Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

InWear nauja suknelė - tunika atvežta iš užseinio. Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif JUODA - BALTO SMĖLIO SPALVYTĖS wub.gif Stilingai ir labai taikliai suderinti raštai wub.gif Madinga rankovių forma wub.gif Jų kantai susiriša juostelėmis į mielus kaspinukus wub.gif Dailiai sukirpta nugarytė mirksiukas.gif wub.gif Labai jaukus švelnus audinukas: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis - 83 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
att. firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Idealiai tinka šaltajam sezonui wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Tamsiai juodas audinukas stilingai papuoštas madingais baltais taškučiais wub.gif Dar viena žavi detalė - dvi karbatkėlės šonuose wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 60 - ULL. 30% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 10% - POLYAMIDE. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Atmosphere firmos naujos klasikinės kelnės. Man deja mažokos. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje yra kišenuko imitacija wub.gif Yra kilpelės diržiukui. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 47 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 24 cm. Nugarytėje - 36 cm. Visas ilgis - 100 cm. Vidinės siūlės ilgis - 79 cm. Apačia - 26 cm. (Viena pusė). Dydis - 36. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
NEW SUNCHIN firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Puošnus modeliukas - skater tipo wub.gif Šių bei kitų metų madingiausia spalva - RAUDONA wub.gif Priekis papuoštas dailiomis gėlytėmis wub.gif Viršus dailiai paklostuotas wub.gif Nuo juosmenuko audinukas lengvai krenta dailiomis klostelėmis wub.gif Ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Goose Island firmos nauja wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. PUIKIAI TINKA IR ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Baltas su tekstūra standus audinukas papuoštas stilingomis raudonomis gėlėmis wub.gif Raudona - šių bei kitų metų spalva wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 97% - COTTON. 3% - ELASTANE. Šone yra užtrauktukas su sagute. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 53 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Reserved firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Šiltas audinukas mirksiukas.gif Nuo juosmenuko sijonukas dailiai paklostuotas wub.gif Dar viena stilinga detalė - juosmenukas wub.gif Šone yra užtrauktukas. Yra pamušaliukas. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 59 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
oasis firmos nauja suknelė. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus stilingas lengvas audinukas papuoštas stilingais raštais wub.gif Apačoia dailiai suklostuota wub.gif Rankovytės madingai parauktos gumutės dėka wub.gif Modekiukas užsisega prie kakliuko sagute. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 35 cm. (Į jį įverta gumutė). MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. TEMPIASI IKI 40 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 87 cm. Dydis - 12/38. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
NLY Eve firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Puošnus švelniai rožinės spalvos modeliukas priekyje papuoštas gėlėmis wub.gif Gėlėmis padailinta ir petnešėlė wub.gif Petnešėlė reguliuojasi. Krūtinės sritis pastandinta mirksiukas.gif Nuo juosmenuko audinukas lengvai krenta dailiomis klostelėmis wub.gif Priekyje yra skeltukas wub.gif Nugarytėje užtrauktukas. Viršuje - viduje yra speciali lipni juostelė kuri puikiai laiko suknelę mirksiukas.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis matuojant nuo petnešėlės - 155 cm. Dydis - 34. Kaina tik 25 €. ANTROJE NUOTRAUKOJE TOKS PATS MODELIUKAS TIK KITA SPALVYTĖ;)

Atsakyti
Bershka nauja palaidinė wub.gif

PARDUOTA

Atsakyti
Cubus naujos kelnės wub.gif