F&F firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia labai taikliai suderintos žavios spalvos
V formos stilingas apykaklės sukirpimas
Apykaklė papuošta dailiu kanteliu
Madingas rankovių ilgis
Modeliukas (toliau nuo siūlės krašto) turi kišenukus - stiinga bei labai patogu
Jos pasiūtos šiek tiek įstrižai - ORIGINALU
Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 15 .

H&M firmos nauji marškinukai. Elegantiškos baltos spalvos modeliukas priekyje turi du dailius kišenukus
V formos stilingas apykaklės sukirpimas
Nugarytė stilingai ilgesnė
Šonuose yra nedideli skeltukai
Nugarytėje yra klostelė
Petukų sritis dailiai paklostuota
Dar viena madinga detalė - rankovytės reguliuojasi sagučių dėka į stilingą 3/4 ilgį
Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 40 cm. Ilgis - 66 - 77 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
New look firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Elegantiškas modeliukas turi dailią faktūrą bei formą
Juosmenukas papuoštas dailiu kanteliu
Yra pamušaliukas. Nugarytėje užtrauktukas ir skeltukas. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 48 cm Ilgis - 54 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 10 .

H&M nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliuką puošia stilingi juoda - balta - dryžiai
Apačia dailiai užapvalinta
Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį
Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 74 - 70 cm. Dydis - XS. Kaina tik 8 .
Promod firmos nauja suknelė. Stilingas modeliukas. Viršus iš jaukaus švelnaus audinuko - apačia papuošta nuostabių spalvų gėlėmis ir raštais
Modeliuko apačią puošia dvi dailios detalės: nuo krūtinės stilinga klostė
Apačią - tiulio kantas
Madingas rankovių sukirpimas
Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
AMISU firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Jaukų švelnų audinuką puošia stilingų spalvų gama
Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu
Į juosmenuką įverta guma ir diržiukas reguliuojantis apimtį
Petnešėlės reguliuojasi. Audinuko sudėtis: 92% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 8% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 38+ cm. Ilgis - 146 cm. Nuo petnešėlės iki juosmenuko - 57 cm. Nuo juosmenuko iki apačios - 89 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 15 .
Džinsiniai šortai paaukštintu juosmenuku

PARDUOTA

PARDUOTA
Signature label nauja suknelė
PARDUOTA
PARDUOTA
TOM TAILOR firmos nauji kapriukai

PARDUOTA

PARDUOTA
Mosaic firmos naujas sijonukas

PARDUOTA

PARDUOTA
mais il est ou le soleil aksesuaras - korsetas

PARDUOTA

PARDUOTA
topshop firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Skater tipo stilingas modeliukas
Lengvą audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės
Į juosmenuką įverta gumutė - jos dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis
Šonuose yra kišenukai stilinga bei labai patogu
Audinukas nesiglamžo. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 47 cm. Dydis - 40. Kaina tik 9 .