Principles firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingas bei puošnus modeliukas Apačioje yra pilkos spalvos pamušaliukas - ant viršaus lengvas audinys kuris persišviečia ir gaunasi puošni VISUMA Modeliukas turi reguliuojamas petnešėles. Nuo juosmenuko audinukas dailiai paklostuotas Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 56% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 33% - NYLON. 11% - LINEN. Per krūtinę - 60 cm. Per juosmenuką - 48 cm. Stilingas ilgis - 115 cm. Dydis - EURO 46. ATITINKA - XL. Kaina tik 18 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.
vintage dressing nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Modeliuką puošia stilingi raštai bei labai taikliai suderintos spalvos Priekyje stilinga detalė - atsisegantis užtrauktukas Nugarytė madingai ilgesnė už priekį Apačia dailiai užapvalinta Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 - 48 cm. Ilgis - 70 - 63 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 .
Mexx firmos naujas lininis kostiumėlis. Man deja mažokas. Stilingas lininis balto smėlio spalvos modeliukas Švarkutį priekyje puošia iškilios formos kišenės Jos užsisega sagutėmis. Modeliukas ir pats susisega sagutėmis. Į juosmenuką įvertas diržiukas reguliuoja apimtį. Daili detalė - rankovės su skeltukais bei sagutėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 56 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 38 cm. Dydis - 8(UK).
Šortukai turi kišenukus šonuose bei nugarytėje. Stilinga bei labai patogu Užsisega užtrauktuku bei sagutėmis. Juosmenukas turi kilpas dirželiui. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 47 cm. Ilgis - 47 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 22 cm. Nugaroje - 32 cm. Dydis - 6(UK). PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 8 DYDĮ. Kaina tik 18 .
KappAhl firmos nauja džinsinė palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Visada stilingas audinukas - džinsas Madinga šių metų spalvytė Į rankoves įverta gumutė sukuria stilingą formą Į apykaklę įverta juostelė reguliuoja apimtį ir yra puiki stilinga detalė Šonuose yra sketukai Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 66 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 64 cm. Dydis - 36 cm. Kaina tik 10 .
Sisley firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama bei raštai Šiek tiek stilingai paaukštinta apykaklė Nuo jos eina daili karbatkėlė Madingai sukirptos rankovytės Modeliukas susisega sagutėmis. Į juosmenuką įverta gumutė kuri dailiai keičia palaidinės formą Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - XS. Kaina tik 9 .
H&M firmos naujas paltukas - lietpaltis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Puikiai tinka pavasariui bei vasaros sezonams Stilingas audinukas: dailios spalvytės bei raštai Elegantiškas modeliukas susisega sagutėmis - yra atsarginė sagutė. Prie petukų rankovytės dailiai parauktos - madinga Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Yra dirželis Jo dėka apačia tampa skater tipo Nugarytėje nuo juosmenuko iki apačios yra daili klostė Viršuje tokio pat audinuko stilinga detalė - dvigubas audinukas:wub: Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 82% - POLYESTER. 15% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 39 cm. Dydis - 38. Kaina tik 28 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.
Lara firmos nauji kampriai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Elegantišką modeliuką puošia stilingos spalvos bei raštai Audinuko sudėtis - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. LYCRA. Apačia dailiai atlenkta Modeliukas užsisega sagutėmis bei užtrauktuku. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Nuo juosmens iki klynuko siūlės priekyje - 25 cm. Nugaroje - 33 cm. Ilgis - 88 cm. Vidinės pusės ilgis - 63 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
Prie kaprių labai tinka mano temoje esantis paltukas - tokie patys raštai tik spalvos skiriasi - kapriai tamsesni;)
F&F firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Nuostabi aviečių spalva Dailus modeliukas priekyje ir apačioje padailintas karbatkėlėmis Po krūtine įverta gumutė kuri dailiai keičia modeliuko formą Nugarytėje viršuje taip pat įvertos gumutės. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Bandras stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
Vienetinė VINTAGE stiliaus suknelė Man deja didoka. Šių metų stilingas audinukas - langeliai Modeliuko apačia skater tipo Viršuje yra dailus kišenukas Madingas rankovių sukirpimas Priekis susisega sagutėmis. Audinuko sudėtis - MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 54 cm. Per juosmenuką - 45 cm. TEMPIASI IKI 48 CM. Nuo petuko iki juosmenuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 114 cm. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 15 .
New look firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Man deja mažoka. Stilinga bordo spalvytė Į rankoves įvertos gumutės dailiai keičia jų formą Apačia papuošta dailiomis karbatkėlėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 46 cm. Stilinga Ilgis - 80 cm. Dydis - S. LABIAU TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 .