Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Lindex firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliuką puošia nuostabi spalvų gama wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Rankovės ir apykaklė susisega sagutėmis mirksiukas.gif Yra atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 67 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo peties siūlės - 61 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
the beach firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Lengvutį audinuką puošia stilingi raštai bei spalvos wub.gif Rankovės turi skeltukus wub.gif Madinga V formos apykaklė wub.gif Po krūtine audinukas reguliuosi diržiuko pagalba mirksiukas.gif wub.gif Apačioje yra skeltukai wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 - 54 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo peties siūlės - 61 cm. Ilgis - 77 cm. Dydis - 14(M/L). Kaina tik 10 €.

Atsakyti
seven for all mankind firmos nauja palaidinukė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Bhs firmos nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Marie Philippe firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Audinuką puošia nuostabių dabar taip madingų sodrių spalvyčių gama wub.gif GĖLĖS wub.gif Apačioje yra pamušaliukas - šone užtrauktukas. Per juosmenuką - 43 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS mirksiukas.gif Per klubiukus apie 55 cm. Stilingas ilgis - 56 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Shinu firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas wub.gif Paaukštintas juosmuo - stilinga wub.gif Sodri spalva - šių ir ateinančių metų topas wub.gif Šone susisega užtrauktuku ir sagute. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis nuo juosmenuko iki klynuko priekyje - 30 cm. Nugaroje - 38 cm. Visas ilgis - 110 cm. Vidinės siūlės ilgis - 81 cm. Apačia - 24 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šokolado splavos pagrindą puošia nuostabių spalvų gėlės wub.gif Madinga bei labai romantiška wub.gif Apačia paklostuota wub.gif Stilingai sukirptos rankovytės bei apykaklė wub.gif mirksiukas.gif Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 48 cm. MATUOT RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI mirksiukas.gif Per juosmenuką - 37 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 €.

Papildyta:
VE firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilingos chaki spalvytės su madingais ruoželiais wub.gif Nugarytėje yra kišenukas mirksiukas.gif wub.gif Yra kilpos diržiu. Visas modeliuko priekis susisega knopkelėmis mirksiukas.gif wub.gif Madinga wub.gif Yra ir atsarginė knopkelė. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 12 €.

Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas wub.gif Apačia dailiai plisuota wub.gif Yra stilingas diržas su sagtimi wub.gif mirksiukas.gif Prie apykaklės dvi sagutės - daili detalė wub.gif Jos atsisega mirksiukas.gif Modeliukas turi pamušaliuką - nugaroje - užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko apie 45 cm. Audinukas tamprus. Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 €.

Papildyta:
Portobello Punk firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia gėlės bei nuostabi spalvų gama wub.gif Audinukas nesiglamžo mirksiukas.gif Krūtinės sritis pastandinta - išlaiko dailią formą mirksiukas.gif wub.gif Po krūtine įvertos gumutės. Jų dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Nugaroje viršuje taip pat įverta gumutė. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S/M. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Lindex firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia nuostabios raudonos gėlės wub.gif Stilingą modeliuką puošia madingai sukirpta apykaklė wub.gif Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. TEMPIASI IKI 53 CM. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 41 cm. Stilingas ilgis - 105 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Vero Moda firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Elegantiškas pilkos spalvos peštuko formos paaukštintu juosmeniu modeliukas wub.gif Nugaroje yra skeltukas bei užtrauktukas wub.gif mirksiukas.gif Yra kilpelės diržiukui mirksiukas.gif Audinukas turi elastano. Per juosmenuką - 34 cm. TEMPIASI IKI 36 CM. Per klubiukus apie 46 cm. Stilingas ilgis - 64 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Papildyta:
Amisu nauji maršiniai wub.gif

PARDUOTA
Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinė wub.gif

PARDUOTA

Object firmos palaidinė wub.gif

PARDUOTA