Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dietas esate išbandžiusi?

Apklausa: kokias dietas esate isbandziusi ? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labas vakaras,

trumpai mano istorija:
visa gyvenima sveriau iki 50 kg, turejau nebloga darba, bet kuo auksciau kilau karjeros laiptais, tuo mano kg norejo suspeti kartu doh.gif
Istekejau, pastojau, priaugau 35 kg nestuke.gif verysad.gif Turejau 2 diagnozes, nesciuju hipertenzija (pakiles spaudimas) ir nesciuju diabetas... Gal del to ir svorio tiek turejau. pries gimdyma sveriau 110 kg
Pagimdziau, po metu gryzau i darba, o svoros kaip stovi ties 89 kg, taip ir nesitraukia schmoll.gif
Nuo nauju metu pradejau 3 kart per savaite lankyt aerobika, atsisakiau bulviu, kiaulienos ir zinoma po 18 val ne kasnio :gun_bandana.gif
Na zodziu nekas verysad.gif
Gal kas turit kokiu pasiulymu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asterija @ 2011 01 18, 23:54)
Labas vakaras,

trumpai mano istorija:
visa gyvenima sveriau iki 50 kg, turejau nebloga darba, bet kuo auksciau kilau karjeros laiptais, tuo mano kg norejo suspeti kartu  doh.gif
Istekejau, pastojau, priaugau 35 kg  nestuke.gif  verysad.gif  Turejau 2 diagnozes, nesciuju hipertenzija (pakiles spaudimas) ir nesciuju diabetas... Gal del to ir svorio tiek turejau. pries gimdyma sveriau 110 kg
Pagimdziau, po metu gryzau i darba, o svoros kaip stovi ties 89 kg, taip ir nesitraukia  schmoll.gif
Nuo nauju metu pradejau 3 kart per savaite lankyt aerobika, atsisakiau bulviu, kiaulienos ir zinoma po 18 val ne kasnio  :gun_bandana.gif
Na zodziu nekas  verysad.gif
Gal kas turit kokiu pasiulymu?  ax.gif

