kur normalūs santykai arba senaii viena gyveni kuo kitus kaltini ir senmergiauji biggrin.gif nes nu pastoviai tokį briedą rašai apie darbus, barus, šeimas. Tai tau darbo laiko grafiko nėra ant salonų, tai bare niekas negali pavaišinti nuolatinių klientų, tai šeimoje vyras su žmona nesišneka.
Nu žodžiu. Visi viską ir taip apie tave jau mato ir supranta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 07, 14:37)

Tokia ilga ataskaita nepavargai rasyt?😂😂
Visi seni nariai zino kaip tu nepasitiki savo sugyventiniu ir kaip tikrindavai jo el pasta ir telefona, nes tiesiog bijai. Ir nesivartyk dabar su tokiom paklodem.
As tau jau anksciau sakiau - nores kazka regzt, savo sniukstinejimai ir tikrinimais nieko nesuzinosi ir bepatikrinsi. Nes jis zino, kad tu ziurke ir knaisiojiesi, todel ras kita buda, kad tu nesuzinotum.
Ir nesinarvuok taip, nes jau visai nusivarei 4u.gif .
Atsakyti