Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Parduodamos Naujos J.Crew super 120's juodos kelnės. Pirktos su labai era akcija, kokybė nepriekaištinga. 4u.gif

https://www.vinted.l...s-juodos-kelnes
Atsakyti
Mosaic firmos nauja suknelė wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

PARDUOTA
Atsakyti
ZARA MAN nauja vyriška striukė. Šilta ir jauki. Stilinga mėlyna spalvytė. Blizgesys nuo blico. Modeliukas turi kišenukus užsisegančius knopkelėmis. Pati striukytė taip pat pirma užsisega užtrauktuku o po to ir knopkelėmis. Dailus rankovyčių kanteliai. Rankovytės padailintas sudigsniuotu audinuku. Modeliukas turi apykaklėje užsegtą ploną kapišoniuką. Kai jo nereikia jis vėl tvarkingai sudedamas užsegamas užtrauktuku ir knopkele. Audinuko sudėtis: 64% - POLYESTER. 33% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 70 cm. Apačia - 60 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 70 cm. Nuo petuko iki petuko matuojant iš nugarytės - 51 cm. Dydis - M. Kaina tik 40 €.

PRIE STRIUKYTĖS LABAI TINKA H&M KEPURĖ mirksiukas.gif wub.gif

Atsakyti
Lindex firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia nuostabaus grožio raštai wub.gif Taikliai suderintos spalvytės wub.gif Kakliuko srytyje yra juostelės kurios dailiai susiriša mirksiukas.gif wub.gif Į rankovyčių kantelius įvertos gumutės kurios dailiai keičia jų formą wub.gif Audinukas turi šilko švelnumo - tai audinuko sudeties dėka: 60% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 40% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 62 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodas stilingo skater tipo sijonukas wub.gif Sukirpimą galima būtų pavadinti ir saulės kliošo tipu mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą - audinukas lengvai krenta klostelėmis wub.gif Ilgis - 50 cm. Dydis - 34, BET PUIKIAI TIK IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
topas suknele su zvaigzdem atvirais peciais , sviesiai pilka su aukso zvaigzdemis bukle puiki 15e
Atsakyti
Next firmos nauja palaidinė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Massimo Dutti firmos naujas sijonukas wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
H&M firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Puikiai tinka ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif 4u.gif Man deja didokos. Tamsiai juodos spalvos elegantiškas klasikinis modeliukas šonuose bei juosmenuko srityje padailintas juostelėmis wub.gif Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje taip pat yra kišenukas wub.gif Audinuko sudėtis: 80% - POLYESTER. 20% - COTTON. Per juosmenuką - 47 cm. TEMPIASI IKI 48 CM. Per klubiukus apie 58 cm. TEMPIASI IKI 60 CM. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės - 27 cm. Nugarytėje - 42 cm. Ilgis - 91.5 cm. Vidinės siūlės ilgis - 67 cm. Dydis - 44(EUR). 14(US). Kaina tik 18 €.

Atsakyti
Vero Moda firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlynas modeliukas priekyje padailintas nuostabiais sidabro spalvos drugeliais wub.gif Priekis dvigubas mirksiukas.gif Stilingas rankovių sukirpimas wub.gif mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas PUIKAI TINKA IR ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif ŠIŲ BEI KITŲ METŲ stilingai ir taikliai suderintos spalvytės wub.gif Spalvytės realybeje blankesnės mirksiukas.gif Nugarytėje yra užtrauktukas ir skeltukas. Yra kilpos diržiukui. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Monton firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Stilingas baltas audinukas priekyje padailintas aukso spalvos detalėmis wub.gif Rankovytės madingai apnuogina rankytes mirksiukas.gif wub.gif Į rankovių kantelius ir juosmenuką yra įvertos juostelės iš to pačio audinuko - žavi detalė wub.gif Ranovyčių srityje juostelės susiriša į mielus bantukus wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarytėje yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Per juosmenuką - 47 cm. MATUOTA IŠTIESINUS AUDINĮ. JO APIMTIS REGULIUOJASI JUOSTELĖS DĖKA mirksiukas.gif Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 85 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 56 cm. Dydis - 34, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

Atsakyti