Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

F&F firmos nauja suknelė. Modeliuko audinukas papuoštas nuostabių spalvų sodriomis gėlėmis wub.gif Petukai dailiai susitraukia juostelių dėka wub.gif mirksiukas.gif Priekis stilingai sumetams wub.gif Modeliukas pabrėžia krūtinės privalumus mirksiukas.gif wub.gif Po krūtine įvertos gumutės. Jų dėka audinukas lengvai krenta klostelėmis wub.gif Ilgis - 135 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Mexx firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Elegantiškas kremo spalvos audinukas padailintas stilingu ir dabar labai madingu aukso žvilgesiu wub.gif Modeliukas dailiai suklostuotas wub.gif Audinuko sudėtis: 58% - LINNEN. 42% - COTTON. Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje yra užtrauktuką. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 53 cm. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Reserved firmos naujas sijonukas wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Sponte nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Autograph firmos nauja suknelė. Man deja didoka. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Labai dailus bei elegantiškas peštuko formos modeliukas wub.gif Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti išsiūvinėti nedideli kvadratukai ir taškučiai wub.gif Originaliai sukirptos rankovytės - jos dvigubos wub.gif Abi modeliuko pusės vienodos mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas užsisega per visą priekį užtrauktuku - stilinga wub.gif Suknelė turi pamušaliukas. Audinuko sudėtis: 65% - POLYESTER. 35% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 - 49 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 48 - 49 cm. Stilingas ilgis - 99 cm. Dydis - 12. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
INDULGENCE firmos nauja suknelė. Man deja didoka. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS. Tamsiai mėlyną švelnų audinuką puošia sodrios spalvos plunksnos. Modeliukas peštuko formos. Stilingas 3/4 rankovyčių ilgis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Audinuko sudėtis: 35% - WOOL. 60% - POLYESTER. 5% - ELASTANE. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - M/L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Banana Republic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Puošnus modeliukas stilingos peštuko formos wub.gif Kremo spalvos audinukas papuoštas dabar taip madingais aukso spalvos raštais wub.gif Dailutis modeliukas nugarytėje turi skeltuką BEI užtrauktuką. Modeliukas turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - 4. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

PANAŠUS MODELIUKAS wub.gif

Atsakyti
YESSICA firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga spalva - burgundiško vyno wub.gif Per juosmenuką - 35 cm. Šone yra užtrauktukas. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Skater tipo puošnus modeliukas dailiai suklostuotas wub.gif Klostės labai dailiai krenta audinuko standumo dėka wub.gif Juosmenuko srityje viduje yra prisiūta guma mirksiukas.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 46 cm. Dydis - 40. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Dept firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Megztas modeliukas iš abiejų pusių papuoštas dailiais raštais bei taikliai suderintomis spalvomis wub.gif Į juosmenuką įverta plati guma. Audinuko sudėtis: 30% - COTTON. 30% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 30% - ACRYLIC. 10% - LAINE ANGORA. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 48 cm. Ilgis - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - L, BET PAGAL PARAMETRUS LABIAU TIKS M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif Kaina tik 10 €.

Atsakyti
MI-KI naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Modeliukas iš abiejų pusių papuoštas dailiais raštais bei taikliai suderintomis spalvomis wub.gif Juosmenukas iš dvigubo plataus audinuko mirksiukas.gif Audinuko sudėtis: 35% - COTTON. 65% - RAYON. Per juosmenuką - 30 cm. Stilingas ilgis - 61 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
MILANA firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Madingos spalvytės bei raštai wub.gif Stilingas peštuko formos elegantiškas modeliukas priekyje papuoštas dviejų sluoksnių dailiomis karbatkėlėmis wub.gif Šone yra kišenukai. Stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje yra skeltukas bei užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 43 cm. ATITINKA S DYDĮ. Ilgis - 50 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Atsakyti