Miss Sixty firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas
Audinukas rudos spalvos
Apačia dailiai suplisuota
Juosemnukas padailintas šokolado bei kremo spalvos barchato juostelemis
Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrauktuką. Per krūtinę - 40 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Per juosmenį - 30 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 16 .
LALOUS firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Baltą audinuką puošia mielos pandos
Abi pusės vienodos
Stilingo 3/4 rankovės užsisegančios sagomis
Sagomis užsisega ir priekis. Nugara madingai ilgesnė
Į ją įverta juostelė daro modeliuką dar stilingesniu
Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 66 - 77 cm. Kaina tik 16 .

ZARA trf firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
M&Sfirmos naujas sijonas

PARDUOTA

PARDUOTA
SHEIN firmos naujas sijonas

PARDUOTA

PARDUOTA
exsept by shoeby firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modeliukas
Pagrindas turi neįkyrų blizgesį kuris dabar taip madingas
Audinukas padailintas lengvu rudos spalvos audiniu
Pečiai stilingai apnuoginti
Nugara ilgesnė už priekį
Priekis stilingai sukirptas
Abi pusės vienodos
Per krūtinę - 67 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 70 - 74 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .

Papildyta:
HOLLY&WHITE BU LINDEX firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Baltą audinuką puošia mielos lapės
Abi pusės vienodos
Priekis prie apykaklės susisega sagute. Jis taip pat dailiai paklostuotas
Nugara taip pat turi klostę
Per krūtinę - 56 cm. MATUOTA IŠTIESINUS KLOSTES. Ilgis - 68 cm. Dydis - M(40). Kaina tik 12 .

Papildyta:
HOLLY&WHITE BU LINDEX firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Baltą audinuką puošia mielos lapės

Zara Basic firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodas elegantiškas modeliukas stilingos peštuko formos
Nugaroje yra užtrauktukas ir skeltukas. Per juosmenį - 38 cm. Per klubiukus - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Ilgis - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .

Papildyta:
New look firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Viršus turi pamušalą - ant viršaus lengvas klostelėmis krentantis audinys
Apačia padailinta stilingais raštais
Abi pusės vienodos
Per krūtinę - 47 cm. TEMPIASI MAŽDAUG IKI 55 CM. Per juosmenuką - 45 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - 14. Kaina tik 16 .

Papildyta:
New look firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Viršus turi pamušalą - ant viršaus lengvas klostelėmis krentantis audinys
Ginatricot firmos nauji šortai

PARDUOTA

PARDUOTA
Lindex firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Nuotabi spalva
Madingas švelnus veliuras
Aukštas dvigubas juosmenukas. Stilingas kelnių ilgis
Per juosmenį - 33 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 89 cm. Vidinės siūlės ilgis - 61 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIK IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 16 .
HOLLY&WHITE BU LINDEX firmos nauja palaidinė

PARDUOTA
LALOUS firmos nauja tunika

PARDUOTA

PARDUOTA
LALOUS firmos nauja tunika

PARDUOTA
Naujos dirbtinės odos kelnės

PARDUOTA

PARDUOTA
Juozo Statkevičiaus kolekcijos black&white Audimo nauja palaidinukė - tunika viename

PARDUOTA
Papildyta:
Zara Basic firmos naujas sijonas

PARDUOTA
Atmosphere firmos nauja suknelė - tunika

PARDUOTA

PARDUOTA
Papildyta:
Zara Basic firmos naujas sijonas

PARDUOTA
Atmosphere firmos nauja suknelė - tunika

PARDUOTA