InWear nauja suknelė - tunika atvežta iš užseinio. Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS JUODA - BALTO SMĖLIO SPALVYTĖS Stilingai ir labai taikliai suderinti raštai Madinga rankovių forma Jų kantai susiriša juostelėmis į mielus kaspinukus Dailiai sukirpta nugarytė Labai jaukus švelnus audinukas: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis - 83 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
att. firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Idealiai tinka šaltajam sezonui Tamsiai juodas audinukas stilingai papuoštas madingais baltais taškučiais Dar viena žavi detalė - dvi karbatkėlės šonuose Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 60 - ULL. 30% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 10% - POLYAMIDE. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
Atmosphere firmos naujos klasikinės kelnės. Man deja mažokos. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugarytėje yra kišenuko imitacija Yra kilpelės diržiukui. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 47 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 24 cm. Nugarytėje - 36 cm. Visas ilgis - 100 cm. Vidinės siūlės ilgis - 79 cm. Apačia - 26 cm. (Viena pusė). Dydis - 36. Kaina tik 12 .
NEW SUNCHIN firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Puošnus modeliukas - skater tipo Šių bei kitų metų madingiausia spalva - RAUDONA Priekis papuoštas dailiomis gėlytėmis Viršus dailiai paklostuotas Nuo juosmenuko audinukas lengvai krenta dailiomis klostelėmis Ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. PUIKIAI TINKA IR ŠALTAJAM SEZONUI Baltas su tekstūra standus audinukas papuoštas stilingomis raudonomis gėlėmis Raudona - šių bei kitų metų spalva Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 97% - COTTON. 3% - ELASTANE. Šone yra užtrauktukas su sagute. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 53 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
Reserved firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI Šiltas audinukas Nuo juosmenuko sijonukas dailiai paklostuotas Dar viena stilinga detalė - juosmenukas Šone yra užtrauktukas. Yra pamušaliukas. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 59 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 .
oasis firmos nauja suknelė. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus stilingas lengvas audinukas papuoštas stilingais raštais Apačoia dailiai suklostuota Rankovytės madingai parauktos gumutės dėka Modekiukas užsisega prie kakliuko sagute. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 35 cm. (Į jį įverta gumutė). MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. TEMPIASI IKI 40 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 87 cm. Dydis - 12/38. Kaina tik 15 .
NLY Eve firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Puošnus švelniai rožinės spalvos modeliukas priekyje papuoštas gėlėmis Gėlėmis padailinta ir petnešėlė Petnešėlė reguliuojasi. Krūtinės sritis pastandinta Nuo juosmenuko audinukas lengvai krenta dailiomis klostelėmis Priekyje yra skeltukas Nugarytėje užtrauktukas. Viršuje - viduje yra speciali lipni juostelė kuri puikiai laiko suknelę Modeliukas turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis matuojant nuo petnešėlės - 155 cm. Dydis - 34. Kaina tik 25 . ANTROJE NUOTRAUKOJE TOKS PATS MODELIUKAS TIK KITA SPALVYTĖ;)