Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Mosaic nauja lininė suknelė wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

PARDUOTA

Atsakyti
Principles firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingas bei puošnus modeliukas wub.gif Apačioje yra pilkos spalvos pamušaliukas - ant viršaus lengvas audinys kuris persišviečia ir gaunasi puošni VISUMA wub.gif Modeliukas turi reguliuojamas petnešėles. Nuo juosmenuko audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 56% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 33% - NYLON. 11% - LINEN. Per krūtinę - 60 cm. Per juosmenuką - 48 cm. Stilingas ilgis - 115 cm. Dydis - EURO 46. ATITINKA - XL. Kaina tik 18 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

Atsakyti
vintage dressing nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Modeliuką puošia stilingi raštai bei labai taikliai suderintos spalvos wub.gif Priekyje stilinga detalė - atsisegantis užtrauktukas mirksiukas.gif wub.gif Nugarytė madingai ilgesnė už priekį wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 - 48 cm. Ilgis - 70 - 63 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 €.

Atsakyti
Mexx firmos naujas lininis kostiumėlis. Man deja mažokas. Stilingas lininis balto smėlio spalvos modeliukas wub.gif Švarkutį priekyje puošia iškilios formos kišenės wub.gif Jos užsisega sagutėmis. Modeliukas ir pats susisega sagutėmis. Į juosmenuką įvertas diržiukas reguliuoja apimtį. Daili detalė - rankovės su skeltukais bei sagutėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 56 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 38 cm. Dydis - 8(UK).

Šortukai turi kišenukus šonuose bei nugarytėje. Stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Užsisega užtrauktuku bei sagutėmis. Juosmenukas turi kilpas dirželiui. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 47 cm. Ilgis - 47 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 22 cm. Nugaroje - 32 cm. Dydis - 6(UK). PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 8 DYDĮ. Kaina tik 18 €.

Atsakyti
KappAhl firmos nauja džinsinė palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Visada stilingas audinukas - džinsas wub.gif Madinga šių metų spalvytė wub.gif Į rankoves įverta gumutė sukuria stilingą formą wub.gif Į apykaklę įverta juostelė reguliuoja apimtį ir yra puiki stilinga detalė wub.gif Šonuose yra sketukai mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 66 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 64 cm. Dydis - 36 cm. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Sisley firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama bei raštai wub.gif Šiek tiek stilingai paaukštinta apykaklė wub.gif Nuo jos eina daili karbatkėlė wub.gif Madingai sukirptos rankovytės wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Į juosmenuką įverta gumutė kuri dailiai keičia palaidinės formą wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - XS. Kaina tik 9 €.

Atsakyti
H&M firmos naujas paltukas - lietpaltis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Puikiai tinka pavasariui bei vasaros sezonams wub.gif Stilingas audinukas: dailios spalvytės bei raštai wub.gif Elegantiškas modeliukas susisega sagutėmis - yra atsarginė sagutė. Prie petukų rankovytės dailiai parauktos - madinga wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Yra dirželis wub.gif Jo dėka apačia tampa skater tipo wub.gif mirksiukas.gif Nugarytėje nuo juosmenuko iki apačios yra daili klostė wub.gif Viršuje tokio pat audinuko stilinga detalė - dvigubas audinukas:wub: Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 82% - POLYESTER. 15% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 39 cm. Dydis - 38. Kaina tik 28 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

Atsakyti
Lara firmos nauji kampriai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Elegantišką modeliuką puošia stilingos spalvos bei raštai wub.gif Audinuko sudėtis - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. LYCRA. Apačia dailiai atlenkta wub.gif Modeliukas užsisega sagutėmis bei užtrauktuku. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Nuo juosmens iki klynuko siūlės priekyje - 25 cm. Nugaroje - 33 cm. Ilgis - 88 cm. Vidinės pusės ilgis - 63 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Prie kaprių labai tinka mano temoje esantis paltukas - tokie patys raštai tik spalvos skiriasi - kapriai tamsesni;)

Atsakyti
F&F firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Nuostabi aviečių spalva wub.gif Dailus modeliukas priekyje ir apačioje padailintas karbatkėlėmis wub.gif Po krūtine įverta gumutė kuri dailiai keičia modeliuko formą mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje viršuje taip pat įvertos gumutės. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Bandras stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
Vienetinė VINTAGE stiliaus suknelė wub.gif Man deja didoka. Šių metų stilingas audinukas - langeliai wub.gif Modeliuko apačia skater tipo wub.gif Viršuje yra dailus kišenukas wub.gif Madingas rankovių sukirpimas mirksiukas.gif wub.gif Priekis susisega sagutėmis. Audinuko sudėtis - MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 54 cm. Per juosmenuką - 45 cm. TEMPIASI IKI 48 CM. Nuo petuko iki juosmenuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 114 cm. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Strategic Business Unit megztinis wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
New look firmos nauja suknelė - tunika VIENAME wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Man deja mažoka. Stilinga bordo spalvytė wub.gif Į rankoves įvertos gumutės dailiai keičia jų formą wub.gif Apačia papuošta dailiomis karbatkėlėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 46 cm. Stilinga wub.gif Ilgis - 80 cm. Dydis - S. LABIAU TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

Atsakyti