Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dietas esate išbandžiusi?

Apklausa: kokias dietas esate isbandziusi ? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aciu augulis uz temele 4u.gif
Tai va as laikiausi vaikules dietos , tik vietoj triju dienu obuoliu buvo taip viena diena obuoliai , kita krutinele, trecia ryziai pameciau 6 kg thumbup.gif ( obuoliai labai sukele rugstis)
Atsakyti
QUOTE(:)katyte:) @ 2011 01 15, 12:56)
valio.as pirma. thumbup.gif taigi,laikiausi kopustu sriubos dietos.svoris gan nesunkiai krenta ir galima ne vien sriubyte valgyt.o stai griukiu dietos sunku laikytis,bent jau man.bet per 3d.2kg buvau pametus rolleyes.gif

kaip malonu mergaites jus visas cia matyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif katyte,kada turesi laiko parasyk,kaip jos laikytis,gal kam pravers mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(augulis20 @ 2011 01 15, 21:39)
kaip malonu mergaites jus visas cia matyti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif katyte,kada turesi laiko parasyk,kaip jos laikytis,gal kam pravers mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

as pati laikiausi grikiu dietos ir buvau pametus 12kg,su Vaikules dieta pameciau 3kg,bet laikiausi,tik iki obuoliu ir zadu pabandyti kopustu sriubos,bet niekaip neprisiruosiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicia @ 2011 01 15, 16:21)
Sveikos, mergytės!Laikiausi kopūstų sriubos dietos, šiuo metu kefyro dietos.. lotuliukas.gif Juoksitės iš manęs, kad aš lyg kokia dietų maniake lotuliukas.gif Drąsiai galiu teigt, kad kopūstų sriubos dieta-man asmeniškai lengviausia, nes galima "daug" valgyt, nesijaučia alkis, per savaitę numečiau-4KG.Manau tai daug....O apie kefyro dietą-jos gana sunku laikytis, kankina alkio jausmas..ir penkta diena, bet tik kolkas minus 2... blush-anim-cl.gif2:Beje kopūstų sriubos dieta kartu ir valanti, nes valgai daug ląstelienos ir kiekvieną dieną varai į..."WC". blush2.gif

nesijuoksim Vicia,as ir pati kaip maniake,bet kefyro negaleciau laikytis,nes jo nemegstu,o kopustu,kaip minejau, pasilaikysiu thumbup.gif o tau daug reikia pamesti? smile.gif
Atsakyti

Pirmiausia išsiverdame kopūstų sriubą, į kurią galime dėti tokius produktus:

kopūstas
pomidorų tyrė arba pomisoras
svogūnai
svogūnų laiškai
paprika
morka
salieras
ropė
prieskonių nedarant didelės dietos, galima įmesti liesų spirgiukų bei bulvių ir veliau pabalinti su pienu arba liesa grietine.

Geriausia išsivirti didelį puodą. Dietos stebuklas nėra didelis: virti kopūstai degina riebalus, todel kopūstas turi užimti apie 80-90 procentų visų daržovių. Kad ši dieta gerai suveiktu, reikia daugiausia savaitę laiko valgyti tik kopūstų sriubą. Geriausia yra tai, kad jos galima valgyti tiek, kiek norime, visada, kada jaučiame alkį. Nuo antros dienos galima pradėti valgyti vaisius, bei kitokių daržovių, nei yra sriuboje, tačiau po mažą porciją. Galima ir mėsos gabaliuką suvalgyti, bet ne anksčiau nei 5 dieną. Svarbu tarp sriubos maisto pakankamai gerti, tačiau tik vandenį arba vandenį sumaišytą su trupučiu grynų sulčių( be cukraus). Griežtai laikantis šios dietos galima numesti iki 7 kg per savaitę. Ilgiau jos laikytis nepatartina dėl galimo vitaminų ir mineralų stygiaus(tikiuosi,katyte neuzpyksi,kad tavo zinute parasiau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(augulis20 @ 2011 01 15, 22:08)
Pirmiausia išsiverdame kopūstų sriubą, į kurią galime dėti tokius produktus:

kopūstas
pomidorų tyrė arba pomisoras
svogūnai
svogūnų laiškai
paprika
morka
salieras
ropė
prieskonių nedarant didelės dietos, galima įmesti liesų spirgiukų bei bulvių ir veliau pabalinti su pienu arba liesa grietine.

