Atmosphere firmos nauja palidaidinukė. Man deja didoka. Stilingai suderintos audinuko spalvytės - balta bei rožių - pelenų
Modeliukas turi mielą detalę - kišenuką
Madingas rankovių sukirpimas
Modeliukas susisega paslėptomis sagutėmis
Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Per juosmenuką - 52 cm. Apačia - 55 cm. Nugarytėje yra daili klostelė. Ilgis - 67 cm. Dydis - 14. Kaina tik 9 .

Monton nauja palaidinė

PARDUOTA

PARDUOTA
Marciano firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus stilingų raštų su iškilia faktūra lengvas audinukas
Madingai paaukštinta apykaklė
Modeliukas šonuose turi ilgus dirželius kuriuos galima originaliai surišti
Ilgis iki apykaklės - 53 cm. Apačia - 94 cm. Dydis - XS/TP. Kaina tik 9 .
Zara Basic firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus lengvas dailus audinukas papuoštas stilingais taškučiais
Sijonukas nuo juosmenuko papuoštas klostelėmis
Apačioje ir juosmenuko srituje - juoda juostele
Dar viena daili detalė - sijonukas apačioje apkantuotas dryžuotu audinuku
Nugarytėje yra užtrauktuku. Per juosmenuką - 42 cm. Stilingas ilgis - 62 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 .
New look nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas
Jį puošia šiais metais madingas languotas audinukas
Apačia išsiūvinėta baltomis gėlytėmis
Viršų puošia kaspinukai - jie suteikia modeliukui romantiškumo
Nugarytėje įvertos gumutės. Į juosmenuką įvertas dirželis reguliuojantis apimtį
Nuo juosmenuką audinuko sijonas padailintas vertikaliomis juostelėmis bei nerinukais
Viršus susiriša juostelėmis
Modeliukas turi pamušaliuką. Šone - užtrauktuką. Per krūtinę - 40 cm. TEMPIASI IKI 45 - 46 CM IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 36 cm. Jis kaip ir minėjau reguliuojasi. Ilgis matuojant be petnešėlių - 121 cm. Petnešėlės ilgis - 87 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 .
Stefanel firmos naujas švarkas. Man deja mažokas. Elegantiškas stilingas modeliukas
Dailiai sukirpta apykaklė
Yra kišenukų imitacijos
Modeliukas turi pamušalą. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Per juosmenuką - 36.5 cm. Apačia - 41 cm. Ilgis - 51 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 30 cm. Dydis - 32 (EU) I(36). Kaina tik 25 .
Colorine firmos naujas kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Labai originalus bei stilingas modeliukas
Pamušaliukas susiūtas su viršumi - stilingai keičiasi forma
Balto smėlio audinukas dailiai "paglamžytas"
Į aukštą dvigubo audinio juosmenuką (jis atsilenkia - yra kilpos dirželiui ) įvertas dirželis
Juosmenukas tampraus audinio. Audinuko sudėtis: 70% - COTTON. 30% - SILK. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
Cutie firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilinga - kreminė spalvytė. Audinukas papuoštas dailia faktūra
Viršus stilingai persišviečia
Modeliukas turi pamušaliuką. Apačia apkantuota standžia detale kuri dailiai keičia modeliuko forma - bangelėmis
Į juosmenuką įverta gumutė. Jos dėka labai dailiai susiklostuoja viršus ir apačia
Nuo pažastuko iki pažastuko - 45+ cm. Per juosmenuką - 30 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. IR DAILIAI ATRODO
Ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
FASHION WOMENSWEAR firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas elegantiškas modeliukas
Audinukas krūtinės srityje ir po ja dailiai persipina su žiedu
Audinukas pasipuošia dailiomis bangelėmis
Audinukas švelnus jaukus nesiglamžo
Madingas V formos apykaklės sukirpimas
Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 42 CM. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 88 cm. Dydis - M. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
principles nauja tunika

PARDUOTA

PARDUOTA
River Island naujos kelnės

PARDUOTA
Papildyta:
H&M naujas švarkelis

PARDUOTA

PARDUOTA
Papildyta:
H&M naujas švarkelis

PARDUOTA