ZARA WOMEN firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Labai madingas modeliukas
Stilingi dryžiai bei gėlės
Į juosmenuką įverta guma. Toliau nuo šonų yra kišenės stilinga bei labai patogu
Nugaroje taip pat yra kišenės. Per juosmenuką 30 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis 84 cm. Vidinės siūlės ilgis 57 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
BluNauta firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Lengvą audinuką puošia stilinga #garstyčių #spalva
Paaukštintas #juosmuo
Labai stilingai sukirptas modeliukas
Tiesaus kirpimo
Apačia dailiai atlenkta
Šone yra užtrauktukas ir saga. Yra atsarginė saga. Yra kilpos diržui
Per juosmenuką - 34 cm. Nuo juosmens iki klynuko - 32 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 80 cm. Ilgis - 104 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .

H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga oranžinė neįkyri spalva
Audinukas švelnutis kaip barchatas
Modeliukas stilingos #peštuko #formos
Viršų šonuose puošia daili detalė - diržiukai kurie stilingai susiriša
Sijonas turi skeltukus šonuose
Į juosmenį įverta guma dailiai jį suklostuoja
Per juosmenuką - 32 cm. PUIKIAI TEMPIASI. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .

H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga oranžinė neįkyri spalva
Secret possessions firmos naujos rožių - pelenų spalvos apatinės kelnaitės

PARDUOTA

PARDUOTA
Lindex nauja palaidinė

PARDUOTA

PARDUOTA
SRADIVARIUS firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas gyvatės raštų audinys
Dailiai atlenktos rankovės užsisega juostelės ir sagos dėka
Priekis vertikaliai papuoštas klostėmis
Šone yra kišenės. Stilinga bei labai patogu
Nugara užsisega užtrauktuku. Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą - paklostuoja sijonuko dalį
Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 31 cm. Juosmenukas puikiai tempiasi - matuota ramybės busenoje. Ilgis - 83 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .

FRENCH CONNECTION firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingi raštai bei spalvos
Juodas audinys padailintas baltais raštais
Dailiai sukirptos rankovės. Kiekviena jų turi po tris eiles karbatkėlių
Atrodo labai romantiškai
Nuo juosmens audinys šiek tiek paklostuotas
Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Per klubiukus apie 52 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 15 .

FRENCH CONNECTION firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingi raštai bei spalvos

divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga balta spalva
Nuostabus nėriniuotas audinys
Į juosmenuką įverta guma. Petnešėlės reguliuojasi. Yra pamušalas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Audinkas tamprus - matuota ramybės busenoje. Dydis - M. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Ilgis - 90 cm. Kaina tik 16 .

Zara Basic firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilingas bei elegantiškas modeliukas
Audinuką puošia taikliai tarpusavyje suderintos - #juoda - #melsva - #balta - #violetinė #spalvos
Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Nugaroje yra kišenukų imitacija
Yra kilpos diržui. PARAMETRAI: per juosmenį - 39 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 92 cm. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
samsoe &samsoe firmos nauja palaidinė - megztinis viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS
Stilinga tamsiai mėlyna (navy) spalva
Megztą modeliuką puošia kiauraraštis
Stilinga V formos apykaklė
Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 34 cm. Audinkas tamprus - matuota ramybės busenoje. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Ilgis - 62 cm. Kaina tik 12 .

TOPDRESS firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Vidutinio storumo audinukas - MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS
Elegantiškas juodo audinio modeliukas padailintas stilingais baltais kvadratais
Juosmenuką puošia juodas kantas
Priekis padailintas stilingomis kišenukų imitacijomis
Šone yra užtrauktukas. Modeliukas turi pamušalą. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
OBJECT firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. STILINGAS MADINGAS BEI ORIGINLUS modeliukas kaip ir visi šios firmos rūbeliai
Modeliukas dvigubo audinio. Ant viršaus - apykaklė dailiai krenta klostele
Viršus dailiai krenta ant juosmenuko abejose pusėse
Sijonukas trigubo audinio. Vienas iš jų kaip ir viršus - pamušalas
Priekis dailiai atsiverčia
Apačia turi asimetrijos
Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 50 cm. KADANGI AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS - MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŲLĖS. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus apie 53 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .

Lindex firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga baltos ir gelsvos spalvos gama
Nuostabus raštai
Madinga V formos apykaklė
Ji apkantuota dvigubu audiniu
Priekis susisega sagutėmis. Šone yra kišenės - stilinga bei labai patogu
Nugara madingai ilgesnė
Apačia dailiai užapvalinta
Per krūtinę - 50 cm. Dydis - M. Stilingas ilgis - 100 - 104 cm. Kaina tik 16 .