New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą kremo spalvos modeliuką puošia dailus raštai - iškyli faktūra
Barchato imitacija
Nuo pažastuo iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 56 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
Miss Selfridge firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų mada - languotas audinukas
Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama
Modeliukas papuoštas stilingomis rankovėmis
Priekyje dar viena miela detalė - kišenukai užsisegantys sagutėmis
Madingas V formos apykaklės sukirpimas
Šonuose įvertos gumutės kurios dailiai keičia modeliuko formą
Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 32 cm. TEMPIASI IKI 38 CM. Ilgis - 56 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .
New look firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai daili spalvytė
Audinukas turi šilkinio blizgesio - 35% - SILK.
Originaliai suklostuota suknelės apačia
Modeliukas turi pamušalą. Šone - užtrauktuką. Vidinėje pusėje - viršuje speciali lipni juosta pukiai laikanti modeliuką
Audinuko sudėtis: 65% - COTTON. 35% - SILK. TRIM - 100% - SILK. LINING - 100% - POLYESTER. Per krūtinę apie 47 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis matuojant nuo pažastuko žemyn - 57 cm. Dydis - 12/40. Kaina tik 15 .
M&S firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madingą raudonos spalvos modeliuką puošia stilingi balti taškučiai
Modeliukas susisega kakliuko srityje audiniu apsiuta sagute
Yra ir atsarginė sagutė. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. TEMPIASI IKI 53 CM. Per juosmenuką apie 47 cm. MODELIUKAS NEAPTEMPTAS PER JUOSMENUKĄ. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Ilgis - 93 cm. Dydis - 12/40. Kaina tik 15 .

PANAŠUS MODELIUKAS PUIKIAI DERANTIS PRIE SPORTINIŲ BATUKŲ

PANAŠUS MODELIUKAS PUIKIAI DERANTIS PRIE SPORTINIŲ BATUKŲ
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltas lengvutis su daiila faktūra audinukas papuoštas mielais kreminės spalvos taškučiais
Nugarytę ir priekį viršuje puošia dailios karbatkėlės
Viršus iš dvigubo audinuko
Stilingo 3/4 ilgio rankovytės
Dar viena daili detalė - V formos apykaklę puošia dabar taip madingos juostelės
Rankovytės bei pats modeliukas susisega dailiomis sagutėmis
Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Stilingas ilgis - 73 cm. Dydis - 12/40. (M). Kaina tik 10 .

Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Lengvutis pilkos spalvos audinukas papuoštas stilingomis gėlytėmis
Madingas apykakės sukirpimas
V formos - sumetamas audinukas priekyje labai madinga detalė
Dar viena daili detalė - petukų sritis papuošta pilkos spalvos karoliukais
Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 49 cm. Dydis - 14/42. L. Kaina tik 10 .

Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvutis baltas audinukas papuoštas dailių spalvų gėlytėmis
Madingas rankovyčių bei pačio modeliuko sukirpimas
Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 49 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .

Papildyta:
Zara Basic nauja palaidinukė. Man deja didoka. Lengvą labai švelnų TAMSIAI JUODĄ audinuką į kurį įeina 30% - SILK. priekyje - apykaklę - puošia dailios karbatkėlės
Priekis susisega kabliuku. Audinuko sudėtis: 70% - COTTON. 30% - SILK. Nuo pažastuko iki pažastuko - 49+cm. Rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 10 .

Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvutis baltas audinukas papuoštas dailių spalvų gėlytėmis

Papildyta:
Zara Basic nauja palaidinukė. Man deja didoka. Lengvą labai švelnų TAMSIAI JUODĄ audinuką į kurį įeina 30% - SILK. priekyje - apykaklę - puošia dailios karbatkėlės
Smash firmos suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
THE GARDEN COLLECTION BY H&M nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Baltą audinuką puošia stilingų spalvų smulkios gėlytės
Dailiai sukirptas platus juosmuo
Nuo jo audinukas dailiai parauktas
Šone yra užtrauktukas. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - TANCEL. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 34 cm. Dydis - 34. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 10 .

VISUAL firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą chaki spalvos modeliuką puošia dailus raštai
Priekis dailiai parauktas gumučių pagalba
Stilingo ilgio rankovės
Modeliukas stilingai susisega sagutėmis
Yra dirželis
Audinuko sudėtis: 97% - BOMULL. 3% - SPANDEX. Nuo pažastuko iki pažastuo - 51 cm. Per juosmenuką - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S(38/40). Kaina tik 15 .

Papildyta:
Parisian collection firmos nauja suknelė - sarafanas VIENAME
Man deja mažokas. Labai stilingas skater tipo modeliukas
Sijonuko audinukas lengvai krenta klostelėmis
Yra pamušaliukas. Viršus dvigubas. Petnešėlės prisisega prie sijonuko. Ilgis reguliuojasi sagučių dėka. Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 34 cm. Viršaus ilgis - 26 cm. Sijonuko ilgis - 47 cm. Petnešėlių ilgis - 58 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 .

PAVYZDĖLIAI

Papildyta:
Parisian collection firmos nauja suknelė - sarafanas VIENAME

PAVYZDĖLIAI

Divided by H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą audinuką puošia nuostabios spalvos bei raštai
Audinuką puošia įausti aukso spalvos siūlai
Krūtinės sritis dailiai paraukta - per vidurį ir šonuose yra stilingos juostelės
Šonuose yra skeltukai
Per krūtinę apie 45+cm. Ilgis - 62 - 77 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
E-vie collection firmos nauja palaidinė - švarkutis VIENAME atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Vintage stiliaus labai madingas modeliukas
Audinuką puošia dailios tarpusavyje suderintos spalvos bei raštai
Stilingos detalės - dviejų eilių sagutės priekyje, juostelės prie apykaklės - JAS GALIMA NUIMTI BEI dailiai sukirptos rankovės užsisegančios sagutėmis
Apačioje įvertos gumutės. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 56 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .

Vera Condotti firmos nauji marškinukai - tunika VIENAME atvežta iš užsienio
Tamsiai mėlynos spalvos modeliukas padailintas iškilios faktūros žaviomis gėlėmis
Šonuose yra skeltukai
Modeliukas iki juosmenuko susisega sagutėmis
Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko žemyn - 57 cm. Stilingas ilgis - 83 cm. Dydis - 40 (M). Kaina tik 15 .