TRAMONTANA firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. SUKNELĖ TINKA VISIEMS SEZONAMS Švelnutį jaukų audinuką puošia kremo ir balta spalvytės Madingas apykaklės sukirpimas Į rankovių šonus nuo alkunės įvertos gumutės kurios dailiai sutraukia audinį ir stilingai keičia jo formą Modeliuku abu šonai nuo pažastuko taip pat dailiai paraukti Audinukas lengvai krenta klostelėmis Modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus Audinuko sudėtis: 92% - VISCOSE - cm. 8% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - L. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 .
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deje didoka. Labai taikliai suderintos sodrios spalvos - ruda - rožinė Stilingi raštai Nugarytėje - viršyje įvertos gumutės. Petnešėlės reguliuojasi. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Bendras ilgis - 102 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
George firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deje didoki. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI Stilingas tartum raštas Madingai paaukštintas juosmenukas Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Apačioje yra nedidukai skeltukai Modeliukas turi kilpas diržiukui. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 55 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės - 35 cm. Nugarytėje - 41 cm. Ilgis - 46 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 .
Sisley firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Tamsiai šokoladinė spalvytė Elegantišką modeliuką abiejuose pusėse puošia stilinga detalė - skeltukai Audinukas nesiglamžo - patogu Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 44 cm. Stilingas ilgis - 54 cm. Dydis - 40, BET PAGAL PARAMETRUS ATITINKA XS/S DYDĮ Kaina tik 10 .
CHICOREE firmos maškinukai - suknelė - tunika VIENAME MODEILUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Stilingas modeliukas papuoštas labai taikliai suderintomis spalvytėmis Madingo 3/4 ilgio rankoves galima dar labiau patrumpinti dirželių dėka Modeliukas šonuose turi juosteles - jos kaip dirželis Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė sagutė. V formos stilingas apykaklės sukirpimas Priekis padailintas vertikaliomis klostelėmis Labai madingai sukirpta modeliuko apačia Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 45 cm. Toliau modeliukas platėja. Ilgis - 80 cm. Dydis - S. MODELIUKAS PAGAL PARAMETRUS PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 12 .
Monton firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Baltą su faktūra audinuką puošia nuostabios gėlės Tamsiai mėlynos bei šokolado spalvos Madingi raštai Modeliukas plataus kirpimo Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosemnuką - 32 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Audinukas nesiglamžo. Dydis - S. Kaina tik 12 .
MARTINELLI nauja suknelė atvežta iš užsienio. Stilinga ir labai daili aviečių spalvytė Klasikinis modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus Suknelė turi pamušaliuką. Nugarytėje - užtrauktuką bei skeltuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus - 50 cm. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 36, BET PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 .
Klass collection firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Audinuką puošia žavios gėlės bei taikli spalvų gama Madingas 3/4 rankovyčių ilgis Jų kantai dailiai atsilenkia Modeliukas susisega priekyje iki juosmenuko sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Per juosmenuką - 46 cm. Per klubiukus apie 60 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 113 cm. Dydis - 16. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 14 DYDĮ. Kaina tik 15 .
ZARA BASIC firmos nauja palaidinė tunika viename Stilinga bei madinga mėlyna spalvytė Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Į apykaklės sritį rankovių kantelius bei juosmenuką taip pat įvertos gumutės kurios dailiai keičia modeliuko formą Audinukas šilko švelnumo Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Per juosmenuką - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 83 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
Wallis firmos naujas megztinis atvežtas iš užsienio. Man deje didokas. Šiltas jaukus modeliukas. Stilinga bordo spalvytė taikliai derinama su pilka. Žavi detalė - megztukas megztas su siūlais "plaukeliais", kurie atrodo kaip kailiukas - švelnus. Yra mieli kišenukai. Modeliukas susisega dideliomis sagomis. Audinuko sudėtis: 37% - ACRYLIC. 28% - POLYAMIDE. 20% - MOHAIR. 15% - WOOL. Nuo pažastuko iki pažastuko - 58 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 .
MODA at George firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Man deje didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų raštai Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Priekyje po krūtine įverta gumutė kuri dailiai keičia modeliuko formą - sukuria lengvai krentančias klosteles Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 62 cm. Per juosmenuką apie 56 cm. Per klubiukus apie 65 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. MODELIUKAS PLATĖJANTIS NUO KRŪTINĖS Ilgis - 88 cm. Dydis - 18, BET PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 14 DYDĮ. Kaina tik 12 .