https://www.vinted.l...s-juodos-kelnes
Mosaic firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
ZARA MAN nauja vyriška striukė. Šilta ir jauki. Stilinga mėlyna spalvytė. Blizgesys nuo blico. Modeliukas turi kišenukus užsisegančius knopkelėmis. Pati striukytė taip pat pirma užsisega užtrauktuku o po to ir knopkelėmis. Dailus rankovyčių kanteliai. Rankovytės padailintas sudigsniuotu audinuku. Modeliukas turi apykaklėje užsegtą ploną kapišoniuką. Kai jo nereikia jis vėl tvarkingai sudedamas užsegamas užtrauktuku ir knopkele. Audinuko sudėtis: 64% - POLYESTER. 33% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 70 cm. Apačia - 60 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 70 cm. Nuo petuko iki petuko matuojant iš nugarytės - 51 cm. Dydis - M. Kaina tik 40 .

PRIE STRIUKYTĖS LABAI TINKA H&M KEPURĖ

PRIE STRIUKYTĖS LABAI TINKA H&M KEPURĖ
Lindex firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia nuostabaus grožio raštai
Taikliai suderintos spalvytės
Kakliuko srytyje yra juostelės kurios dailiai susiriša
Į rankovyčių kantelius įvertos gumutės kurios dailiai keičia jų formą
Audinukas turi šilko švelnumo - tai audinuko sudeties dėka: 60% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 40% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 62 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodas stilingo skater tipo sijonukas
Sukirpimą galima būtų pavadinti ir saulės kliošo tipu
Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą - audinukas lengvai krenta klostelėmis
Ilgis - 50 cm. Dydis - 34, BET PUIKIAI TIK IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 10 .
Next firmos nauja palaidinė

PARDUOTA

PARDUOTA
Massimo Dutti firmos naujas sijonukas

PARDUOTA

PARDUOTA
H&M firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Puikiai tinka ŠALTAJAM SEZONUI
Man deja didokos. Tamsiai juodos spalvos elegantiškas klasikinis modeliukas šonuose bei juosmenuko srityje padailintas juostelėmis
Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Nugarytėje taip pat yra kišenukas
Audinuko sudėtis: 80% - POLYESTER. 20% - COTTON. Per juosmenuką - 47 cm. TEMPIASI IKI 48 CM. Per klubiukus apie 58 cm. TEMPIASI IKI 60 CM. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės - 27 cm. Nugarytėje - 42 cm. Ilgis - 91.5 cm. Vidinės siūlės ilgis - 67 cm. Dydis - 44(EUR). 14(US). Kaina tik 18 .

Vero Moda firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlynas modeliukas priekyje padailintas nuostabiais sidabro spalvos drugeliais
Priekis dvigubas
Stilingas rankovių sukirpimas
Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas PUIKAI TINKA IR ŠALTAJAM SEZONUI
ŠIŲ BEI KITŲ METŲ stilingai ir taikliai suderintos spalvytės
Spalvytės realybeje blankesnės
Nugarytėje yra užtrauktukas ir skeltukas. Yra kilpos diržiukui. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
Monton firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Stilingas baltas audinukas priekyje padailintas aukso spalvos detalėmis
Rankovytės madingai apnuogina rankytes
Į rankovių kantelius ir juosmenuką yra įvertos juostelės iš to pačio audinuko - žavi detalė
Ranovyčių srityje juostelės susiriša į mielus bantukus
Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarytėje yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Per juosmenuką - 47 cm. MATUOTA IŠTIESINUS AUDINĮ. JO APIMTIS REGULIUOJASI JUOSTELĖS DĖKA
Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 85 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 56 cm. Dydis - 34, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 15 .