principles firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai taikliai suderinta spalvų gama bei spalvos
Apykaklė bei apačia dailiai apkantuota
Stilingai sukirptos rankovytės
Apačia dailiai užapvalinta
Nuo viršaus iki juosmenuko yra pamušaliukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Ilgis - 75 - 88 - 75 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
Ocean Club firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai taikliai suderinta spalvyčių gama bei raštai
Viršuje ir per juosmenuką įvertos gumutės
Nugarytė stilingai igesnė už priekį
Ilgis - 107 - 77 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 12 .
H&M firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Stilingos spalvos - juoda - balta BEI madingi dryžiai
Elegantiškas modeliukas susisega sumaniai paslėptomis sagutėmis
Rankovytės turi po tris sagutes - jų dėka reguliuojasi apimtis
Yra ir atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 65 cm. Rankovės ilgis nuo petuko - 62 cm. Nuo petuko iki petuko - 37 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Originalus bei stilingas modeliukas
Jį puikiai galima suderinti su kitais rūbeliais
Nugarytė dailiai užapvalinta - lengvai krenta klostelėmis
Nugarytės viršus stilingos V formos sukirpimo
Jį puošia dvi horizontalios juostos
Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 90 - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 9 .
star by julien macdonald debenhams firmos aukštakulniai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Madinga forma
Stilingas tamsiai juodos spalvos modeliukas padailintas reguliuojamais dirželiais su sagtimis
Stilinga nedidelė platforma
Modeliukas užsisega užtrauktuku kulno srityje. Kulniuko aukštis - 11.5 cm. Platformos aukštis - 1 cm. Dydis - 38. Kaina tik 25 .

Zara Knit firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliukas TINKA VISIEMS SEZONAMS
Stilingai "sumetamas" ir surišamas dailiu dirželiu
Madinga V formos apykaklė
Vidutinio storumo švelnus jaukus audinukas: 70% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 30% - NYLON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 55 cm. Rankovės ilgis - 50 cm. Atlenkus tampa stilinguoju 3/4 ilgiu
Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 . (VIENETO KAINA SU MANO REGISTRUOTU SIUNTIMU
)

Jasper Conran firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalvų gama - žalia - balta
Dailus raštai
Madingai sumetamas priekis - šių metų mada
Priekis dailiai paklostuotas
Klostės eina per visą priekį
Modeliukas šonuose turi dailiai krentančius kišenukus - stlilinga bei labai patogu
Taip pat šonuose yra diržiukai reguliuojantys apimtį
Madingas rankovių 3/4 ilgis
Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 +cm. Po krūtine - 45 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 14. PAGAL PARAMETRUS PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 15 .

capri collection nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas tamsiai juodos spavos modeliukas
Nugarytė stilingai ilgesnė
Modeliuko apačią puošia dailios karbatkėlės
Viršus taip pat padailintas juostelėmis
Nuo juosmenuko audinukas lengvai krenta dailiomis klostelėmis
Nugaroje viršuje įverta gumutė. Petnešėlės reguliuojasi. Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. TEMPIASI IKI 45 cm. Ilgis -115 - 100 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .

YRA LABAI PANAŠUS TOS PAČIOS FIRMOS 40 DYDŽIO MODEIUKAS

YRA LABAI PANAŠUS TOS PAČIOS FIRMOS 40 DYDŽIO MODEIUKAS

John Lewis lininiai marškiniai - tunika

PARDUOTA

PARDUOTA
The limited firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga samanų spalvytė
Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas šilko audinukas lengvai krentantis klostelėmis
Dar viena puošni detalė - dailiai suklostuotas viršus
Nugarytėje yra užtrauktukas. Viršuje įverta gumutė bei iš vidinės pusės speciali lipni juostelė puikiai laiko modeliuką
Per krūtinę - 38. TEMPIASI iki 44 - 45 cm. Per juosmenuką - 34 cm. lgis matuojant nuo aukščiausios vietos - 80 cm. Dydis - 4. ATITINKA XS DYDĮ. Kaina tik 15 .

laROK firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga spalvų gama
Apačioje yra standesnio audinio pamušaliukas - ant viršaus lengvas šilko audinukas lengvai krentantis klostelėmis
Dar viena puošni detalė - dailiai suklostuotas viršus BEI juostelėmis susirišantis viršus
Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - SILK. Per juosmenuką - 35 cm. llgis matuojant nuo aukščiausios vietos be petnešėlių - 73 cm. Sijonuko ilgis - 47 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

Morgan&Co firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga rožių spalva papuošta juodomis iškiliomis barchato gėlėmis
Gėlės iš atlaso puošia ir juosmenuką
Labai dailiai susimeta modeliuko apačia
Modeliukas turi pamušaliuką ir stilingai prie jo prisiūtą tiulinį kantą
Nugarytėje yra užtrauktukas. Per krūtinę apie 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - 5/6. ATITINKA XS DYDĮ. Kaina tik 15 .