Jei gali sau leisti 250 Lt, nueik pas gydytoją dietologą - neeksperimentuok su savo svoriu ir sveikata - juk svarbu ne tik numesti, bet ir išlaikyti svorį.. O tam reikia išmokti valgyti. Ir - mėgautis tuo smile.gif Beje, man labai patiko, dietologijos klinikoje kabo užrašas - Džiaukis valgymu smile.gif
Atsakyti
Nuo pirmadienio vel grizau prie M.Montinjako ax.gif
Po gimdimo ( tai buvo beveik pries 7m ) numeciau 30 Kg thumbup.gif kazkur per 1.5 m.
Bet, kai meciau, jie jau beveik visi grizo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos dietininkes 4u.gif
Is dietu esu bandziusi visu cia apkalbeta kopustu sriubos dieta. Ji man patiko ir tiko, bet as jos istisai nesilaikiau, pasilaikydavau kokias 2-3 dienas, valgydavau sriuba ir vaisius, paskui kokia diena ar dvi kopustiene dedavau i sona, valgydavau iprastai, svoris krito kol taip zaisdavau. tai krisdavo apie 5 kg.
taip pat esu laikiusis ir grikiu dietos, bet man ji nepatiko, maksimum 2 dienas istempiau, buvo nukrites 1 kg.
Dar esu laikiusis ir Japoniskos dietos, atsilaikiau 12 d., bet nukrito gana mazai, 3.5 kg g.gif .Dabar kuri laika nesilaikiau, tai svoris vel gryzo i savo vezes. tai dabar nusprendziau, imtis Atkinso, numesti kiek reikia, o paskui skaiciuoti kcal. svoriui islaikyti. kai dar mokiausi 12 klasej, buvau priaugus nemazai svorio, kai stresas man kg soka i virsu doh.gif , tai kopustienes deka buvau pametus, paskaui skaicavau kcal. tai svoris kito 1-2 kg., tai dabar vel imsiuosi isbandyto budo smile.gif
Atsakyti
labas mergaites. oi ir as bilenkiek, tiesiogine to zodzio prasme, dietu esu isbandziusi. labai daug, ne iki galo, nes vyras tik pamato, kad man silpna ir viskas, kategoriskai pries.
pirma dieta, tai buvo isejimas mokytis i miesta. dingo kaimiskas maistas, tai per koki menesi nukrito 10kg, nors tikrai jokiu dietu nesilaikiau.
po to pradejau stebeti ka valgau, nusipirkau treniruokli, maziau valgiau, numeciau jau per kokius metus, ar daugiau vel kokia 10kg.
po to grizo, vel meciau: badavau 5 dienas, tai tris, tai pora, tai po viena kas savaite numesdavau to svorio kelis kilogramus, ir jei vel kimsdavau, tai grisdavo svoris.
puse metu nevalgiau mesos, tai svorio tikrai neitakojo niekaip.
buvo laikotarpis kai buvau visiska sveikuole, visiska vegerate, jokiu kiausiniu, mesos, zuvies, jokio kepto maisto, majonezu, cukraus ir t.t. derindavau maista ir netgi mazai valgydavau, tada svoris gal buvo maziausias per daugybe metu, visi gyre, bet ne tiek ir mazai sveriau 56kg, o ugis 156cm, norejau daugiau numesti, bet svoris niekaip nekrito, sustojo ir viskas.
laikiausi kefyro dietos, savaite geri po 1l kefyro ir suvalgai viena diena bulve, kita 100g mesos, kita 100 zuvies ir t.t. tai tik 2kg nukrito, gal dar maziau, bet tada tai ejau nuo dietos prie dietos, tai organizmas jau sunkiai mete svori.
Delcios dieta nera labai sunki, neblogai krenta svoris, apie 3kg per 4 dienas. bet man asmeniskai viena diena valgau iprastai ir svoris taip soka, net iki 3kg per diena. po to valgai toliau ka nori, bet jau kita diena rodo kokia 2kg maziau, zodziu kazkoki soka organizmui sukelia man.
kol kad tiek prisimenu konkreciu rezultatu. esme tame, kad jeigu po dietos negali atsidziaugti, kad pagaliau baigesi ji, ir pradedi ragauti viska, tada svoris tikrai soks. o numetimas priklauso ir nuo antsvorio, ir nuo pripratimo prie dietu, ir nuo aktyvumo. 4u.gif
Papildyta:
ai tiesa, dar labai patiko modo dieta, kokias 3 dienas valgydavau arbuza, tai svoris pakrenta neblogai, arba krabu lazdeles geresnes, maziau kaloriju turincias, taip skaiciuodama minimaliai kalorijas pries 1.5m numeciau per kelias savaites 10kg mirksiukas.gif
vasara butinai dar darysiu iskrovas su arbuzu, juo labiau, kad labai naudinga sveikatai, groziui, taip pat valgydavau vynuoges irgi labai gerai moters groziui ir svoriui wub.gif gal dar ka prisiminsiu blush2.gif
Atsakyti
[quote=augulis20,2011 01 19, 22:21]
sekmes,tau,Simbuli,gal zadi ryt startuoti?as pradedu,siandien visko nusipirkau ir ryt is pacio ryto virsiu sriubyte drinks_cheers.gif kiek noretum pamesti?
Papildyta:

Na su kopustiene jo, bet rimciau galvoju su Atkinsu uzsiimt. Bet jos pirmame etape 14 d. negalima jokio alkoholio, o kita savaite du baliukai nusimato, tai ir gerti aisku bus. Tai gal griebsiu kopustiene tada iki pirmadienio, o po visu baliusku, eiti pas Atkinsona smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas bandė "sushi dietą" ? nežinau net ar tokia yra, bet va paskutines pusantros savaitės pietums ir vakarienei valgau sushi, dar sriubos kokios ir taip op - 4 kg nėra thumbup.gif gavosi visai netyčia toks maisto racionas, bet prie darbo atsidarė nauja sushi ir vyno vieta, o aplinkui nelabai yra kur greitai nubėgti skaniai pavalgyti, tai ir valgau ten. sushi žiauriai skanūs ir netikėtas rezultatas atsirado. Kadangi nieko neyprasto daugiau nedariau (nesportavau, nestresavau, pusryčiai liko tie patys - sumuštiniai, vakarienė irgi ta pati - sumuštiniai ir kas greitai šaldytuve randama be gamybos). tai vienintelė priežastis, kodėl nukrito taip ilgai nuo gimdymo užsilaikę kilogramai - sushi. Jau toks azartas, apėmė, kad jau laukiu rytdienos dienos pietų ir vėl lėksiu į savo sushyną tongue.gif Ir kas fainiausia, kad valgau skaniai, kiek noriu ir kokius tik noriu sushi (su majonezu ar su kremu, netgi karštus sushi) Ai dar kartais vakarienei didelių keptų krevečių su vynu biggrin.gif
Dar toks pastebėjimas, kad ryte nebeįveikiu savo įprastos sumuštinių dozės ir apskritai skrandis susitraukė,nes mažesnes porcijas pradėjau valgyti. nors sushi, porcija atrodo nėra didelė, bet labai sotu (kas man labai patinka, kad ten valgau sushi su žuvimi, o ne vien ryžiai, kaip būna sushi baruose).
įdomu būtų sužinoti ar kas bandė mesti svorį su sushi unsure.gif
Atsakyti
Tai vis dietinatės? biggrin.gif Aš tai ne-kažko laukiu-gal tinkamo meto gal dar kažko..Noras visgi stiprus mažint svorį,bet stipriai dietintis nesinori..Kopūstų sriuba"nelipo",jau geraiu Vaikulės vėl kartočiau.O dabar stengiuos žiūrėti ką dedu į burną,aišku galėčiau ir mažiau ir liesiau dėti..Na bent jau vakarais nebekemšu kaip anksčiau .Dar pasiskaitinėjau apie taisyklingos mitybos dėsnius-irgi stengiuos kai ką pritaikyti-pvz kada valgyti vaisius,kada jau -geriau jų vengti ir pan.Ai,dar labai norėčiau naminės duonos išsikepti-po tos Vaikulės dietos nebeskani pasidarė jokia pirktinė..ir šiaip daug kas nebeskanu dabar(net tai,ką anksčiau kimšdavau pilna burna) smile.gif
Atsakyti
sveikos.kaip cia tylu g.gif kaip kam sekasi?as tai nebesilaikau jokios dietos.sveikiau maitinuosi ir po truputi svoris pats krenta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(augulis20 @ 2011 02 07, 11:54)
saunu,as irgi jau pajudejau,jau siek tiek maziau nei liniuotej sveriu,stengsiuos pasiekti tiksla thumbup.gif reikia kazkaip ir man tas taures isigyti tik niekaip neprisiruosiu doh.gif
ka dabar valgai?gal ka naujo isradai?
man irgi idomu,kur visos dingo? g.gif

valgau viska po biski.mesa,zuvi jei valgau tai tik su darzovemis.(troskinti,kepti ar seip salotos)rytais butinai suvalgau avizines koses.o po 7val stengiuos nevalgyt.nebent vaisiu koki nedideli thumbup.gif kas savaite mazdaug 1kg krenta.
Atsakyti
o man pati geriausia deta GRIKIU, valanti... Greita, pigu ir paprasta... biggrin.gif tik is pradziu reikia valios, bet pamacius, kaip paprastai tirpsta lasinukai, tai tampa netgi malonu
Papildyta:
per savaitele atsikraciau apie 5kg, dar emiau sportoti tik thumbup.gif namu saligomis, atsilenkimai(labai daug atsilenkimu...) ir kiti lengvi pratimukai, nevalgiau is vis bulviu ir nuo 69,5kg beliko 48kg, o db sveriu 54kg, bet jau valgau viska ir sokaladuka ir bulvytes biggrin.gif ...jau pora metu svoris neatauga... REIKIA TIK NORO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucike: 09 vasario 2011 - 10:11
Sveikos,merginos smile.gif
Darbais užsikasus buvau,tai dietos liko primirštos(bet per darbus ir maistas taip pat ne pirmoj vietoj būdavo tongue.gif ).Praėjo lygiai mėnuo po Vaikulės dietos ir va-natūralus poreikis atsirado vėl kažko "imtis"-kelias dienas "kūdinuos" labai skaniai ir kaifuoju-pasiskaičiau apie bananų dietą ir ją prisitaikiau sau-valgau bananų perdien kiek noris(o noris kokių penkių)-jie pusryčiams ir vakarienei,o pietums-salotos su duona,be jokių aliejų daržovės,de druskos,tik su šiek tiek prieskonių(pvz.baziliko)-sotu ir skanu labai thumbup.gif .Po Vaikulės dietos supratau,ko ten man labiausiai trūko-ogi saldaus skonio,o šito bananuose-sočiai.Svertis dar nesisvėriau,rytoj pasisvert žadu ir jau bręstu japoniškai dietai-neatrodo stipriai baisi,o ir pamesti kilogramai merginų aprašymuose vilioja.Žodžiu žūt būt noriu iki šiltų orų pamest dar kokius 7kg...Parašykit jei kuriai teko susidurti su japoniška dieta-kokie įspūdžiai,rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 11 vasario 2011 - 00:14