Geriausia išsivirti didelį puodą. Dietos stebuklas nėra didelis: virti kopūstai degina riebalus, todel kopūstas turi užimti apie 80-90 procentų visų daržovių. Kad ši dieta gerai suveiktu, reikia daugiausia savaitę laiko valgyti tik kopūstų sriubą. Geriausia yra tai, kad jos galima valgyti tiek, kiek norime, visada, kada jaučiame alkį. Nuo antros dienos galima pradėti valgyti vaisius, bei kitokių daržovių, nei yra sriuboje, tačiau po mažą porciją. Galima ir mėsos gabaliuką suvalgyti, bet ne anksčiau nei 5 dieną. Svarbu tarp sriubos maisto pakankamai gerti, tačiau tik vandenį arba vandenį sumaišytą su trupučiu grynų sulčių( be cukraus). Griežtai laikantis šios dietos galima numesti iki 7 kg per savaitę. Ilgiau jos laikytis nepatartina dėl galimo vitaminų ir mineralų stygiaus(tikiuosi,katyte neuzpyksi,kad tavo zinute parasiau) blush2.gif

labas rytas merginos.sotrry vakar dirbau labai ilgai,poto pas drauge i gimtadieni nuvariau tai negalejau parasyt receptuko.augulis aciu kad parasei,bet dadesiu biski informacijos apie sriubyte:
1. diena

Kopūstų sriuba - kiek nori. Gardu.
Vaisiai (išskyrus bananus) - kai tikrai labai nori.
Vanduo, arbata, kava - be cukraus.

2. diena

Kopūstų sriuba - kiek nori. Vis dar gardu.
Šviežios, virtos ar troškintos daržovės.
Pietums galima sau leisti keptą bulvę su sviestu.

3. diena
Kopūstų sriuba - kiek nori.
Vaisiai (išskyrus bananus) - kai tikrai labai nori.
Šviežios, virtos ar troškintos daržovės.

4. diena

Kopūstų sriuba - kiek įstengi.
Vaisiai - tik bananai. Kiek nori.
Neriebus pienas - kiek nori (jei nori).

5. diena

Kopūstų sriuba - bent vieną kartą per dieną.
Pietums galima tyliai sukrimsti 300-500 gramų jautienos arba vištienos (be odelės).
Švieži pomidorai. 6 iš nei vienu daugiau (mažiau - galima).
6-8 stiklinės vandens. Privaloma.

6. diena

Kopūstų sriuba - na, nors kartelį per dieną.
300-500 gramų jautienos ar vištienos su šviežiom daržovėmis arba salotomis - 3-4 kartus per dieną.
Gerti daug.

7 diena

Kopūstų sriuba - bent pora šaukštelių (lėkštutė).
Rudieji ryžiai su daržovėmis - kiek nori.
Nesaldintų vaisių sulčių - kiek nori.

Visą dietos savaitę negalima jokių alkoholinių gėrimų ir duonos.

Jei griežtai laikeisi kopūstų sriubos dietos, po savaitės turėtum netekti maždaug 5 kilogramų.

Po savaitės dietos privaloma daryti bent dviejų savaičių pertrauką.

Ši dieta skirta tik suaugusiems žmonėms, neturintiems sveikatos problemų. Dieta griežtai draudžiama vaikams ir paaugliams.
Atsakyti
Sveikos mergytes,
Na as cia matyt busiu rekordinike. Esu bandziu kopustu sriubos dieta per ja pameciau gal 5 kg, gryzus prie iprasto rezimo ataugo per pusmeti mazdaug. Delcios dieta (7dienu) nukrito 4 kg, ataugo is kart per pirmas savaites. Japoniska dieta pries penkis metelius pameciau 10 kg, ataugo 2 is kart like po metu paleidus sveiko maitinimosi vadeles, 2010m gruodi laikantis japoniskos nukrito tik 5 kg, kol kas per sventes ataugo 2, bet laikausi toliau ir metu svoriuka toliau. Dar esu laikiusis sutrumpintos vaikules dietos, jos laikausi pries kiekviena rimtesni baliuka (po viena diena valgau ryzius vista ir obuolius) pametu 3-5 kg, kurie greit atsistato. Siuo metu vel laikausi Japoniskos dietos, manau nukris maziau nei 5 kg, tik dabar jau zadu pirma pasiekt savo svorio tiksla (liko dar 5-6kg) iki galo ir keist mitybos iprocius. Mano beda didziausia valgymas vakarais.

