Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dietas esate išbandžiusi?

Apklausa: kokias dietas esate isbandziusi ? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
pati bjauriausia mano išbandyta - delčios schmoll.gif
Atsakyti
1 Agurkų dieta (daromos iškrovos agurkais)
2 delčios ar kaip ten kai atseit kūdėji beveik nevalgydama per delčią o kitomis mėnulio fazėmis ėdi kiek nori - taip sėkmigai priaugau gal kokius 4kg per ėdimo laikotarpį
3 ryžių dieta. per savaitę 3 dienas valgai tik ryžius ne iki galo išvirtus be druskos be sviesto ant vandens ir geri vandens daug1 dieną geri tik sultis yvairias kokias nori nors ir saldžias ir likusias dienas valgai ką nori (mano kuklus patyrimu- svoris po 2 mėnesių pasilaikymo tikrai krenta ir greitai, tačiau- per valgymo dienas valgykitwe kuo daugiau produktų padedančių išsikakoti- ir nereikia juoktis man asmeniškai košmariškai užkietėdavo viduriai kartais ir savaitę vaikščiodavau kaip bomba kol nedaįšilo ką daryt reik- abrikosai džiovintos slyvos, šaltibarčiai tapo mano pastovus valgymo dienos meniu... numečiau kaip pamenu per pusę metų 19kg ... paskui nebeužteko kantrybės...
4 toliau nevalgymo po 18 val... padeda jei negyveni naktinio gyvenimo... bet kai eini miegoti po 3 net nepastebi kad per tą laiką berašydama suėdei visą šokoladą kad neužmigti ir dar- va aš nežinojau kad saldintos kavos irgi negalima ... o jūs žinojote? realiai po 18 galima gerti tik vandenį... ši "dieta" tepadėjo man nepriaugti daugiau ... o psichologinis diskomfortas didžiulis...
5 skaičiavimas kolorijų- grubiai pasilaikiau 2 metus jauna kvaila buvau užsibrėžusi buvau per parą suvartoti ne daugiau 700kilokalorijų... O kai įsivariusi buvau beveik ir anoreksiją- teko skrandį gydyti dar ilgiau ir galiausiai gavau bulimiją kai ėdi ir vemi... su šitomis kilokalorijų skaičiavimais reikia labai atsargiai- pvz tik metusi skaičiuoti sužinojau kad nejudrų darvbą dirbantys žmonės per parą turi suvartoti 1500 kal... jei judate- daugiau...
6 šiuo metu nuo balandžio 22 nevalgau gyvulinės mėsos, tai yra valgau tik vištieną ir kalakutieną ir tai tik 3 kartus į savaitę... iš pradžių jaučiausi silpnai- bet dabar jokio skirtumo- vieu tarpu jutau jėgų antplūdį bet trumpai... svoris nei krust- nors pilvas suminkštėjo, daugiau galiu judėt, dingo pastovi migrena (dabar tik 4 grubiai priepoliai per mėnesį) bet svoris nei krust...

dabar susidomėjau Žukovo metodika jau tiek išreklamuota kad košmaras- tik kažkodėl tai normalių atsiliepimų nematau tik reklama reklama rusijos forumuose... gal kuri išbandėt???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 07 liepos 2013 - 16:30