labas mergaites. oi ir as bilenkiek, tiesiogine to zodzio prasme, dietu esu isbandziusi. labai daug, ne iki galo, nes vyras tik pamato, kad man silpna ir viskas, kategoriskai pries.
pirma dieta, tai buvo isejimas mokytis i miesta. dingo kaimiskas maistas, tai per koki menesi nukrito 10kg, nors tikrai jokiu dietu nesilaikiau.
po to pradejau stebeti ka valgau, nusipirkau treniruokli, maziau valgiau, numeciau jau per kokius metus, ar daugiau vel kokia 10kg.
po to grizo, vel meciau: badavau 5 dienas, tai tris, tai pora, tai po viena kas savaite numesdavau to svorio kelis kilogramus, ir jei vel kimsdavau, tai grisdavo svoris.
puse metu nevalgiau mesos, tai svorio tikrai neitakojo niekaip.
buvo laikotarpis kai buvau visiska sveikuole, visiska vegerate, jokiu kiausiniu, mesos, zuvies, jokio kepto maisto, majonezu, cukraus ir t.t. derindavau maista ir netgi mazai valgydavau, tada svoris gal buvo maziausias per daugybe metu, visi gyre, bet ne tiek ir mazai sveriau 56kg, o ugis 156cm, norejau daugiau numesti, bet svoris niekaip nekrito, sustojo ir viskas.
laikiausi kefyro dietos, savaite geri po 1l kefyro ir suvalgai viena diena bulve, kita 100g mesos, kita 100 zuvies ir t.t. tai tik 2kg nukrito, gal dar maziau, bet tada tai ejau nuo dietos prie dietos, tai organizmas jau sunkiai mete svori.
Delcios dieta nera labai sunki, neblogai krenta svoris, apie 3kg per 4 dienas. bet man asmeniskai viena diena valgau iprastai ir svoris taip soka, net iki 3kg per diena. po to valgai toliau ka nori, bet jau kita diena rodo kokia 2kg maziau, zodziu kazkoki soka organizmui sukelia man.
kol kad tiek prisimenu konkreciu rezultatu. esme tame, kad jeigu po dietos negali atsidziaugti, kad pagaliau baigesi ji, ir pradedi ragauti viska, tada svoris tikrai soks. o numetimas priklauso ir nuo antsvorio, ir nuo pripratimo prie dietu, ir nuo aktyvumo.
Papildyta:ai tiesa, dar labai patiko modo dieta, kokias 3 dienas valgydavau arbuza, tai svoris pakrenta neblogai, arba krabu lazdeles geresnes, maziau kaloriju turincias, taip skaiciuodama minimaliai kalorijas pries 1.5m numeciau per kelias savaites 10kg
vasara butinai dar darysiu iskrovas su arbuzu, juo labiau, kad labai naudinga sveikatai, groziui, taip pat valgydavau vynuoges irgi labai gerai moters groziui ir svoriui

gal dar ka prisiminsiu