Lindex firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliuką puošia nuostabi spalvų gama
Apačia dailiai užapvalinta
Rankovės ir apykaklė susisega sagutėmis
Yra atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 67 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo peties siūlės - 61 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 10 .
the beach firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Lengvutį audinuką puošia stilingi raštai bei spalvos
Rankovės turi skeltukus
Madinga V formos apykaklė
Po krūtine audinukas reguliuosi diržiuko pagalba
Apačioje yra skeltukai
Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 - 54 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo peties siūlės - 61 cm. Ilgis - 77 cm. Dydis - 14(M/L). Kaina tik 10 .
seven for all mankind firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA

PARDUOTA
Bhs firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Marie Philippe firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Audinuką puošia nuostabių dabar taip madingų sodrių spalvyčių gama
GĖLĖS
Apačioje yra pamušaliukas - šone užtrauktukas. Per juosmenuką - 43 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS
Per klubiukus apie 55 cm. Stilingas ilgis - 56 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 10 .
Shinu firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas
Paaukštintas juosmuo - stilinga
Sodri spalva - šių ir ateinančių metų topas
Šone susisega užtrauktuku ir sagute. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis nuo juosmenuko iki klynuko priekyje - 30 cm. Nugaroje - 38 cm. Visas ilgis - 110 cm. Vidinės siūlės ilgis - 81 cm. Apačia - 24 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šokolado splavos pagrindą puošia nuostabių spalvų gėlės
Madinga bei labai romantiška
Apačia paklostuota
Stilingai sukirptos rankovytės bei apykaklė
Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 48 cm. MATUOT RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI
Per juosmenuką - 37 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 .

Papildyta:
VE firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilingos chaki spalvytės su madingais ruoželiais
Nugarytėje yra kišenukas
Yra kilpos diržiu. Visas modeliuko priekis susisega knopkelėmis
Madinga
Yra ir atsarginė knopkelė. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 12 .

Papildyta:
VE firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilingos chaki spalvytės su madingais ruoželiais
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas
Apačia dailiai plisuota
Yra stilingas diržas su sagtimi
Prie apykaklės dvi sagutės - daili detalė
Jos atsisega
Modeliukas turi pamušaliuką - nugaroje - užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko apie 45 cm. Audinukas tamprus. Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .

Papildyta:
Portobello Punk firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia gėlės bei nuostabi spalvų gama
Audinukas nesiglamžo
Krūtinės sritis pastandinta - išlaiko dailią formą
Po krūtine įvertos gumutės. Jų dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis
Nugaroje viršuje taip pat įverta gumutė. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S/M. Kaina tik 15 .

Papildyta:
Portobello Punk firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia gėlės bei nuostabi spalvų gama
Lindex firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia nuostabios raudonos gėlės
Stilingą modeliuką puošia madingai sukirpta apykaklė
Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. TEMPIASI IKI 53 CM. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 41 cm. Stilingas ilgis - 105 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
Vero Moda firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Elegantiškas pilkos spalvos peštuko formos paaukštintu juosmeniu modeliukas
Nugaroje yra skeltukas bei užtrauktukas
Yra kilpelės diržiukui
Audinukas turi elastano. Per juosmenuką - 34 cm. TEMPIASI IKI 36 CM. Per klubiukus apie 46 cm. Stilingas ilgis - 64 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .

Papildyta:
Amisu nauji maršiniai

PARDUOTA
Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinė

PARDUOTA
Object firmos palaidinė

PARDUOTA

Papildyta:
Amisu nauji maršiniai

PARDUOTA
Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinė

PARDUOTA
Object firmos palaidinė

PARDUOTA
Ahlens firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA

PARDUOTA
H&M firmos gėlėta nauja suknelė (36 dydis)

PARDUOTA
Debenhams firmos nauja suknelė

PARDUOTA
TopShop firmos nauja suknelė

PARDUOTA
PROMOD nauja palaidinė

PARDUOTA
GRACELAND firmos nauji batukai

PARDUOTA

PARDUOTA
Debenhams firmos nauja suknelė

PARDUOTA