As cia pamasciau butu gerai mergaites kad ir jus pasidalintumet ne tik kiek numetet, bet kaip tas svoris gryzo ar negryzo ir t.t. Biski detaliau aprasykit 4u.gif .
Atsakyti
4u.gif sveikos, as esu taip pat isbandziusi kopustu sriubos dieta, tai svoris neblogai krito tik jau nebepamenu kiek tiksliai blush2.gif
ir dabar ryt pradesiu jos laikytis ir kaip jau viena mamyte minejo keisti valgymo iprocius.
bet man iskilo klausimas, esu vegetare, tai i ka butu galima pakeisti mesa is beroc 5,6dienos?(kopustu sriubos dietos)
Atsakyti
as turejau nuo snd laikytis kopustu dietos, bet kadangi kopusto neturejau namie, tai nutariau laikytis grikiu dietos, noreciau bent pora dienu istempti, o po to pereisiu prie kopustu biggrin.gif .

P.S. pusryciams visai skaniai suvalgiau tuos grikius, nors niekada ju nemegau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas,dietininkės smile.gif Jaučiuos jau pilnai atsigavus po Vaikulės dietos,gal reikia pradėt kopūstintis irgi nes dar uoj kiek daug kg.nereikalingų turiu.O po Vaikulės negrįžo kol kas nei vienas kg,bet tai ir laiko dar visai nedaug praėjo-bus matyt vėliau turbūt..Kita vertus ir po jos kadangi svoris gerai pakrito,entuziazmo toliau jį mest yra,todėl ir prisikimšt bet ko nebėra noro.
Atsakyti
Bodyfleksas tikrai geras dalykas-buvau juo susidomėjus prieš 10 metų dar,bet kad kaip tik domėjimosi įkaršty pastojau,tai teko ir užbaigt lotuliukas.gif .Gal reiktų vėl prisiminti ir dar norėčiau tas masažines taures pabandyti,apie kurias kalbėjot anoj temoj
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
QUOTE(klaara @ 2011 01 17, 12:53)
Labas,dietininkės smile.gif Jaučiuos jau pilnai atsigavus po Vaikulės dietos,gal reikia pradėt kopūstintis irgi nes dar uoj kiek daug kg.nereikalingų turiu.O po Vaikulės negrįžo kol kas nei vienas kg,bet tai ir laiko dar visai nedaug praėjo-bus matyt vėliau turbūt..Kita vertus ir po jos kadangi svoris gerai pakrito,entuziazmo toliau jį mest yra,todėl ir prisikimšt bet ko nebėra noro.

Na man po pasivaikulinimo kolkas dar nieko negryzo bet kaip ir klaara sake mazai laiko praejo o be to laikau save suemus i naga smile.gif nenaudoju druskos ir cukraus savo racione, ir nesimaitinu po 18 val. Tikrai per Vaikules dieta pamesti kg didina ziauriai motyvacija nepasiduoti ir viska nukratyti iki galo.

QUOTE(:)katyte:) @ 2011 01 17, 12:57)
As kolkas nesilaikau jokios dietos.biski persalau unsure.gif  ...bet galvoju kokios pasilaikyt.gal ne del svorio,o del organizo valymo.dar biski sportuoju namie..reik pilvuka mazint

Gal kita savaitele ir as pasikopustinsiu, nuotreciadienio nesijungsiu, nes penktadieni vyro gimtadienis tai jauciu prigriesysiu... blush2.gif nors galvoju apie atskira meniu sau jo sventes proga smile.gif
As irgi uzsiimu ir papildoma kudinimosi veikla ne tik dietinimusi, kaip sakaiu intensyviai naudoju tas taures o be to issitraukiau is rusio savo Ab roketa pilvukui, ir dar kazkokia manksta kojoms youtube radau kur 8 min. treniruotis reikia smile.gif
Siaip as ne sportininke ziauriai, bet kai neeikvoju energijos "sunkaus maisto " virskinimui savaime norisi pasijudinti energingiau , ai dar tiesa kas ryta 5 min kontrastinio duso taip akis atmerkia kad thumbup.gif
Drauge pamate sako kas tau cia kaip cia taip greitai pasikeitei, sakau meciau gert kava smile.gif
tikrai kai negeriu kavos , nesinori ir saldainiuko ar bandeles prie jos ir energijos kazkaip be kavos turiu zymiai daugiau . Tikiuosi po truputi prisijaukinsiu sveika gyvenimo buda ir nebereikes dietintis blush2.gif
Atsakyti
Aš esu irgi kelias išbandžius.
Japoniškos laikiausi labai seniai tai numečiau 8 kg 3-metus laikėsi numestas svoris, bet paskui viskas sugrįžo, bet tada buvau labai jauna.
Paskui skaičiavau angliavandenius tai per 6 sav numečiau 8 kg svoris po 6 mėn pradėjo augti, nes atsipalaidavau viską valgydama.
O dabar nevalgau po 18 val ir paskaičiuoju kalorijas per 8 mėn numečiau 15 kg.
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 01 16, 22:18)

Na as cia matyt busiu rekordinike. Esu bandziu kopustu sriubos dieta per ja pameciau gal 5 kg, gryzus prie iprasto rezimo ataugo per pusmeti mazdaug. Delcios dieta (7dienu) nukrito 4 kg, ataugo is kart per pirmas savaites. Japoniska dieta pries penkis metelius pameciau 10 kg, ataugo 2 is kart like po metu paleidus sveiko maitinimosi vadeles,  2010m gruodi laikantis japoniskos nukrito tik 5 kg, kol kas per sventes ataugo 2, bet laikausi toliau ir metu svoriuka toliau. Dar esu laikiusis sutrumpintos vaikules dietos, jos laikausi pries kiekviena rimtesni baliuka (po viena diena valgau ryzius vista ir obuolius) pametu 3-5 kg, kurie greit atsistato. Siuo metu vel laikausi Japoniskos dietos, manau nukris maziau nei 5 kg, tik dabar jau zadu pirma pasiekt savo svorio tiksla (liko dar 5-6kg) iki galo ir keist mitybos iprocius. Mano beda didziausia valgymas vakarais.

As cia pamasciau butu gerai mergaites kad ir jus pasidalintumet ne tik kiek numetet, bet kaip tas svoris gryzo ar negryzo ir t.t. Biski detaliau aprasykit  4u.gif .

doh.gif doh.gif doh.gif

pacitavau tik vieną postą, bet man klaiku skaityti, kaip jūs save žalojat.... Jaunystėj esu bandžiusi milijoną dietą, ir po visų jų prisidėdavau bent po porą kg. (ne iškart, bet per laiką). Plius susivariau medžiagų apykaitą - nes po tokių cirkų ji lėtėja. Kiekviena drąstiška dieta lėtina medžiagų apykaitą, nes organizmas nesupranta, ką jūs su juo darot. Ir jis yra kerštingas.... Galvojat, kad per savaitę numetat 5 kg. iš riebalų? o ne, numetat skysčių ir raumenų sąskaita. O va, kai svoris pradeda augti - jis auga riebalų pavidalu... Aišku, dabar jums mano žodžiai atrodo kaip nesąmonė, bet kada nors, kai subręsit (nebūtinai tai atsitiks tongue.gif) suprasit, kokia aš buvau teisi smile.gif
Aišku, jei man būtų kas sakę, kai buvau kokių 20-ies ir norėjau greito rezultato, aš turbūt būčiau ir neklausiusi...

Paskaitykit čia, ir gal bent vienai prašviesės, kad formas dailinti reikia ne tokiais drastiškais būdais...
Atsakyti